. Wszystkie do zrealizowania w latach 2007-2013. Jeśli tylko Unia Europejska da na nie pieniądze.
Radvan pisze:Najlepsze ostatnie zdanie![]()
. Wszystkie do zrealizowania w latach 2007-2013. Jeśli tylko Unia Europejska da na nie pieniądze.
Pewnie tym,że murawa jest nowa i jeszcze nie zdążyli się z nią zapoznaćGoscioo pisze:nasze grajki caly czas narzekaja na stan murawy, ok 2 ost szpile gramy na "dywanie" na slaskim, zobaczymy czym sie beda wymigiwac jak nei wygraja ?
nie jestem specjalistą od trawy, ale wydaje mi się, że obcny stan murawy po niby-renowacji jest gorszy niż kilka lat temu. Swego czasu Ruch słynął z jednej z lepszych muraw w Polsce.Paulek pisze:Kiedy był najgorszy czas dla murawy na Cichej?
- Kilka lat temu, gdy nie było pieniędzy na nic. Czasami nawet na wodę! W porównaniu z tamtymi czasami teraz to jest pierwsza klasa.
Trawa na Śląskim będzie za śliska i bala im będzie uciekać..west72 pisze:Pewnie tym,że murawa jest nowa i jeszcze nie zdążyli się z nią zapoznaćGoscioo pisze:nasze grajki caly czas narzekaja na stan murawy, ok 2 ost szpile gramy na "dywanie" na slaskim, zobaczymy czym sie beda wymigiwac jak nei wygraja ?![]()
![]()
![]()
Albo,że są przyzwyczajeni do skaczącej piłki a na śląskim jest za równo![]()
![]()
![]()
Tak poważnie to myślę ,że zdobędziemy w tym roku przynajmniej siedem punktów![]()
![]()
oni beda godac ze przytlacza ch wilkosc slaskiego i ten zywiolowy dopingLukas89 pisze:Trawa na Śląskim będzie za śliska i bala im będzie uciekać..west72 pisze:Pewnie tym,że murawa jest nowa i jeszcze nie zdążyli się z nią zapoznaćGoscioo pisze:nasze grajki caly czas narzekaja na stan murawy, ok 2 ost szpile gramy na "dywanie" na slaskim, zobaczymy czym sie beda wymigiwac jak nei wygraja ?![]()
![]()
![]()
Albo,że są przyzwyczajeni do skaczącej piłki a na śląskim jest za równo![]()
![]()
![]()
Tak poważnie to myślę ,że zdobędziemy w tym roku przynajmniej siedem punktów![]()
![]()
![]()
Lech to patyki,som mocne ino u siebie,Craxa na wyjazdach nie lepiej ,więc na Jadze co najmniej remis,potem trójka z Grodziskiem (wyjątkowo nam leży w tym rokuBlue-White..... pisze:Hmm mozliwe ze z Craxa cos ugraja jakies 3 pkt ale z Groclinem bydzie ciezko jzu bardziej widza 3 pkt na Jadze chodz jak kozdy wie Jaga wygrala ostatnio u siebie z Lechem 4-2 ... jo sie ino dziwia Klimkowi ze nic nie godo z Koplem na temat murawy hmm a moze godo ino sie nikaj otym nie pisze i nie rozglasnio som juz nie wiem ale takiej murawy na Ruchu to jescze nigdy nie widziolech jak łajza Z 17 lot na C6
Użytkownicy przeglądający to forum: arcio, HullCityFC, jajo, JSensei, koperniol1984, kroy, Raulito, Rickenn10, Stasiu19R20, tynbydziedobry i 40 gości