£KS £om¿a - Ruch Chorzów sob.23.09 godzina 19:00
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wszędzie pisze, ze karnety będą ważne, wiec bedą
a co do pierwszego pytania zawsze są w przedsprzedaży również na sektory, na które sie wchodzi od Bojowników
a co do drugiej częsci, to jak rozumia osoba co wyciągosz to łazi od czasu do czasu, ale jak rozumia Ty nie, a po drugie znosz ta osoba co sobie ceni, więc chyba najlepiej powinieneś wiedzieć, kaj bedzie najlepiej, bo w miare spokojnie i w miare bez chamstwa to jest wszędzie na naszym stadionie, wiec trocha nie rozumia pytania a jak kajś poleci jakos przyśpiewka to przecież i tak ja bedzie słyszeć czy bedzie na trybunie czy na 1 czy na 5, osobiście jeżeli ta osoba nie mo za darmo to jedynki raczej nie polecom, wiadomo, jak cie stać to trybuna czy górno czy dolno, ale tam też przecież znajdą sie emeryty i nie ino co swoje beda wrzucać do trenerów czy na sędziów, więc jeżeli napiszesz co do ciebie oznacza bez większego hamstwa i w miare spokojnie to można pisać, ale w sumie tak jak godom, nie ma to wiekszego sensu i sam ześ powinien wiedzieć.
a co do pierwszego pytania zawsze są w przedsprzedaży również na sektory, na które sie wchodzi od Bojowników
a co do drugiej częsci, to jak rozumia osoba co wyciągosz to łazi od czasu do czasu, ale jak rozumia Ty nie, a po drugie znosz ta osoba co sobie ceni, więc chyba najlepiej powinieneś wiedzieć, kaj bedzie najlepiej, bo w miare spokojnie i w miare bez chamstwa to jest wszędzie na naszym stadionie, wiec trocha nie rozumia pytania a jak kajś poleci jakos przyśpiewka to przecież i tak ja bedzie słyszeć czy bedzie na trybunie czy na 1 czy na 5, osobiście jeżeli ta osoba nie mo za darmo to jedynki raczej nie polecom, wiadomo, jak cie stać to trybuna czy górno czy dolno, ale tam też przecież znajdą sie emeryty i nie ino co swoje beda wrzucać do trenerów czy na sędziów, więc jeżeli napiszesz co do ciebie oznacza bez większego hamstwa i w miare spokojnie to można pisać, ale w sumie tak jak godom, nie ma to wiekszego sensu i sam ześ powinien wiedzieć.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Amela
- Kontakt:
Re: PROŚBA
[quote="los_madeyos"]Słuchejcie, mom prośba-jedna juz zech wrzuciol w innym tymacie ale to nic- CZY BEDZIE PRZEDPRZEDAZ BILETÓW, JESLI TAK, TO CZY W KASIE PRZY GŁÓWNYM WEJŚCIU (OD STRONY GłOWNEJ) MOZNA KUPIC BILETY NA 5, BO ZE NA GŁÓWNA I RODZINNY TO WIYM.
A teraz jeszcze jedno- mam proisbe do stalych bywalcow- otoz na mecz wyciagnolem jednego z czlonkow rodziny, ktory na Ruch bylo hoho albo wogole nigdy. I chcialbym, zby byl zadowolony, wiecie, dobra atmosfera. I zeby nie bylo wiekszego hamstwa, w miare spokojnie. Jakbyscie mogli wskazac ktory sektor pasuje do tych kryteriow: 5, 1 czy głowna. I uzasadnic wybor, a nie napisac: "przyjdz tu i tu bo jest fajnie". Takie coś to bez sensu jest i mnie nie satysfakcjonuje
.Ok? Z góry dzieki za odpowiedz. PozdRo i naRka.
[/quote
najlepszy sektor to sektor kaj są najlepsi kibice czyli DZIESIONA

A teraz jeszcze jedno- mam proisbe do stalych bywalcow- otoz na mecz wyciagnolem jednego z czlonkow rodziny, ktory na Ruch bylo hoho albo wogole nigdy. I chcialbym, zby byl zadowolony, wiecie, dobra atmosfera. I zeby nie bylo wiekszego hamstwa, w miare spokojnie. Jakbyscie mogli wskazac ktory sektor pasuje do tych kryteriow: 5, 1 czy głowna. I uzasadnic wybor, a nie napisac: "przyjdz tu i tu bo jest fajnie". Takie coś to bez sensu jest i mnie nie satysfakcjonuje

najlepszy sektor to sektor kaj są najlepsi kibice czyli DZIESIONA

K.S Ruch Chorzów - dzięki niemu warto żyć!
I to jest sens mojego życia.
I to jest sens mojego życia.
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
ciszmy sie ze na boisku nie ma juz pseudopilkarzygerhat pisze::lol: coś wt ym jest, ale mimo wszystko lepszy pseudotrener od pseudokibicaSODA pisze:tak szczeze to na gornej jest sztywno i wiecej kretynow jest i pseudotrenerow

Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- SzaRlin
- Kontakt:
Panowie licza na to ze dzisiej stadion bydzie FOOL!!! są wyniki, jest eleganckie mijesce w tabeli, gra piłkarzy zajebicho, czego chciec więcej!!?? WSZYSCY NA CICHO!!! Brac kumpli, dziadkow, fatrow, ujkow, ciotki i kogo tam jeszcze mocie i na szpil!!! 

[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]