£KS £om¿a - Ruch Chorzów sob.23.09 godzina 19:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#91 Post autor: heli » 22 wrz 2006, o 19:57

wszędzie pisze, ze karnety będą ważne, wiec bedą

a co do pierwszego pytania zawsze są w przedsprzedaży również na sektory, na które sie wchodzi od Bojowników

a co do drugiej częsci, to jak rozumia osoba co wyciągosz to łazi od czasu do czasu, ale jak rozumia Ty nie, a po drugie znosz ta osoba co sobie ceni, więc chyba najlepiej powinieneś wiedzieć, kaj bedzie najlepiej, bo w miare spokojnie i w miare bez chamstwa to jest wszędzie na naszym stadionie, wiec trocha nie rozumia pytania a jak kajś poleci jakos przyśpiewka to przecież i tak ja bedzie słyszeć czy bedzie na trybunie czy na 1 czy na 5, osobiście jeżeli ta osoba nie mo za darmo to jedynki raczej nie polecom, wiadomo, jak cie stać to trybuna czy górno czy dolno, ale tam też przecież znajdą sie emeryty i nie ino co swoje beda wrzucać do trenerów czy na sędziów, więc jeżeli napiszesz co do ciebie oznacza bez większego hamstwa i w miare spokojnie to można pisać, ale w sumie tak jak godom, nie ma to wiekszego sensu i sam ześ powinien wiedzieć.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

SODA

#92 Post autor: SODA » 22 wrz 2006, o 20:02

tak szczeze to na gornej jest sztywno i wiecej kretynow jest i pseudotrenerow
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2006, o 20:10 przez SODA, łącznie zmieniany 1 raz.

los_madeyos

#93 Post autor: los_madeyos » 22 wrz 2006, o 20:05

heh, no ja w koncu na 1 sa dzieciaki :D
TEDEUS63: karnety bydom wazne na oficjalnej zaraz na samym dole artykulu o meczu pisze. PozdRo

los_madeyos

#94 Post autor: los_madeyos » 22 wrz 2006, o 20:11

niy no, wiesz heli, jo w tym sezonie kajs 4 szpile opuscil, wiec chodza w miare regularnie. Na kazdy szpil laza na gorna, a stamtad nie wiem, jak jest na innych sektorach. Wiec dlatego pytam. A ta osoba to emeryt, ktory nie toleruje wylgaryzmu i chamstwa (przepraszam za blad w poprzednim poscie :) )

True Blue

#95 Post autor: True Blue » 22 wrz 2006, o 20:54

jo by z nim poszol na dolno

dzezmenRTS

#96 Post autor: dzezmenRTS » 23 wrz 2006, o 00:32

Wygracie.Powodzenia.Pozdr

Widzew&RUCH JEST NAS DWÓCH

Awatar użytkownika
Amela
Kontakt:

Re: PROŚBA

#97 Post autor: Amela » 23 wrz 2006, o 00:43

[quote="los_madeyos"]Słuchejcie, mom prośba-jedna juz zech wrzuciol w innym tymacie ale to nic- CZY BEDZIE PRZEDPRZEDAZ BILETÓW, JESLI TAK, TO CZY W KASIE PRZY GŁÓWNYM WEJŚCIU (OD STRONY GłOWNEJ) MOZNA KUPIC BILETY NA 5, BO ZE NA GŁÓWNA I RODZINNY TO WIYM.

A teraz jeszcze jedno- mam proisbe do stalych bywalcow- otoz na mecz wyciagnolem jednego z czlonkow rodziny, ktory na Ruch bylo hoho albo wogole nigdy. I chcialbym, zby byl zadowolony, wiecie, dobra atmosfera. I zeby nie bylo wiekszego hamstwa, w miare spokojnie. Jakbyscie mogli wskazac ktory sektor pasuje do tych kryteriow: 5, 1 czy głowna. I uzasadnic wybor, a nie napisac: "przyjdz tu i tu bo jest fajnie". Takie coś to bez sensu jest i mnie nie satysfakcjonuje :) .Ok? Z góry dzieki za odpowiedz. PozdRo i naRka. :)[/quote

najlepszy sektor to sektor kaj są najlepsi kibice czyli DZIESIONA :D :!:
K.S Ruch Chorzów - dzięki niemu warto żyć!
I to jest sens mojego życia.

Johnny Walker
Kontakt:

#98 Post autor: Johnny Walker » 23 wrz 2006, o 02:03

los madeyos chamstwa tak wogole to gwarantuje Ci nie unikniesz. ja siedze zawsze na pionie no i tam dosc czesto leca wszelkiego typu pieszczotliwe hasla :) ja bym proponowal na jedynke pozdRawiam
14

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#99 Post autor: gerhat » 23 wrz 2006, o 08:34

SODA pisze:tak szczeze to na gornej jest sztywno i wiecej kretynow jest i pseudotrenerow
:lol: coś wt ym jest, ale mimo wszystko lepszy pseudotrener od pseudokibica

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#100 Post autor: wolfik » 23 wrz 2006, o 09:24

gerhat pisze:
SODA pisze:tak szczeze to na gornej jest sztywno i wiecej kretynow jest i pseudotrenerow
:lol: coś wt ym jest, ale mimo wszystko lepszy pseudotrener od pseudokibica
ciszmy sie ze na boisku nie ma juz pseudopilkarzy :D
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

los_madeyos

#101 Post autor: los_madeyos » 23 wrz 2006, o 10:15

dzisiej beda pseudopilkarze wolfik-o gospodarzy mi chodzi oczywiscie :D (formalnych, zeby nie bylo ) :)

Pepek
Kontakt:

#102 Post autor: Pepek » 23 wrz 2006, o 10:45

i wszyscy na NIEBIESKO 8)

/R\ cRazy 1920
Kontakt:

#103 Post autor: /R\ cRazy 1920 » 23 wrz 2006, o 10:46

obstawiom skromnie 5-0 :D
NIEBIESCY BYTKÓW

Lukas89
Kontakt:

#104 Post autor: Lukas89 » 23 wrz 2006, o 10:50

ważne żeby wygrać 8) nie ważne kto strzela..jo bych chciał żeby było 2-0 do Nas :roll:
Wszyscy na Cicho 6 :!:
Obrazek

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#105 Post autor: SzaRlin » 23 wrz 2006, o 10:55

Panowie licza na to ze dzisiej stadion bydzie FOOL!!! są wyniki, jest eleganckie mijesce w tabeli, gra piłkarzy zajebicho, czego chciec więcej!!?? WSZYSCY NA CICHO!!! Brac kumpli, dziadkow, fatrow, ujkow, ciotki i kogo tam jeszcze mocie i na szpil!!! :D
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

ODPOWIEDZ