Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
Diegos_
-
Kontakt:
Lysy pisze:Jeśli my dostali 200 biletów to skandal to jest mało pedziane.Ta klotka przecież wiencyj pomieści przinajmiej no jakieś 50. Poza tym trzeba bydzie w takim razie potraktować "kolegów" z Piasta tak samo na wiosna.I nie ma zmiłuj.Nie ,to bez łaski ale na wiosna może być szpil o dużo stawka .Dużo większo niż teroz.Zrobi sie "remont" sektora do gości i wpuści sie ich 100.Nie chce mi sie sznupać ale goroli ze zagłymbia chyba wpuścili ze 400.ehhhh szkoda godki.Nie chca robić ostudy ale pora słów mi sie ciśnie :?
sosnowiec dostoł 200 biletów tak samo jak wy

potem kupili bilety i weszli tylu ilu ich bylo 362.....tylko pora dziecioków po 14-15 lot niewpuścili do klatki. Możecie i przyjechac nawet w 1000 , tylko potym wos niywpuszcza i bydzie afera :o Skisz mie to mogło by woś i przyjechac i 2500 ale momy tako klatka jako momy :twisted:
Ostatnio zmieniony 5 wrz 2006, o 20:46 przez
Diegos_, łącznie zmieniany 1 raz.
-
tfu
przyjezdzajcie w jak najwiekszej liczbie!! jakos Zaglebie mogli wpuscic!! szczerze to bym oddal swoje miejsce na stadionie dla kibica z Chorzowa!! drazni mnie ta sytuacja 200?? co to wogole jest!!! pzdr z Gliwic
PIŁKA NOŻNA DLA KIBICOW!!!!!!
-
bogas1985
Czytej uwazniej posty na wczesniejsyzch stronach...bylo o tym pisane juz
Fec (drugi bramkarz Piasta) nie jest tej klasy golkiperem co Kozik, przede wszystkim jest wolny i dosyc ociezaly...mysla ze nasi to wykorzystaja
-
kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
autor: kibol-siem-ce » 5 wrz 2006, o 21:39
bogas1985 pisze:
Czytej uwazniej posty na wczesniejsyzch stronach...bylo o tym pisane juz
Fec (drugi bramkarz Piasta) nie jest tej klasy golkiperem co Kozik, przede wszystkim jest wolny i dosyc ociezaly...mysla ze nasi to wykorzystaja
pewnie bydzie 0:2 :lol: :lol: :lol:
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE
-
JEDI_V
-
Kontakt:
Hydrozaraza-Miedz 0-1,no prezes we wroclawiu i Baniakowi nie miol kto dac koperty do syndziow :lol:
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
-
scaleo
Zapraszamy do Gliwic. Fajnie, że jest jednak jakiś szacunek a to że klatka taka mała to nie nasza wina. A ty Łysy ino o tych gorolach.... Niy rozumia. Nasz najlepszy torwart ma kontuzja i to jest Wasza szansa ale dopóki bal w grze.....
-
radzion
-
Kontakt:
scaleo pisze:Zapraszamy do Gliwic. Fajnie, że jest jednak jakiś szacunek a to że klatka taka mała to nie nasza wina. A ty Łysy ino o tych gorolach.... Niy rozumia. Nasz najlepszy torwart ma kontuzja i to jest Wasza szansa ale dopóki bal w grze.....
NASZYM NAJWIEKSZYM WZMOCNEINIEM oprocz tego ze nie bydzie grol Kozik (szkoda chopa) to bydzie napewno wystep Kompaly w barwach Piasta! :lol:
-
KK
-
Kontakt:
Kompała jest pierwszoplanowa postacia tego zespolu i w duzym stopniu od formy Kompaly zalezy postawa Piasta
-
wojtas 81
Panowie Hydrozaraza wtopila tryeba w Gliwicach wzgrac i wierzyc ze Lomza wygra z Hydrolipa!!!! Ale po pierwsze trzeba wygrywac swoje szpile i tyle!!!
-
art82
-
Kontakt:
DjMaciar pisze:salas pisze:najlepiej przeniesc szpil do chorzowa;-D
Na Slaski

jo mom inno propozycja : nie bądzmy minimalistami przeniesmy go na Maracana
:twisted:
komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.
-
Blue_GiRl_1920
-
Kontakt:
autor: Blue_GiRl_1920 » 6 wrz 2006, o 11:55
mam pytanie w sprawie meczu bo chodze do szkoly wieczorowej razem z kolezanka a lekcje akurat konczymy lekcje o 17 a nie mozemy sie urwac bo to szkola fryzjerska i na tych ostatnich godzinach mamy lekcje w pracowni wiec muszemy byc:(. i konkretnie chodzi mi o to czy zostaniemy normalnie do naszych wpuszczone jak same dojedziemy pod stadion i ile bysmy placiły wtedy za bilet wstepu boo jak czytałysmy na ich stronie to pisze ze laski maja za darmo (tylko nie wiem jak z przyjezdnymi) no i czy mozemy sie potem z Wami zabrac na BatoRy ?
pozdro
Ostatnio zmieniony 6 wrz 2006, o 12:44 przez
Blue_GiRl_1920, łącznie zmieniany 1 raz.
-
loveparadee
a kaj jest BoTory
jo cie zabiera na kolanka i nawet na Botory

-
marcell
Blue_GiRl_1920 pisze:mam pytanie w sprawie meczu bo chodze do szkoly wieczorowej razem z kolezanka a lekcje akurat konczymy lekcje o 17 a nie mozemy sie urwac bo to szkola fryzjerska i na tych ostatnich godzinach mamy lekcje w pracowni wiec muszemy byc:(. i konkretnie chodzi mi o to czy zostaniemy normalnie do naszych wpuszczone jak same dojedziemy pod stadion i ile bysmy placiły wtedy za bilet wstepu boo jak czytałysmy na ich stronie to pisze ze laski maja za darmo (tylko nie wiem jak z przyjezdnymi) no i czy mozemy sie potem z Wami zabrac na BotoRy ?
pozdro
może byc tak że ja nie zdąże z Łodzi dojechać na 16:30 pod batory, wtedy bedę na batorym ok 17- 17:30 i stamtąd smigam na gliwice samochodem swoim ( mam nadzieję że nikt mi go w gliwicach nie rozbije

), więc jakby co odezwij się na privie, jak się ładnie uśmiechniecie to Was zabiore

-
wietnamgo
Kozik to niestety duża strata dla naszej drużyny... Myślę że to najlepszy bramkarz II ligi. Co do Kompały to jest duża szansa, że się pomylisz i właśnie on mam nadzieję przyłoży nogę do waszej porażki. Ale nie ma co gadać przed meczem. Szanse są wyrównane i każdy wynik jest możliwy. Pozdrawiamy i zapraszamy do Gliwic i mam nadzieję że nie bedzie boruty...