PIAST -RUCH

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Diegos_
Kontakt:

#91 Post autor: Diegos_ » 5 wrz 2006, o 20:44

Lysy pisze:Jeśli my dostali 200 biletów to skandal to jest mało pedziane.Ta klotka przecież wiencyj pomieści przinajmiej no jakieś 50. Poza tym trzeba bydzie w takim razie potraktować "kolegów" z Piasta tak samo na wiosna.I nie ma zmiłuj.Nie ,to bez łaski ale na wiosna może być szpil o dużo stawka .Dużo większo niż teroz.Zrobi sie "remont" sektora do gości i wpuści sie ich 100.Nie chce mi sie sznupać ale goroli ze zagłymbia chyba wpuścili ze 400.ehhhh szkoda godki.Nie chca robić ostudy ale pora słów mi sie ciśnie :?
sosnowiec dostoł 200 biletów tak samo jak wy :!: potem kupili bilety i weszli tylu ilu ich bylo 362.....tylko pora dziecioków po 14-15 lot niewpuścili do klatki. Możecie i przyjechac nawet w 1000 , tylko potym wos niywpuszcza i bydzie afera :o Skisz mie to mogło by woś i przyjechac i 2500 ale momy tako klatka jako momy :twisted:
Ostatnio zmieniony 5 wrz 2006, o 20:46 przez Diegos_, łącznie zmieniany 1 raz.

tfu

#92 Post autor: tfu » 5 wrz 2006, o 20:46

przyjezdzajcie w jak najwiekszej liczbie!! jakos Zaglebie mogli wpuscic!! szczerze to bym oddal swoje miejsce na stadionie dla kibica z Chorzowa!! drazni mnie ta sytuacja 200?? co to wogole jest!!! pzdr z Gliwic
PIŁKA NOŻNA DLA KIBICOW!!!!!!

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#93 Post autor: jalboss » 5 wrz 2006, o 20:57

Piast stracił bramkarza - Kozik nie zagra przez dłuższy czas bo musi wyleczyć kontuzję.
http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,3597827.html
Ciekawe jak gra jego zastepca :roll:
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

bogas1985

#94 Post autor: bogas1985 » 5 wrz 2006, o 21:10

jalboss pisze:Piast stracił bramkarza - Kozik nie zagra przez dłuższy czas bo musi wyleczyć kontuzję.
Czytej uwazniej posty na wczesniejsyzch stronach...bylo o tym pisane juz

Fec (drugi bramkarz Piasta) nie jest tej klasy golkiperem co Kozik, przede wszystkim jest wolny i dosyc ociezaly...mysla ze nasi to wykorzystaja

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#95 Post autor: kibol-siem-ce » 5 wrz 2006, o 21:39

bogas1985 pisze:
jalboss pisze:Piast stracił bramkarza - Kozik nie zagra przez dłuższy czas bo musi wyleczyć kontuzję.
Czytej uwazniej posty na wczesniejsyzch stronach...bylo o tym pisane juz

Fec (drugi bramkarz Piasta) nie jest tej klasy golkiperem co Kozik, przede wszystkim jest wolny i dosyc ociezaly...mysla ze nasi to wykorzystaja
pewnie bydzie 0:2 :lol: :lol: :lol:
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

JEDI_V
Kontakt:

#96 Post autor: JEDI_V » 5 wrz 2006, o 22:08

Hydrozaraza-Miedz 0-1,no prezes we wroclawiu i Baniakowi nie miol kto dac koperty do syndziow :lol:
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW

scaleo

#97 Post autor: scaleo » 5 wrz 2006, o 22:13

Zapraszamy do Gliwic. Fajnie, że jest jednak jakiś szacunek a to że klatka taka mała to nie nasza wina. A ty Łysy ino o tych gorolach.... Niy rozumia. Nasz najlepszy torwart ma kontuzja i to jest Wasza szansa ale dopóki bal w grze.....

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#98 Post autor: radzion » 5 wrz 2006, o 23:48

scaleo pisze:Zapraszamy do Gliwic. Fajnie, że jest jednak jakiś szacunek a to że klatka taka mała to nie nasza wina. A ty Łysy ino o tych gorolach.... Niy rozumia. Nasz najlepszy torwart ma kontuzja i to jest Wasza szansa ale dopóki bal w grze.....
NASZYM NAJWIEKSZYM WZMOCNEINIEM oprocz tego ze nie bydzie grol Kozik (szkoda chopa) to bydzie napewno wystep Kompaly w barwach Piasta! :lol:

KK
Kontakt:

#99 Post autor: KK » 6 wrz 2006, o 01:08

Kompała jest pierwszoplanowa postacia tego zespolu i w duzym stopniu od formy Kompaly zalezy postawa Piasta

wojtas 81

#100 Post autor: wojtas 81 » 6 wrz 2006, o 08:42

Panowie Hydrozaraza wtopila tryeba w Gliwicach wzgrac i wierzyc ze Lomza wygra z Hydrolipa!!!! Ale po pierwsze trzeba wygrywac swoje szpile i tyle!!!

Awatar użytkownika
art82
Kontakt:

#101 Post autor: art82 » 6 wrz 2006, o 10:12

DjMaciar pisze:
salas pisze:najlepiej przeniesc szpil do chorzowa;-D
Na Slaski :wink:
jo mom inno propozycja : nie bądzmy minimalistami przeniesmy go na Maracana :P :D :twisted:
komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.

Blue_GiRl_1920
Kontakt:

#102 Post autor: Blue_GiRl_1920 » 6 wrz 2006, o 11:55

mam pytanie w sprawie meczu bo chodze do szkoly wieczorowej razem z kolezanka a lekcje akurat konczymy lekcje o 17 a nie mozemy sie urwac bo to szkola fryzjerska i na tych ostatnich godzinach mamy lekcje w pracowni wiec muszemy byc:(. i konkretnie chodzi mi o to czy zostaniemy normalnie do naszych wpuszczone jak same dojedziemy pod stadion i ile bysmy placiły wtedy za bilet wstepu boo jak czytałysmy na ich stronie to pisze ze laski maja za darmo (tylko nie wiem jak z przyjezdnymi) no i czy mozemy sie potem z Wami zabrac na BatoRy ?

pozdro
Ostatnio zmieniony 6 wrz 2006, o 12:44 przez Blue_GiRl_1920, łącznie zmieniany 1 raz.

loveparadee

#103 Post autor: loveparadee » 6 wrz 2006, o 11:59

a kaj jest BoTory :?: :wink:
jo cie zabiera na kolanka i nawet na Botory :D

marcell

#104 Post autor: marcell » 6 wrz 2006, o 12:08

Blue_GiRl_1920 pisze:mam pytanie w sprawie meczu bo chodze do szkoly wieczorowej razem z kolezanka a lekcje akurat konczymy lekcje o 17 a nie mozemy sie urwac bo to szkola fryzjerska i na tych ostatnich godzinach mamy lekcje w pracowni wiec muszemy byc:(. i konkretnie chodzi mi o to czy zostaniemy normalnie do naszych wpuszczone jak same dojedziemy pod stadion i ile bysmy placiły wtedy za bilet wstepu boo jak czytałysmy na ich stronie to pisze ze laski maja za darmo (tylko nie wiem jak z przyjezdnymi) no i czy mozemy sie potem z Wami zabrac na BotoRy ?

pozdro
może byc tak że ja nie zdąże z Łodzi dojechać na 16:30 pod batory, wtedy bedę na batorym ok 17- 17:30 i stamtąd smigam na gliwice samochodem swoim ( mam nadzieję że nikt mi go w gliwicach nie rozbije ;) ), więc jakby co odezwij się na privie, jak się ładnie uśmiechniecie to Was zabiore ;)

wietnamgo

#105 Post autor: wietnamgo » 6 wrz 2006, o 12:24

Kozik to niestety duża strata dla naszej drużyny... Myślę że to najlepszy bramkarz II ligi. Co do Kompały to jest duża szansa, że się pomylisz i właśnie on mam nadzieję przyłoży nogę do waszej porażki. Ale nie ma co gadać przed meczem. Szanse są wyrównane i każdy wynik jest możliwy. Pozdrawiamy i zapraszamy do Gliwic i mam nadzieję że nie bedzie boruty...

Zablokowany