pseudogwiazdy i Pan Wleciałowski

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
BAFista
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#91 Post autor: BAFista » 24 kwie 2006, o 13:21

klub musi wisiec w ciul kasy kominiorzowi dlatego jest nie tykalny.ale w całym sezonie wyłazi na to ze umi sie postarac tylko w meczach z lechia gdansk.a ze slaskiem bylo widac ze hu** zagro bo rozgrzewoł sie jak przed partia szachów.wy***ac TRENERA I PSEUDOPILKARZY.BO GORZEJ JUZ BYC NIE MOZE .EDEK N ADZIEN DZISIEJSZY TO JEST CHYBA ZRAŻONY DO TRENERKI W NASZYM KLUBIE A SZKODA

wodorost

#92 Post autor: wodorost » 24 kwie 2006, o 14:35

Wleciał - ostatnia szansa. Albo wymieniasz pół składu i nawet nie bieresz na ława tych emerytów (nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę ale spiker na meczu ze śląskiem nie wymienił zawodników rezerwowych Ruchu bo na ławie zasiadł MŚ - przypadek???) albo jesteś mięczak. Skoro teoria że nie chcą starzy piłkarze dyscypliny na treningach i w szatni sprawdziła sie w ostatnim meczu, to pozostaje ci tylko jedno. Nawet gdyby mieli młode chopcy przegrać to wpuść ich od początku na dwa lub trzy szpile. Jak się uda coś ustrzelić to pójdą za ciosem i będą z nich ludzie. Na pewno czekają na swoja szansę, ale nie na 5, 10 , 15 minut tylko na cały szpil i uwierz że odpłacą ci przynajmniej walką i determinacją. Jak się nie uda, to będziesz mógł przynajmniej powiedzieć że próbowałes wszystkiego.

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#93 Post autor: jajo » 24 kwie 2006, o 14:43

wymieni pol skladu i kto zagra? ci co przegrali w rezerwach 1:0 ostatni szpil?
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#94 Post autor: Lutz » 24 kwie 2006, o 22:17

jajo pisze:wymieni pol skladu i kto zagra? ci co przegrali w rezerwach 1:0 ostatni szpil?
Przyznom Ci racjo - kto bydzie groł ?? Tak sie sam ciepiecie o Janoszki , ale z tego co wiym łon tyż jeszcze nic niy pokozoł, a pora okazji do tego mioł . Łowca pisze o nietykalnych - rozumia że mo ny myśli S&B - to terozki odwróćmy ta karta i zacznijmy wydupiać z placu Cwielonga , kery gro wiynkszo kaszana jak Mario - jakoś sie sam niy umi doszukać tekstów rodzaju "Pepe wy***rdalaj" - czymu niy ?? Czyżby jeszcze jedyn niytyklany ?? On biere rubo kasa za strzylanie torów w swoim zakładzie pracy - a jak niy poradzi połączyć matury z pracom to z jednego abo z drugiego musi einfach zrezygnować . I tu zaś pojawio sie kolyjny roz nazwisko Klimek i Wleciałowski - po ciula mi taki pracownik jak jest zupełnie niyproduktywny i niy przynosi zysków zakładowi pracy - co my som ku*** Caritas ?? Nastympny nietykalny - Wojtek Grzyb - jo moga ino wniskować z opisów meczy z forum i stronki , ale jakoś jego nazwisko tyż niy padło w gronie wyróżniających się - czytołech o Makuchu , Baranie , Pulkowskim ale o Grzybie nic . Sami sie ta atmosfera niebieski rodzinki robiymy . Czyżby stykły inyk oświadczynia "kochom Ruch" co by mieć gwarancja wystympów w piyrszy jedynostce ?? Jo tyż kochom Ruch , weźcie mie na prawo pomoc !!Dużo niy chca ino co miesionc 5000 zł . Parodia. To tyż niy godejcie mi że ino S&B som niytykalni. Piszecie o rozpierdolyniu ty cały "rodzinki" , a jo sie pytom wto to mo zrobić ?? Klimek zaglondo na to wszystko z Chin tak jakby sie nic niy dzioło i wszysko boło ok , Wleciałowski je "niebieski" , Kołodziejczyk tysh , Mosór jawohl auch , Fornalik jaknojbardzi członek rodziny , zostoł sie ino Ziyntek co niy mo niebieskiego podniybiynio , ale jak widać z powyższy wymieniony familii to borok je w zdecydowany mniyjszości . Pytom sie jeszcze roz jak i przedewszystkim wto mo ta rodzinka rozdupcyć i zrobić z Ruchu dobrze prosperujące przdsiębiorstwo ?? Inyk niy odpowiadejci mi że naszo nowo pani prezes. Jo wom powiym , że coroz bardzi żech je za rozwiązaniym typu Gks , ino tukej tyż momy niymały problym - u nich zorganizowali ta cało "restrukturazacjo" sami kibice - teroz tak z rynkom na sercu - znodło by sie u nos 10, 20 co by sie takiego wyzwanio podjyli ? Niy pisza że wątpia , ale zaglondając na "sukces" naszego "SS Niebiescy" - to mom co do tego pewne obawy.

orbiter
Kontakt:

#95 Post autor: orbiter » 24 kwie 2006, o 22:18

jajo pisze:wymieni pol skladu i kto zagra? ci co przegrali w rezerwach 1:0 ostatni szpil?
no i w dodatku mamy zakaz transferowy

adamo_R

#96 Post autor: adamo_R » 24 kwie 2006, o 22:29

Marek Wleciałowski, trener "niebieskich" dla "Gazety": Pewne sprawy nie powinny wyciekać z klubu http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35027,3303649.html

slavo
Kontakt:

#97 Post autor: slavo » 24 kwie 2006, o 22:49

Tak to teraz wielki argument - niy wymieni bo przegrali ostatni szpil, a jak obronca strzeloł hattrik/b] a to szansę dostał ?
A taki ch....
Przejdzcie sie na rezerwy jeden z drugim to zobaczycie jak to wygląda, z meczu rezerw nikt nikogo nie rozlicza i o NICZYM taki mecz nie przesądzą (grajki już to dawno wiedzą !!!) a tylko czasem nakiś naiwny Starowicz co zbyt krótko gra w tym bagnie myśli, że jak sie pokaże w rezerwach to dostanie szanse w pierwszym składzie. A prawda jest taka, że grajki dawno w du*** mają jaki wynik osiagną w rezerwach bo choćby sobie nogi połamali beton bedzie beton

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#98 Post autor: vahanara » 24 kwie 2006, o 23:09

Wleciał w tym wywiadzie ma 100% racji. Z pewnością popełnia błędy, vide Bizak ale potrafi też z nich wyciągać wnioski. Idzie ewidentnie drogą swojego mentora - Oresta Lenczyka którego też większość kibiców nierozumiała i krytykowała a na dziś większość zapewne zaśpiewałaby z chęcią "Oreście zostań w Chorzowie".
Coby nie mówić Wleciał "wykreował" Paśnika, wynalazł Barana, stawia na Makucha. Bonk z czasów Fornalaka a dziś to dwóch różnych grajków. Ruch gra czwórką obrońców - i do nich jest stosunkowo najmniej pretensji - co dla poprzednich trenerów było niewykonalne.
Sporo rzeczy kuleje ale ciężko się niezgodzić z tym że są zmęczeni po takich meczach jakie grali. W końcu w większości tych spotkań to Ruch prowadził grę a to kosztuje. Kiedyś musi przyjść kryzys. Nas dopadł ze Śląskiem. Jeszcze nie dawno większość na forum pisała : "mogą przegrać ale po walce - to im wybacze". Wszystko można Ruchowi zarzucic ale chyba nie brak ambicji?? Jak spojrzeć chłodnym okiem to zostawiają na boisku kupę zdrowia. Niestety jak to powiedział Marek : pracę trenera i piłkarzy determinuje wynik. Ja jednak wierzę że jeszcze niebo będzie niebieskie.
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#99 Post autor: Lutz » 24 kwie 2006, o 23:18

Ja ino Bonk boł już kontuzjowany przed szpilym , a błąd z Bizackim zauważył dopiyro po 67 minutach.
Tako mało aluzja.

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#100 Post autor: Neo » 24 kwie 2006, o 23:31

Lutz pisze:Ja ino Bonk boł już kontuzjowany przed szpilym , a błąd z Bizackim zauważył dopiyro po 67 minutach.
Tako mało aluzja.
Skad masz te info ze kontuzjowany juz przed szpilem? Z Bizakiem sie zgadzom - nieporozumienie totalne. Co do Wojtka Grzyba to rzeczywiście ma niebieskie podniebienie. Stara sie, walczy, ma kilka ładnych zagrań, ze Śląskiem trafił w poprzeczke z dystansu, ale niestety nie bylo z tego zadnego gola :(

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#101 Post autor: vahanara » 24 kwie 2006, o 23:33

O Bonku pisałem w kontekście ogólnym - nie tego meczu. Podejrzewam zresztą że grał na własną prośbę - podobnie jak Baran po kontuzji w trakcie meczu. Tą sytuacje można dwojako rozumieć, jako bład trenera ale też jako ambicje piłkarza. Co do Bizaka, ja też po 10 minutach chciałem żeby zszaedł ale pewnie większość tenerów trzymałaby go tyle czasu na boisku, nerwy to w tym zawodzie słaby doradca. Jestem za to pewien że Bizak długo już w 11 nie wyjdzie. Z zagłebiem odp...ił maniane i usiadł na ławie. Na + Wleciała jest też to że potrafił posadzić na ławie Śrutwe. Mało tego, Mario nie rzucił w niego niczym ani nie krzyczał w gazetach że Wleciał to... :wink:
Ale jak większości kibiców jest mi obojetne czy trnerem będzie Wleciał czy Cezary Pazura, czy bramki bedzie strzelał Śrutwa czy Norko. Czas juz najwyższy zacząć wygrywać.
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#102 Post autor: Lutz » 24 kwie 2006, o 23:33

Neo na waszy stronie pisało w poprzedniej wypowiedzi Wleciałowskiego , że Bonk był już kontuzjowany przed szpilym , teroz czytom co innego , że zgłosił kontuzja w przerwie ? Jo sie tego z palca niy wyssoł.

Vahanara - jak przida ze złomanom nogom do roboty to mie meister wyciepnie do dom chobych niy wiym jak go błagoł że jo chca robić . Tu chodzi o dobro klubu , zakładu pracy a niy o ambicje jednostki.

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#103 Post autor: Simone » 24 kwie 2006, o 23:39

dalbym glowe na meczu ze w ta late dupnal Baran ale jak wszyscy pisza ze Grzyb to chyba bym ja stracil

Co do wywiadu to gadka szmatka , wyniki wciaz te same

Co istotne , Wlecial mowi ze Ruch juz jest takim rozgadanym Klubem
Ale przeciez 80% skladu zmienilo sie przez ostatni rok , czyzbysmy pozyskiwali same gaduly - nie sadze

Odpowiedz kto gada nasowa sie sama , tylko dlaczego nikt z tym porzadku nie zrobi
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2006, o 23:44 przez Simone, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#104 Post autor: Neo » 24 kwie 2006, o 23:40

Na 100% napisałem to co Wleciał powiedział, czyli "Grzegorz Bonk zgłosił kontuzję w przerwie...". Może to na jakiejś innej stronie pisało?

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#105 Post autor: jajo » 24 kwie 2006, o 23:46

tez mi sie wydawalo ze uderzal Baran, ale pewien nie bylem, wszedzie ze grzyb, wiec przyjalem ta wersje. ComTV to wyjasni :wink:
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

ODPOWIEDZ