Wleciałowski Trenerem !!!!
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jest spokojny, ale konsekwentny. W górniku miał asystentów, którzy zapieprzali na treningach, a on stał, ręze założone, kamienna twarz. Ja wcale nei twierdze że to jest zły trener. O tym że jest to chłop inteligentny już było pisane, że kończy kursy też. Tylko że w Ruchu potrzeba świeżej krwi, innego spojrzenia. Znając życie Fornalak teraz gdzieś pójdzie i będzie mu dobrze szło. Tak jak Wyrobkowi w kszokach.
- L_M
- Kontakt:
to nie sa slowa Zietka, doczytaj dobrze :shock:COBRA pisze:Slowa Zietka-"Jednocześnie wyklucza się z tego grona osobę Edwarda Lorensa, który ponoć nie zyskał sobie przychylności ze strony zawodników." Profesjonalny klub smiech na sali,od kiedy to zawodnicy wybieraja trenera?A zarzad na to przystaje.
I jeszcze slowo odnosnie Wleciala ,jakos trudno mi sobie wyobrazic jak Wlecial w szatni czy to na treningu ryczy po zawodnikach a niekiedy jest to bardzo potrzebne i motywujace.A w szczegolnosci po B i Ś,to nie ten typ czlowieka on jest za spokojny.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Najważniejsze mecze w tej rundzie to będę te z dołem tabeli - moim zdaniem to one o wszystkim zdecydują i w nich nie możemy pogubić bezsensownych punktów. O mecze z czołówką boję się dużo mniej.juan21 pisze:Wiadomo jakie jest zdanie wiekszosci ale trza dac chopowi szansa a nie od razu przekreslac. Zoboczymy po pierwszych najwazniejszych meczach w rundzie z czołówką tabeli. Pozdro
A jeśli chodzi o Marka Wleciałowskiego - miałam nadzieję, że to nie będzie on, bo uważam że jest dobrym trenerem, młodym i zdolnym i cenię go jako człowieka - a jak już kiedyś napisałam Chorzów narazie nie jest dobrym miejscem dla trenerów (chodzi mi i o piłkarzy i o kibiców). Mam nadzieję, że się nie da ani jednym ani drugim i zrobi swoje, trzymam kciuki. Powodzenia Panie Marku.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
-
Było 3 kandydatów na trenera Ruchu - zdradził tajemnicę dyrektor klubu, Krzysztof Ziętek. - Jedno z nich padnie w poniedziałek na konferencji, a resztę zachowam dla siebie - dodał. Jednocześnie wyklucza się z tego grona osobę Edwarda Lorensa, który ponoć nie zyskał sobie przychylności ze strony zawodników.Lukas Michalski pisze:to nie sa slowa Zietka, doczytaj dobrze :shock:COBRA pisze:Slowa Zietka-"Jednocześnie wyklucza się z tego grona osobę Edwarda Lorensa, który ponoć nie zyskał sobie przychylności ze strony zawodników." Profesjonalny klub smiech na sali,od kiedy to zawodnicy wybieraja trenera?A zarzad na to przystaje.
I jeszcze slowo odnosnie Wleciala ,jakos trudno mi sobie wyobrazic jak Wlecial w szatni czy to na treningu ryczy po zawodnikach a niekiedy jest to bardzo potrzebne i motywujace.A w szczegolnosci po B i Ś,to nie ten typ czlowieka on jest za spokojny.
Tak pisze na jednej z naszych stron i tak to zrozumialem.
- L_M
- Kontakt:
No wlasnie. Czyli jedyne slowa Zietka w tym fragmencie to Było 3 kandydatów na trenera Ruchu i Jedno z nich padnie w poniedziałek na konferencji, a resztę zachowam dla siebieCOBRA pisze:Było 3 kandydatów na trenera Ruchu - zdradził tajemnicę dyrektor klubu, Krzysztof Ziętek. - Jedno z nich padnie w poniedziałek na konferencji, a resztę zachowam dla siebie - dodał. Jednocześnie wyklucza się z tego grona osobę Edwarda Lorensa, który ponoć nie zyskał sobie przychylności ze strony zawodników.Lukas Michalski pisze:to nie sa slowa Zietka, doczytaj dobrze :shock:COBRA pisze:Slowa Zietka-"Jednocześnie wyklucza się z tego grona osobę Edwarda Lorensa, który ponoć nie zyskał sobie przychylności ze strony zawodników." Profesjonalny klub smiech na sali,od kiedy to zawodnicy wybieraja trenera?A zarzad na to przystaje.
Tak pisze na jednej z naszych stron i tak to zrozumialem.
-
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- amra
- Kontakt:
Dupicie jak poczaskani z tym wybieraniem trenera przez zawodników - co wy ku*** myślicie że trenery sie do nos cisnom drzwiami i łoknami ?? który tryner weźnie drużyna w dwóch abo trzech łostanich szpilach - myśla że woli obserwować a potym zacząć od wniosków jakie wyciągnął z tych meczy i robić swoje.
Zoboczycie w poniedziałek fto bydzie trenerem i potym piszcie i nojprzod zastanówcie co, fto, za wiela i po co przidzie do Ruchu ?
Przejście nowego trenera i zwolnienie poprzedniego to nie jest chwila ale tez konsekwencje wynikające z kontraktów i inne ciulstwa które normują przepisy FIFA i pierdolonego pzpn.
Zoboczycie w poniedziałek fto bydzie trenerem i potym piszcie i nojprzod zastanówcie co, fto, za wiela i po co przidzie do Ruchu ?
Przejście nowego trenera i zwolnienie poprzedniego to nie jest chwila ale tez konsekwencje wynikające z kontraktów i inne ciulstwa które normują przepisy FIFA i pierdolonego pzpn.
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]
[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]
[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]
-
- Kontakt:
Amra. Niy przesadzej. Czy Podbeskidzie, Swit czy choćby ŁKS (kaj łostatnio dziwne rzeczy sponsor odstawioł) nie mają trenerów.
Wielko chwała p. Klimkowi, za to że tylko dziynki niymu znormalniała sytuacja finansowo w tym klubie, ale nawet łon potwierdzioł, że nasze pseudogwiazdy wypowiadają się w sprawach w kerych powinni miec gówno do godki.
Zrestzą Zientek już w maju tego roku twierdzioł, że to niy kasa zdecydował o zrobiyniu Fornalaka trynerym.
Wielko chwała p. Klimkowi, za to że tylko dziynki niymu znormalniała sytuacja finansowo w tym klubie, ale nawet łon potwierdzioł, że nasze pseudogwiazdy wypowiadają się w sprawach w kerych powinni miec gówno do godki.
Zrestzą Zientek już w maju tego roku twierdzioł, że to niy kasa zdecydował o zrobiyniu Fornalaka trynerym.
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ja mam taka propozycje ze jak oficialnie podaja nowego trenera w pon to umowic sie kiedys na spotkanie z nim np w nastepny weekend jakas zbiorka kibicow i jasno mu dac do zrozumienia ze jak ma dac soba rzadzic w szatni i patrzec na kolezenskie uklady, albo jak ma tolerowac wybryki i zachcianki pana S to niech lepiej do tej szatni w ogole nei wchodzi bo my kibice to wuczujemy a potem zmiluj nie bydzie ...