Działania marketingowe

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Siwy82
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#91 Post autor: Siwy82 » 24 paź 2005, o 21:26

Chopy bo sie nom dziewczyna rozklei :wink:

ps. dziesiej zech ja chyba widziol w serialu dokumentalnym "Młode Rekiny". Cos tam z drugą frelą kombinowaly ale nic o Ruchu :P
"Bronić Śląskiej ziemi gotów każdy z nas"
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]

kolend

#92 Post autor: kolend » 24 paź 2005, o 23:43

Eagle - sorry, ale nie wydaje Ci sie ze troszke przesadziles z ostroscia Twojego postu? Nawet jesli masz w 100% racje - nad czym sie teraz nie zastanawiam, to - to jest ciagle kobieta, jakis najmniejszy szacunek by sie chyba przydal - ale to tylko moja skromna opinia

Esiu.

#93 Post autor: Esiu. » 25 paź 2005, o 00:40

Baby do garów :D

Eagle

#94 Post autor: Eagle » 25 paź 2005, o 16:45

kolend pisze:Eagle - sorry, ale nie wydaje Ci sie ze troszke przesadziles z ostroscia Twojego postu? Nawet jesli masz w 100% racje - nad czym sie teraz nie zastanawiam, to - to jest ciagle kobieta, jakis najmniejszy szacunek by sie chyba przydal - ale to tylko moja skromna opinia
Kolend abo godomy o profesjonalizmie abo momy cicho siedziec bo to jest baba?

kolend

#95 Post autor: kolend » 25 paź 2005, o 20:41

Eagle pisze:
kolend pisze:Eagle - sorry, ale nie wydaje Ci sie ze troszke przesadziles z ostroscia Twojego postu? Nawet jesli masz w 100% racje - nad czym sie teraz nie zastanawiam, to - to jest ciagle kobieta, jakis najmniejszy szacunek by sie chyba przydal - ale to tylko moja skromna opinia
Kolend abo godomy o profesjonalizmie abo momy cicho siedziec bo to jest baba?
chodzi mi o to, ze tresc Twojego postu mozna bylo troszke lagodniej przekazac - do***rdolic komus to jest zadna sztuka

ja jej oceniania sie nie podejmuje, bo tak na prawde nie wiem jakie dzialania podejmuje, ile spedza w klubie, jak sie stara
Teraz jak sie znalazla jedna osoba, ktora ma byc odpowiedzialna za marketing - to zrobiono z niej kozla ofiarnego, a jak nikogo takiego nie bylo, to byl spokoj. Tak na prawde, to mi sie wydaje, ze to jest temat zastepczy - bo glownym problemem sa grajkowie...

Eagle

#96 Post autor: Eagle » 25 paź 2005, o 21:23

Kolend odroznij zabawa w marketing od profesjonalnego podejscia do wykonywanego zawodu, jesli ktos mi mowi ze prowadzi swoja firme, jest marketingowcem w duzej firmie (a za tako uwazom Ruch) i studiuje to wiem ze zodnej z tych czynnosci nie robi dobrze, godom to przez wlasne doswiadczenie. A do***rdolic zech raczyj nie do***rdolil ino w punktach swtierdzilech fakty. Jo nie naleza do niebieskyj rodziny i nie byda zodnego co zle dzialo w Ruchu glaskol :!:

kolend

#97 Post autor: kolend » 25 paź 2005, o 22:17

Eagle pisze:Kolend odroznij zabawa w marketing od profesjonalnego podejscia do wykonywanego zawodu, jesli ktos mi mowi ze prowadzi swoja firme, jest marketingowcem w duzej firmie (a za tako uwazom Ruch) i studiuje to wiem ze zodnej z tych czynnosci nie robi dobrze, godom to przez wlasne doswiadczenie. A do***rdolic zech raczyj nie do***rdolil ino w punktach swtierdzilech fakty. Jo nie naleza do niebieskyj rodziny i nie byda zodnego co zle dzialo w Ruchu glaskol :!:
wydaje mi sie, ze mamy takiego specjaliste od marketingu na jakiego nas stac i na jakiego zasluzylismy, a skoro wsrod kibicow jest tylu specjalistow od marketingu, z doswiadczeniem itp to czemu musielismy czekac na kogokolwiek na tym miejscu w Ruchu tak dlugo? Nikt sie wczesniej nie zglosil (np Ty), a teraz gdy sie ktos pojawil wiesza sie na nim od razu psy

a wogole to wydaje mi sie, ze ta rozmowa zmierza do nikad- wiec zakonczmy ja
pozdro Eagle

Viro

#98 Post autor: Viro » 25 paź 2005, o 23:32

kolend i inni
to nie jest tak , ze nikt sie nie zglosil
wg mnie sa osoby , ktore zajmowaly sie robieniem wlep, koszulek maja pochytane firmy wiedza gdzie i do kogo uderzyc , organizowaly prezentacje klubu, turniej fc itd itd . tylko problem w tym klubie polegal na tym, ze te osoby mialy i maja dlaej bardzo dobre pomysly i jak przedstawialy je na forum ludzi min. prezesa( 2 poprzednich), dyrektora , pilkarzy, urzednikow miejskich wszystki przytakiwali, poklaskiwali mowili super zajmicie sie tym itd.
poprostu kazdy chcial sobie zaslugi przypisac aprobowal pomysly bo sa naprawde dobre ale nie bylo zadnej powatarzam zadnej inicjatywy 2 strony czyli klubu. Wielu kibicow dawalo nam namiary na swoich znajomych , rodziny itd . ktorzy robili nam rozne rzeczy po kosztach bo tez sa kibolami Ruchu , czy ktos z tych osob , ktore zajmowaly sie tym musialaby pytac gdzie sa sklepiki gdzie mozna dac gadzety??? jasne , ze nie bo te osoby to wiedza , osoby te maja kontakty w kazdym fc , wiec rozprowadzanie wszelkich gadzetow i dotarcie do ludzi , zorganizowanie spotkan nie jest zadnym problemem.
Tylko dlaczego klub wolal zatrudnic osobe , ktora nie ma pojecia o kibicach i marketingu , ktory jest zwiazany z kibicami bo chyba kazdy sie zgodzi , ze kibice to bardzo specyficzna grupa i trzeba wiedziec co i jak czyli trzeba byc jednym z nich zeby wiedziec czego oczekuja
moge wymienic conajmniej 3 osoby , z tego forum, ktore swietnie sprawdzilyby sie w tej roli na Ruchu
i nie mam tu na mysli siebie :lol:

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#99 Post autor: Simone » 25 paź 2005, o 23:48

taaaa wszyscy bardzo chcieli , sie starali . Do tego duzo potrafili , mieli wysokie umiejetnosci , doswiadczenie oraz uklady , a zeby tego bylo malo posiadali na to papier z bardzo dobrej uczelni . I to wszystko za darmo ... a Klub wolal zatrudnic Beatke z biura podrozy ktora byc moze i chce ale nie bardzo jest w stanie i wie jak ... Do tego jeszcze oczywiscie Jej za to placi by nie bylo zbyt rozowo ...

SZCZERZE ... to nie chce mi sie w to wierzyc , brzmi to jak bajki naszych dzialaczy

Kibice , dzialacze , pilkarze ... to w tym momencie niestety jedna wielka LIPA
Co bedzie dalej ...

Viro

#100 Post autor: Viro » 26 paź 2005, o 16:54

Simeone byles na ktoryms z tych spotkan??
bio jakos nie wydaje mi sie wiec nie wiesz jak bylo
pozatym po x - razie rozmow i pi***oleniu tego samego ggdzie wszyscy sa zadowoleni ale nic nie robia tezby ci sie znudzilo

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#101 Post autor: Simone » 26 paź 2005, o 18:26

nie chodzi o to zeby wszystko krytykowac i nic nie robic bo tak jest najlatwiej ...

Ale zagladnijmy prawdzie w oczy , jestesmy w jednym wielkim gownie kibicowsko , sportowo , organizacyjnie

Czasem wydaje mi sie ze na tym klubie jest jakas klatwa ... wszyscy sie staraja ale nic nie moga zrobic , zawodnicy jak by sie nie starali zawsze dostaja wp***dol mimo ze pensje sa placone i jest o co grac ,
kibicow jest w pi*** wszedzie tylko nie na stadionie ...

Wiec co trzeba zrobic zeby bylo lepiej , wydawaloby sie ze wszedzie to co niektorzy robia by wystarczylo zeby odniesc jako taki sukces ...

Wszedzie tylko nie u nas ... strasznie to wkurwiajace

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#102 Post autor: gerhat » 27 paź 2005, o 08:29

bsimon-simone
czy to więzy krwi, lustrzane odbicie czy też wykły przypadek? :)

grhoak

#103 Post autor: grhoak » 27 paź 2005, o 10:06

No niestety Pani Beata nie nadaje się z powodu całkowitego braku znajomości tematu i myślenia o sobie że jest dobra w tym co robi.

Osoba która nie zna specyfiki tematu "KIBIC" nie może zajmować się marketingiem klubu.

DNO.

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#104 Post autor: Ozor » 27 paź 2005, o 13:07

Panowie byla nadzieja zę po zmianie układu w klubie wiele się zmieni,nowi ludzie ,biznesmeni,wiedzący na czym polega rynek mieli wszystko postawic na nogi dano im kredyt zaufania wedługmnie ten kredyt się skonczył bo pięknie pi***olic to i ja potrafię.Wielu ludzi tu piszących organizuje np.oprawy meczowe dlaczego nikt nie potrafił zorganizowac do tej pory jakiegos protestu?,żadnej flagi, żadnego transparentu o tym co myslimy o obecnej grupie u władzy.Prosze sobie popatrzec na Legię jak tam kibice potrafia zorganizowac protest.My tym czasem udajemy że wszystko jest ok.
Zarząd jest do dupy ,trwoni pieniądze Klimka i zniknie wraz z ostatnia złotówką sponsora.
Miało byc lepiej,normalnie a jak jest :evil:

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#105 Post autor: Simone » 27 paź 2005, o 15:30

Gerhat Twoje spostrzezenie jest co najmniej nonsensowne ... wiec daruj sobie takowe w przyszlosci jak najdzie Cie chec
Przeszlosci juz nie zmienimy :lol:

ODPOWIEDZ