ps. dziesiej zech ja chyba widziol w serialu dokumentalnym "Młode Rekiny". Cos tam z drugą frelą kombinowaly ale nic o Ruchu

Kolend abo godomy o profesjonalizmie abo momy cicho siedziec bo to jest baba?kolend pisze:Eagle - sorry, ale nie wydaje Ci sie ze troszke przesadziles z ostroscia Twojego postu? Nawet jesli masz w 100% racje - nad czym sie teraz nie zastanawiam, to - to jest ciagle kobieta, jakis najmniejszy szacunek by sie chyba przydal - ale to tylko moja skromna opinia
chodzi mi o to, ze tresc Twojego postu mozna bylo troszke lagodniej przekazac - do***rdolic komus to jest zadna sztukaEagle pisze:Kolend abo godomy o profesjonalizmie abo momy cicho siedziec bo to jest baba?kolend pisze:Eagle - sorry, ale nie wydaje Ci sie ze troszke przesadziles z ostroscia Twojego postu? Nawet jesli masz w 100% racje - nad czym sie teraz nie zastanawiam, to - to jest ciagle kobieta, jakis najmniejszy szacunek by sie chyba przydal - ale to tylko moja skromna opinia
wydaje mi sie, ze mamy takiego specjaliste od marketingu na jakiego nas stac i na jakiego zasluzylismy, a skoro wsrod kibicow jest tylu specjalistow od marketingu, z doswiadczeniem itp to czemu musielismy czekac na kogokolwiek na tym miejscu w Ruchu tak dlugo? Nikt sie wczesniej nie zglosil (np Ty), a teraz gdy sie ktos pojawil wiesza sie na nim od razu psyEagle pisze:Kolend odroznij zabawa w marketing od profesjonalnego podejscia do wykonywanego zawodu, jesli ktos mi mowi ze prowadzi swoja firme, jest marketingowcem w duzej firmie (a za tako uwazom Ruch) i studiuje to wiem ze zodnej z tych czynnosci nie robi dobrze, godom to przez wlasne doswiadczenie. A do***rdolic zech raczyj nie do***rdolil ino w punktach swtierdzilech fakty. Jo nie naleza do niebieskyj rodziny i nie byda zodnego co zle dzialo w Ruchu glaskol
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], WolnyLogin i 138 gości