Drwęca-RUCH
-
- Kontakt:
- L.G
- Kontakt:
Nico ! nie powinieneś bez konsultacji z lekarzem samowolnie zmieniać dawkowania leków..NICO pisze:Eagle- chyba ci sie po***alo forum, tu jest Polska i pisz po polsku a nie po niemiecku szwabie za***any :twisted: Ruch to jest Polski klub a nie niemiecki. Poczytaj troche a moze sie czegos nauczysz
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
Nie interesuje mnie historia śląska tylko historia Ruchu Chorzow, ktory w 1939 r , jako jedyny Polski klub ze Śląska zostal zawieszony w rozgrywkach ligowych, więc nie godej ze Ruch to jest niemiecki klub bo mnie to zaczyna wszystko wkur...ć. A jesli ty Polski- niemcu masz jakies kopmleksy to bardzo mi przykro... :x
Kompleksow nie mom, ale ty chyba mosz jakis komplyks Niymca... ale to ty sie na to leczysz nie jo, jak wyzyj napisol kolega uwazej z tymi lekamiNICO pisze:Nie interesuje mnie historia śląska tylko historia Ruchu Chorzow, ktory w 1939 r , jako jedyny Polski klub ze Śląska zostal zawieszony w rozgrywkach ligowych, więc nie godej ze Ruch to jest niemiecki klub bo mnie to zaczyna wszystko wkur...ć. A jesli ty Polski- niemcu masz jakies kopmleksy to bardzo mi przykro... :x

a może nasza góra myśli inaczej niż MY (nawet napewno) jak .... że fornalak uratowal posadę wywożąc cenny punkt
z ciężkiego terenu z drwęcy ?! - przeciez ostatnio najebali nam 4-1 - czyli jest postęp :oops:
AdiC - wymieniłeś J.MARXA jako trenera -tez o takiej propozycji słyszałem ale jak MARX trenował by ich tak jak grał
to po pierwszym treningu 70% naszych kopaczy odeszłaby na własną prośbę NIE MAJĄ PRAWA WYTRZYMAĆ !!!
z ciężkiego terenu z drwęcy ?! - przeciez ostatnio najebali nam 4-1 - czyli jest postęp :oops:
AdiC - wymieniłeś J.MARXA jako trenera -tez o takiej propozycji słyszałem ale jak MARX trenował by ich tak jak grał
to po pierwszym treningu 70% naszych kopaczy odeszłaby na własną prośbę NIE MAJĄ PRAWA WYTRZYMAĆ !!!

- anyfor
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"