Piast-Ruch!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
kolend

#91 Post autor: kolend » 13 maja 2005, o 17:44

O ku***!!!
i mysmy mieli takie wielkie problemy z odwieszeniem stadionu....

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#92 Post autor: jajo » 13 maja 2005, o 17:55

więc może zacznęnie po kolei...
Też mnie zaskoczyło to gorolstwo na Piaście, ale nie to, że mowili po polsku, tylko hasło, po ktrym mnie zatkało " to wyjedzcie do Niemiec", po tym jak po prostu rozmawialismy gwara.
teraz do meczu!
Seba - najsłabszy jego mecz w tej rundzie. 1 bramka ewidentnie jego konto
Mosór - najsłabszy gosc na bosiku. i nie chodzi tu tylko o grę. tak bezmyslnie grajacego zawodnika dawno nie widziałem. pierwsze minuty dostaje kartke za skoszenie goscia w niegroznej pozycji. i w drugeij polowie po brutalnym wjesciu w Aleksa, za ktore powinna byc czerwona kartka, podbiega do goscia i drze sie jak nienormalny, ze gosc sie zaczal jakby kulic, Bari jeszcze jednego odepchnał... Efekt taki sedzia zamiast drugiej zoltej dla Mosora, zoltej dla Bariego i czerwieni dla faulujacego, daje tylko gosciowi z Piasta zolta. Jakby nie wyskoczyli tak dziko moglaby byc czerwona, a tak sedzia w spokojny sposob wyrownal sytuacje.
Poza tym duzo, bardzo duzo błedów. obok....
Sibika najsłabszy w naszej druzynie. Jeden z drugim pelno bledow. Drugi zawalil 3 bramke. Strzal Sibik sie patrzy, pilka leci on sie dalej patrzy, pilka odbija sie od slupka, ten dalej patrzy, gosciu dobija i gol a Sibik....sie patrzy. Gdzies w okolicy byl Mosor zachowujacy sie podobnie, jak mnie wzrok nie mylil.
Aleks - wielkie brawa dla niego za ten mecz. Moze nie gral jakos specjalnie i mial pecha, bo druga bramke zaliczono jako jego samobojcza. Ale czym mi zaimponowal to twardosc, trzy razy brutalnie sfaulowany z tyłu i wsatał i dalej walczyl, a przy tym nie oddal i nie zebral glupiej 4 kartki. Moze sie dowiedział co znaczy szpil z Sosnowcem. Po ttakich wejsciach wielu innych zawodników, by pobilp faulujacego, sedziego jakby nie dal czerwonej, ew lezeli do konca meczu.BRAWO ALEKS.
Bari - walczył probowal, zwlaszcza w drugiej polowie, szybki, ale duzo bledow...
Fosa - jakos bezbarwnie, jedna jako taka akacja to zdecydowanie za malo
Smarzyk - faceta nie bylo na boisku i po 45 min dobra zmiana
(Molek) - wszedł w 45 minucie i naprawde mnie zaskoczyl, piekna bamka, z 2 wejscia skrzydlem, gorznie zakonczone
Błazej - cos probowal ułozyc w srodku pola, w drugiej polowie jako tako to wychodzilo, ale raczej dlatego, ze Piast sie cofnal
(Waw) - nie było go na boisku
Bizak - jedna czy dwie akcje, praktycznie niewidoczny, bardzo słabo
(Adamski) - nie było go na boisku
Śrutwa - cos probowal pobiegać w obronie, ale w ataku 0, wogole niewidoczny
Pepe - chyba nasz najlepszy piłkarz w tym meczu, najaktywniejszy, pare ladnych prob, brakowalu mu partnerów
na + jak dla mnie: Pepe i Aleks (Bari) a i Molo zpaomniałem
Ostatnio zmieniony 13 maja 2005, o 23:17 przez jajo, łącznie zmieniany 1 raz.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

figaro

#93 Post autor: figaro » 13 maja 2005, o 18:34

fajno klatka klaustrofobii idzie dostać żadny widok!!!

Darek

#94 Post autor: Darek » 13 maja 2005, o 20:53

Dj Maciar :

Masz racje co do tego, ze nie sa byc moze za bardzo hools, stwierdziłem tylko,ze mogli nam na***ac i byc dumni ze najebali chorzowskim a zachowali sie jednak inaczej i tylko to potwierdziłem.

DjMaciar
Kontakt:

#95 Post autor: DjMaciar » 14 maja 2005, o 13:17

Darek pisze:Dj Maciar :

Masz racje co do tego, ze nie sa byc moze za bardzo hools, stwierdziłem tylko,ze mogli nam na***ac i byc dumni ze najebali chorzowskim a zachowali sie jednak inaczej i tylko to potwierdziłem.
wiadomo ze po ryju idzie komus skuc jak widac ze nie mo szans tu mosz racja ze mogli wos okuc
i mogli by byc dumni ze w 5 abo wiecej dorwaliu 2 kiboli Ruchu ale nie o to chodzi
pozdro i narazie
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Harpo

#96 Post autor: Harpo » 14 maja 2005, o 22:53

Eeee, Wy tak wszyscy narzekacie...... a tu historyczny moment jest:
TAK ku***sko BEZNADZIEJNEJ DRUŻYNY RUCH JESZCZE NIGDY NIE MIAŁ !!!!! :evil:

już cholera nie mam słów -świetnym komentarzem jest wierszyk Gerhata :twisted:

Dupa, Panowie - III liga tuż, tuż..........

Nanik
Kontakt:

#97 Post autor: Nanik » 15 maja 2005, o 05:59

filmy z meczu na www.gorny.slask.prv.pl chetnych zapraszam 8)

ODPOWIEDZ