TRANSFERY - ZIMA
- vahanara
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A mnie się ten cały Kaczorowski kojarzy, nie wiedzieć czemu tylko i wyłącznie z meczem Pogoni Szczecin z niejakim Fylkirem (Islandia) w Pucharze UEFA kilka lat temu. Mam nadzieję że chłopak poczynił postępy, bo to co wtedy wyprawiał na boisku to było mistrzostwo świata, w życiu nie widziałem takiego partactwa i takiej ilości zmarnowanych sytuacji przez jednego zawodnika (a dużo w życiu widziałem
) Sam nie wiem czemu tak mi to zapadło w pamięć, ale kiedy słyszałem nazwisko Kaczorowski od razu pojawiło się u mnie jedno skojarzenie - Fylkir, straszna szybkość tego chopka (na prawdę był szybki, to może jakiś dobry jednak prognostyk) i maksymalne partactwo jeśli chodzi o umiejętności zachowania się pod bramką tych kelnerów
:

- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Rejon
- Kontakt:
eee Bajera?? :? skuli mie.... no coż napad to akurat momy nojlepszy lepiyj by sie przidoł jaki creative defensive midfielder
"Od piłkarzy wymagam wyłącznie respektu. Tak jak w szkole musisz mieć szacunek do nauczyciela, w domu do ojca i matki, tak w szatni do trenera. I ten respekt musi być zawsze, a nie tylko wtedy, kiedy trener zrobi awanturę." - J. Kocian
-
- Kontakt:
Dziewięciu piłkarzy Górnika Łęczna zostało wystawionych na listę transferową - czytamy w "Przeglądzie Sportowym".
Znaleźli się na niej: Paweł Bugała, Sylwester Czereszewski, Artur Kościuk, Ireneusz Kościelniak, Janusz Wolański, Piotr Soczewka, Tomasz Prasnal, Artur Holewiński i Mateusz Karnas.
to lista wystawionych z ŁECZNEJ mogłby pan Wyrobek nad paroma grajkami pomyslec sa tu dobrzy znani i ograni piłkarze
pozdro
Znaleźli się na niej: Paweł Bugała, Sylwester Czereszewski, Artur Kościuk, Ireneusz Kościelniak, Janusz Wolański, Piotr Soczewka, Tomasz Prasnal, Artur Holewiński i Mateusz Karnas.
to lista wystawionych z ŁECZNEJ mogłby pan Wyrobek nad paroma grajkami pomyslec sa tu dobrzy znani i ograni piłkarze
pozdro
-
- Kontakt:
A mnie się ten cały Kaczorowski kojarzy, nie wiedzieć czemu tylko i wyłącznie z meczem Pogoni Szczecin z niejakim Fylkirem (Islandia) w Pucharze UEFA kilka lat temu. Mam nadzieję że chłopak poczynił postępy, bo to co wtedy wyprawiał na boisku to było mistrzostwo świata, w życiu nie widziałem takiego partactwa i takiej ilości zmarnowanych sytuacji przez jednego zawodnika (a dużo w życiu widziałem
) Sam nie wiem czemu tak mi to zapadło w pamięć, ale kiedy słyszałem nazwisko Kaczorowski od razu pojawiło się u mnie jedno skojarzenie - Fylkir, straszna szybkość tego chopka (na prawdę był szybki, to może jakiś dobry jednak prognostyk) i maksymalne partactwo jeśli chodzi o umiejętności zachowania się pod bramką tych kelnerów
:[/quote]
To chyba nie tyn Kaczorowski, jest ich kilku i mogą sie mylić

To chyba nie tyn Kaczorowski, jest ich kilku i mogą sie mylić
- Lutz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kościuk może by się i przydał, ale jest przecież Piotrek Mosór. Chyba, że mogliby grać we dwóch na stoperze. Wydaje mi się, że Kościuk jako kryjący byłby słabszy niż na stoperze. Ale to tylko dywagacje... Moim zdaniem na dzień dzisiejszy przydałby się dobry lewoskrzydłowy (Molek potrzebuje konkurencji) i solidny defensywny pomocnik.
-
- Kontakt:
To chyba nie tyn Kaczorowski, jest ich kilku i mogą sie mylić[/quote]maciek73 pisze:A mnie się ten cały Kaczorowski kojarzy, nie wiedzieć czemu tylko i wyłącznie z meczem Pogoni Szczecin z niejakim Fylkirem (Islandia) w Pucharze UEFA kilka lat temu. Mam nadzieję że chłopak poczynił postępy, bo to co wtedy wyprawiał na boisku to było mistrzostwo świata, w życiu nie widziałem takiego partactwa i takiej ilości zmarnowanych sytuacji przez jednego zawodnika (a dużo w życiu widziałem) Sam nie wiem czemu tak mi to zapadło w pamięć, ale kiedy słyszałem nazwisko Kaczorowski od razu pojawiło się u mnie jedno skojarzenie - Fylkir, straszna szybkość tego chopka (na prawdę był szybki, to może jakiś dobry jednak prognostyk) i maksymalne partactwo jeśli chodzi o umiejętności zachowania się pod bramką tych kelnerów
:
To ten Kaczorowski
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
-
- Kontakt: