a jednak mamy baraze

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Gość

#91 Post autor: Gość » 12 cze 2004, o 17:29

niech pikarze sie naucza grac !! I POKAZA ZE NA COS ICH STAC !!
A NIE CALE ZYCIE SZUKAMY WINNEGO POZA BOISKIEM!
W INNYCH KLUBACH JEST WIEKSZA BIEDA I JAKOS SOBIE RADZA !

i nie piszcie glupot na ekipe !
bo przez takie pisanie sie pozniej podzialy robia !

PozdRoooo

Damiano
Kontakt:

#92 Post autor: Damiano » 12 cze 2004, o 17:45

Viro 100% racji. Nie ma PF,NU,Pikników itd. Są kibice RUCHU Chorzów

Chuliganeria

#93 Post autor: Chuliganeria » 12 cze 2004, o 18:03

gdyby nie PF ciekawe ilu by nas bylo na wyjazdach i ciekawe czy czul bys sie bezpiecznie nawet na swoim stadionie...

Damiano
Kontakt:

#94 Post autor: Damiano » 12 cze 2004, o 18:10

Chuliganeria nie zaczynej niepotrzebnej kłotni. Wszyscy są potrzebni, a teraz wszyscy muszą być tym bardziej razem.
Pozdro dla PF

snajper

#95 Post autor: snajper » 12 cze 2004, o 21:59

Niebieska R-ka na niebie sie mieni to jest RUCHU Chorzów znak ich KIBICE sa niezwyciezeni ...

KIBICE KIBICR KIBICE niema podzialu sa KIBICE

reden
Kontakt:

#96 Post autor: reden » 12 cze 2004, o 22:40

Chuliganeria napisoł:

...
ciekawe czy czul bys sie bezpiecznie nawet na swoim stadionie...
Ja!

białostotczanin

#97 Post autor: białostotczanin » 12 cze 2004, o 22:56

Co do meczy ze Stalą to powiem jedno Jesteście faworytami. Stal trafiła na znakomity klub.Stal napewno marzyła o takim Staśku czy Piaście. Liczę, że spotkamy się w II lidze. AVE

Rch Nie spadnie

pio17

#98 Post autor: pio17 » 12 cze 2004, o 23:18

pokazmy kubowi z 3 ligi co to jest RUCH co to jest PRZYWIAZANIE i ze 3 liga to nie miejsce dla RUCHu
DO BOJU NIEBIESCY!!!!!!!!!!!

NAKŁANIAJCIE KUMPLI I KUPELE NA TEN WYJAZD MA NAS BYC TYLE ILE WCZORAJ Legii W KATOWICACH (widziołech ich dzisiej w CHorzowie- cały cug był pełen!!!)

POZDRO NIEBIESCY!!!!!!!

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#99 Post autor: Raul22 » 12 cze 2004, o 23:45

pio17 pisze:
NAKŁANIAJCIE KUMPLI I KUPELE NA TEN WYJAZD MA NAS BYC TYLE ILE WCZORAJ Legii W KATOWICACH (widziołech ich dzisiej w CHorzowie- cały cug był pełen!!!)

POZDRO NIEBIESCY!!!!!!!
To Sosnowiec jechal na Cidry bo oni mieli pociag podstawiany na Bytom Polnoc choc z Legii dosc sporo tez tam bylo, co nie zmienia faktu ze musi nas jechac jak najwiecej na ten mecz PozdRo

pio17

#100 Post autor: pio17 » 12 cze 2004, o 23:52

oni mieli szaliki z LITRKĄ L W kułeczku a to sa szaliki Legii a niesłyszałem co spiewali bo kazdy ryczał co innego ale fakena i tak im pokazałem!!!!

modelius1

#101 Post autor: modelius1 » 12 cze 2004, o 23:52

Panowie wieszacie na mnie psy ze napisalem ze gramy w barazach przez bande debili ale dla normalnego kibica ktory chodzi na mecze niepoto aby dymic ale obejrzec w spokoju mecz i tak juz robie od 13 lat .panowie ja prze 13 lat opuscilem na ruchu 5 meczy a tylko dlatego ze bylem w syfie ,przepustki dopasowywalem tylko tak abym mogl obejrzec moja ukochana druzyne KS RUCH CHORZOW.dla mnie ruch moze grac w c klasie i byda chodzil ale chcialbym tam chodzic ogladac mecze w spokoju .przy normalnym dopingu.

podro dla prawdziwych kibicow ruchu

Chuliganeria

#102 Post autor: Chuliganeria » 13 cze 2004, o 00:19

pio17 pisze:oni mieli szaliki z LITRKĄ L W kułeczku a to sa szaliki Legii a niesłyszałem co spiewali bo kazdy ryczał co innego ale fakena i tak im pokazałem!!!!
ja pi***ole zaglebie ma sztame z legia jak bys nie wiedzal i ta sie skalda ze legia grala wczoraj z gks wiec postanowli poczekac jeden dzen i wspomuc zaglebie na wyjezdzie ponoc byla niezla avanti z ochrona i policja a mam takie pytania po ch** im faka pokazales ja pi***ole nastepny napinajacy sie malolat ku*** mogli CI za***ac to bys sie nie napinal pozdro dla normalnych aha widac ze komunie miales i rodzice neta podlaczyli

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#103 Post autor: Raul22 » 13 cze 2004, o 00:42

Chuliganeria pisze: ja pi***ole zaglebie ma sztame z legia jak bys nie wiedzal i ta sie skalda ze legia grala wczoraj z gks wiec postanowli poczekac jeden dzen i wspomuc zaglebie na wyjezdzie ponoc byla niezla avanti z ochrona i policja
Akurat mieszkam blisko stadionu a nudzilo mi sie wiec poszlem na mecz sobie poszapakac, przed meczem zaglebie probowalo wjechac z brama, ale palarze zaczeli strzelac i nie udalo im sie, do rozpoczecia meczu ciagle jakies zaczepki z ochrona i policja ze strony zaglebia zakonczone interwencja armatki, ok. 40 dosc konkretnej ekipy opanowalo bialy domek li czekali na polonie lecz pozniej dolaczyli do kumpli na sektorze, przez caly mecz obok stadionu krecila sie polonia ale glownie z stroszka, sosnowca ok 1000, cidrow 150 ale z czasem coraz mniej, po meczu mimo obstawy policji kilkunastu gosci z S-ca wskakuje przez plot lecac do swoich pilakrzy podziekowac za awans policja zaczyna interwencje a moglo dojsc do walki bo kilku cidrokow tez przeskoczylo plot i lecialo po koszulki do pilkarzy, po meczu mialy byc jakies atrakcje dla sosnowca ze strony polonii ale chyba nie doszlo do niczego, bowiem z tego co slyszalem polonia miala starcie z cidrami.

P.STroche odbiega od tematu postu ten wpis ale jak juz bylo o sosnowcu to zeby wyjasnic wsyztsko ;]

Chuliganeria

#104 Post autor: Chuliganeria » 13 cze 2004, o 00:45

wiem bo kumpel byl ponoc 2 armatki wodne byly no ale ch** z nimi teroz liczy sie utrzymonie RUCHU w 2 lidzie

piast

#105 Post autor: piast » 13 cze 2004, o 01:43

Cześć
Stal Rzeszów marzyła o barażach z Jagiellonią bo mamy z nimi stare porachunki. Trafiliśmy na Was...
Do zobaczenia w Rzeszowie jeszcze nie wiadomo kiedy bo 20 na stadionie Stali będzie mecz żużlowy... Chyba, ze PZPN się zgodzi i obejżymy mecz przy światłach...
Niech wygra lepszy!

KORUPTER KARNY KIELCE - 2 LIGA ZA PIENIĄDZE, KUPA KASY ZERO HONORU

ODPOWIEDZ