a jednak mamy baraze
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
pokazmy kubowi z 3 ligi co to jest RUCH co to jest PRZYWIAZANIE i ze 3 liga to nie miejsce dla RUCHu
DO BOJU NIEBIESCY!!!!!!!!!!!
NAKŁANIAJCIE KUMPLI I KUPELE NA TEN WYJAZD MA NAS BYC TYLE ILE WCZORAJ Legii W KATOWICACH (widziołech ich dzisiej w CHorzowie- cały cug był pełen!!!)
POZDRO NIEBIESCY!!!!!!!
DO BOJU NIEBIESCY!!!!!!!!!!!
NAKŁANIAJCIE KUMPLI I KUPELE NA TEN WYJAZD MA NAS BYC TYLE ILE WCZORAJ Legii W KATOWICACH (widziołech ich dzisiej w CHorzowie- cały cug był pełen!!!)
POZDRO NIEBIESCY!!!!!!!
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To Sosnowiec jechal na Cidry bo oni mieli pociag podstawiany na Bytom Polnoc choc z Legii dosc sporo tez tam bylo, co nie zmienia faktu ze musi nas jechac jak najwiecej na ten mecz PozdRopio17 pisze:
POZDRO NIEBIESCY!!!!!!!
Panowie wieszacie na mnie psy ze napisalem ze gramy w barazach przez bande debili ale dla normalnego kibica ktory chodzi na mecze niepoto aby dymic ale obejrzec w spokoju mecz i tak juz robie od 13 lat .panowie ja prze 13 lat opuscilem na ruchu 5 meczy a tylko dlatego ze bylem w syfie ,przepustki dopasowywalem tylko tak abym mogl obejrzec moja ukochana druzyne KS RUCH CHORZOW.dla mnie ruch moze grac w c klasie i byda chodzil ale chcialbym tam chodzic ogladac mecze w spokoju .przy normalnym dopingu.
podro dla prawdziwych kibicow ruchu
podro dla prawdziwych kibicow ruchu
ja pi***ole zaglebie ma sztame z legia jak bys nie wiedzal i ta sie skalda ze legia grala wczoraj z gks wiec postanowli poczekac jeden dzen i wspomuc zaglebie na wyjezdzie ponoc byla niezla avanti z ochrona i policja a mam takie pytania po ch** im faka pokazales ja pi***ole nastepny napinajacy sie malolat ku*** mogli CI za***ac to bys sie nie napinal pozdro dla normalnych aha widac ze komunie miales i rodzice neta podlaczylipio17 pisze:oni mieli szaliki z LITRKĄ L W kułeczku a to sa szaliki Legii a niesłyszałem co spiewali bo kazdy ryczał co innego ale fakena i tak im pokazałem!!!!
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Akurat mieszkam blisko stadionu a nudzilo mi sie wiec poszlem na mecz sobie poszapakac, przed meczem zaglebie probowalo wjechac z brama, ale palarze zaczeli strzelac i nie udalo im sie, do rozpoczecia meczu ciagle jakies zaczepki z ochrona i policja ze strony zaglebia zakonczone interwencja armatki, ok. 40 dosc konkretnej ekipy opanowalo bialy domek li czekali na polonie lecz pozniej dolaczyli do kumpli na sektorze, przez caly mecz obok stadionu krecila sie polonia ale glownie z stroszka, sosnowca ok 1000, cidrow 150 ale z czasem coraz mniej, po meczu mimo obstawy policji kilkunastu gosci z S-ca wskakuje przez plot lecac do swoich pilakrzy podziekowac za awans policja zaczyna interwencje a moglo dojsc do walki bo kilku cidrokow tez przeskoczylo plot i lecialo po koszulki do pilkarzy, po meczu mialy byc jakies atrakcje dla sosnowca ze strony polonii ale chyba nie doszlo do niczego, bowiem z tego co slyszalem polonia miala starcie z cidrami.Chuliganeria pisze: ja pi***ole zaglebie ma sztame z legia jak bys nie wiedzal i ta sie skalda ze legia grala wczoraj z gks wiec postanowli poczekac jeden dzen i wspomuc zaglebie na wyjezdzie ponoc byla niezla avanti z ochrona i policja
P.STroche odbiega od tematu postu ten wpis ale jak juz bylo o sosnowcu to zeby wyjasnic wsyztsko ;]
Cześć
Stal Rzeszów marzyła o barażach z Jagiellonią bo mamy z nimi stare porachunki. Trafiliśmy na Was...
Do zobaczenia w Rzeszowie jeszcze nie wiadomo kiedy bo 20 na stadionie Stali będzie mecz żużlowy... Chyba, ze PZPN się zgodzi i obejżymy mecz przy światłach...
Niech wygra lepszy!
KORUPTER KARNY KIELCE - 2 LIGA ZA PIENIĄDZE, KUPA KASY ZERO HONORU
Stal Rzeszów marzyła o barażach z Jagiellonią bo mamy z nimi stare porachunki. Trafiliśmy na Was...
Do zobaczenia w Rzeszowie jeszcze nie wiadomo kiedy bo 20 na stadionie Stali będzie mecz żużlowy... Chyba, ze PZPN się zgodzi i obejżymy mecz przy światłach...
Niech wygra lepszy!
KORUPTER KARNY KIELCE - 2 LIGA ZA PIENIĄDZE, KUPA KASY ZERO HONORU