Ruch Chorzów - Górnik Łęczna / 27.07.2025 Godz 14:30
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Górnik Łęczna / 27.07.2025 Godz 14:30
Pierwsze 15 minut bardzo dobrze, potem już ino zjazd. Bardzo podoboł mi się Leśniak. Będzie z niego korzyść.
-
- Kontakt:
Kłopot młodzieżowca szybko rozwiązany teraz tylko nie sprzedawać kozaka bo i tak trener poleci z tego klubu w najbliższym czasie. Na Śląsku z tym trenerem nie ma co liczyć na punkty
-
- Kontakt:
Paduch zrobił jedną mijankę poza tym bezbłędny, no i duży udział przy 2 bramce. Solidnie Ventura, z nim wyglądamy lepiej w środku pola, Żurawski raczej słaby występ. Szwoch raz lepiej raz gorzej, brawo za mega refleks przy 2 golu.
Kurwicy szło dostać od tych modyfikacji szulczkowych, w pewnym momencie 4 środkowych obrońców... cudem wyrwaliśmy 3 punkty słabej Łęcznej. Sobeczko wszedł zdecydowanie za późno, dziwi też co się dzieje z Kozakiem, chyba zaś zaczyno kręcić nosem...
Dalej wyglądamy na dość zajechanych fizycznie. Oby to szło do przodu w następnych szpilach.
Gdyby nie stałe fragmenty, mielibyśmy teraz 0 punktów. Z gry nie kreujemy za dużo.
Kurwicy szło dostać od tych modyfikacji szulczkowych, w pewnym momencie 4 środkowych obrońców... cudem wyrwaliśmy 3 punkty słabej Łęcznej. Sobeczko wszedł zdecydowanie za późno, dziwi też co się dzieje z Kozakiem, chyba zaś zaczyno kręcić nosem...
Dalej wyglądamy na dość zajechanych fizycznie. Oby to szło do przodu w następnych szpilach.
Gdyby nie stałe fragmenty, mielibyśmy teraz 0 punktów. Z gry nie kreujemy za dużo.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie odezwałem sie słowem po meczu z Puszczą. Myślę sobie, może faktycznie ciężki teren, małe boisko, taktyka Tułacza itd. Szybko się okazało, że to takie samo tłumaczenie jak na wiosnę po 1 meczu, że boisko zamrożone.
Nie da sie tego oglądać. Totalny antyfutbol. Wymieniona połowa kadry, na papierze naprawdę wygląda to dobrze, a gra jest identyczna jak ta z wiosny. Jedyna różnica to wartość dodana przy rożnych.
Wychodziłem ze stadionu zniesmaczony, tak jakbyśmy ten mecz przegrali.
Nie da sie tego oglądać. Totalny antyfutbol. Wymieniona połowa kadry, na papierze naprawdę wygląda to dobrze, a gra jest identyczna jak ta z wiosny. Jedyna różnica to wartość dodana przy rożnych.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- julko20
- Kontakt:
Dokładnie, na papierze to powinniśmy zniszczyć Łęczną 5:0, tym bardziej u siebie i kontrolować mecz... a co było każdy widził, uciekliśmy fartownie od remisu. Zwyciestwo dla śp. Pani Reni, nic więcej o tym meczu. Może te trybiki zatrybią... oby, ale boję się, że to marzenia ściętej głowy.spyru pisze: ↑27 lip 2025, o 17:57Nie odezwałem sie słowem po meczu z Puszczą. Myślę sobie, może faktycznie ciężki teren, małe boisko, taktyka Tułacza itd. Szybko się okazało, że to takie samo tłumaczenie jak na wiosnę po 1 meczu, że boisko zamrożone.
Uważajcie na "legalnego" bukmachera LvBet -> to scam ! Oszukują na kasę ! #LvBet_Oszuści
https://forum.bukmacherskie.com/threads/lvbet-oszu%C5%9Bci-manipluacja-wygranymi-zdarzeniami.173753/
https://forum.bukmacherskie.com/threads/lvbet-oszu%C5%9Bci-manipluacja-wygranymi-zdarzeniami.173753/
-
- Kontakt:
Nie rozumia, że Szulczek nie potrafi znaleźć miejsca na boisku dla Kozaka. Można go lubić czy nie, zdupi pięć okazji, ale jedna wykorzysto, zawsze zrobi wiatr z przodu i coś wykombinuje. Gra Bieleckiego nogami tragedia. Szymański na lewy obronie tragedia. Żurawski tragedia. Na plus Leśniak-Paduch. Brakuje Szczepka i Preislera.
-
- Kontakt:
Na czym opierasz swoje przemyślenia. Czy my mamy w składzie Ishaka, Imaza i Ivi Lopeza?julko20 pisze: ↑27 lip 2025, o 18:00Dokładnie, na papierze to powinniśmy zniszczyć Łęczną 5:0spyru pisze: ↑27 lip 2025, o 17:57Nie odezwałem sie słowem po meczu z Puszczą. Myślę sobie, może faktycznie ciężki teren, małe boisko, taktyka Tułacza itd. Szybko się okazało, że to takie samo tłumaczenie jak na wiosnę po 1 meczu, że boisko zamrożone.
Dziś grali przeciwko 14 przeciwnikom. Zobaczcie sobie statystyki fauli i potem będziecie wiedzieć czemu nie było pressingu i odpuszczanie przed przeciwnikiem. Szczególnie w pobliżu pola karnego.
-
- Kontakt:
Jedyna poprawa vs poprzedni sezon
Stale fragmenty
Reszta bez komentarza
Te zmiany ..
Dawid sie pogubil kompletnie..niestety bo kibicuje mu
Stale fragmenty
Reszta bez komentarza
Te zmiany ..
Dawid sie pogubil kompletnie..niestety bo kibicuje mu
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- julko20
- Kontakt:
Pisząc "na papierze" mam na myśli zawodników w kadrze, ich doświadczenie (piłkarskie CV)...taktyka, pressing, zaangażowanie to już inna sprawamarek79 pisze: ↑27 lip 2025, o 18:06Na czym opierasz swoje przemyślenia. Czy my mamy w składzie Ishaka, Imaza i Ivi Lopeza?julko20 pisze: ↑27 lip 2025, o 18:00Dokładnie, na papierze to powinniśmy zniszczyć Łęczną 5:0spyru pisze: ↑27 lip 2025, o 17:57Nie odezwałem sie słowem po meczu z Puszczą. Myślę sobie, może faktycznie ciężki teren, małe boisko, taktyka Tułacza itd. Szybko się okazało, że to takie samo tłumaczenie jak na wiosnę po 1 meczu, że boisko zamrożone.
Dziś grali przeciwko 14 przeciwnikom. Zobaczcie sobie statystyki fauli i potem będziecie wiedzieć czemu nie było pressingu i odpuszczanie przed przeciwnikiem. Szczególnie w pobliżu pola karnego.
Uważajcie na "legalnego" bukmachera LvBet -> to scam ! Oszukują na kasę ! #LvBet_Oszuści
-
- Kontakt:
Wyglądało to tak jakby Dawid przeczytał na forum jaką 11 ma wystawić, tylko nikt mu nie napisał jakie ma zmiany później zrobić.
Oby Preisler szybko wrócił i Mezgrahni mógł zastąpić Koncziego na prawej obronie. Na tą chwilę ratują nas stałe fragmenty gry i za to mały plusik dla sztabu.
Paduch podołał dzisiaj i to daję nadzieję, szczególnie że w debiucie grał w tak rozpierdalanej cały czas przez trenera linii obrony.
Oby Preisler szybko wrócił i Mezgrahni mógł zastąpić Koncziego na prawej obronie. Na tą chwilę ratują nas stałe fragmenty gry i za to mały plusik dla sztabu.
Paduch podołał dzisiaj i to daję nadzieję, szczególnie że w debiucie grał w tak rozpierdalanej cały czas przez trenera linii obrony.
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zmiana japończyka niezrozumiała.
Konczkowski słabiutki.
Stałe fragmenty dobre.
Napastników brak.
Bielu trenuj nogi.
Żurawski na rezerwę.
Śląsk nas chyba zweryfikuje...
Konczkowski słabiutki.
Stałe fragmenty dobre.
Napastników brak.
Bielu trenuj nogi.
Żurawski na rezerwę.
Śląsk nas chyba zweryfikuje...
-
- Kontakt:
Kozak powinien mieć blisko siebie podobnego gracza- razem mogliby rozpykać środek i skrzydło, no ale to trzeba umieć w trenerkę.
Jaki trener wymienia 3 obrońców prowadząc 1:0?
Jaki trener po 30 minutach (prowadząc!) cofa drużyne i ewidentnie broni wyniku?
Jaki trener u siebie ze słabą ekipę błaga sędziego żeby ten kończył mecz??
Amator Szulczek! Te 3pkt i wynik powiesi sobie nad łóżkiem i będzie się chełpił do następnego szpilu. Egezkucja oddalona, można układać "taktykę" na Śląsk. Ufff.
Dodam coś pozytywnego, bo zaś będą mnie tu wyzywać
JEŚLI tak to ma wyglądać i będziemy punktować- to mam w d.. Szulczk i jego amatoszczyznę. Byle w górę tabeli.
Ze Śląskiem czeka nas niezły wpierd... albo jak dziś- fartem wywieziemy jakąś zdobycz punktową.
Jaki trener wymienia 3 obrońców prowadząc 1:0?
Jaki trener po 30 minutach (prowadząc!) cofa drużyne i ewidentnie broni wyniku?
Jaki trener u siebie ze słabą ekipę błaga sędziego żeby ten kończył mecz??
Amator Szulczek! Te 3pkt i wynik powiesi sobie nad łóżkiem i będzie się chełpił do następnego szpilu. Egezkucja oddalona, można układać "taktykę" na Śląsk. Ufff.
Dodam coś pozytywnego, bo zaś będą mnie tu wyzywać

Ze Śląskiem czeka nas niezły wpierd... albo jak dziś- fartem wywieziemy jakąś zdobycz punktową.

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
Akurat ze Slaskiem ta taktyka slepej murarki moze zadzialac
My name is prince and i'm funky
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
narazie dojechałem do 30 minuty powtórki w TV i muszę sobie pauze zrobić, bo to naprawdę cieżko ogladać. I tak działa na mnie pierwsze 30, w którym jeszcze było te 8-10 minut przyzwoitej gry
W tym czasie:
Cztery razy Bielecki czy to z piątki czy z gry wy***ał w aut, ale też wybronił trzy bardzo groźne sytuacje
Konczkowski dwa razy niecelnie zagrał piłką podanie na nie więcej jak 15 metrów.
Mezgranhi dwa razy będąc na wysokości 16 metra przeciwnika z piłką i móc spokojnie czy to dośrodkowywać czy dograć do przodu to robi kółeczko i wycofuje do naszego najbardziej cofniętego obrońcy.
Szwoch gra jakby spał.
Łęczna w atakach ma więcej piłkarzy w linii naszych obrońców niż podczas naszych ataków (może to przez to, że prowadzimy)
Japończyk 3 albo 4 razy spalony (choć można powiedzieć, że on przynajmniej próbuje wychodzić i grać w linii obrony)
Też w rzuty z autu jak są gdzieś tam na linii 10 metra ok próbujemy wrzycać, ale jak Łęczna miała aut na 20 metrze to od razu też wbiegło z 4 graczy do pola karnego i wyrzut z autu do przodu po linii dając możliwość dośrodkowania nogą my dwa razy w analogicznej sytuacji gramy jak MO z gry, wycofanie do linii obrony, a ta najlepiej jeszcze do tormana.
W sumie chciałem nie oceniać przed obejrzeniem powtórki, ale widzę, że to nie wiele zmienia moje spostrzeżenia z trybun. Po prostu nie wydaje mi się, że to wszystko można zwalić na fakt że prowadzimy i dajemy im pograć, bo sytuacje jakie mieli to powinno już być wyrównanie.
Nie wiem czy na pozostałe 60 minut mam jeszcze siły dzisiaj.
W tym czasie:
Cztery razy Bielecki czy to z piątki czy z gry wy***ał w aut, ale też wybronił trzy bardzo groźne sytuacje
Konczkowski dwa razy niecelnie zagrał piłką podanie na nie więcej jak 15 metrów.
Mezgranhi dwa razy będąc na wysokości 16 metra przeciwnika z piłką i móc spokojnie czy to dośrodkowywać czy dograć do przodu to robi kółeczko i wycofuje do naszego najbardziej cofniętego obrońcy.
Szwoch gra jakby spał.
Łęczna w atakach ma więcej piłkarzy w linii naszych obrońców niż podczas naszych ataków (może to przez to, że prowadzimy)
Japończyk 3 albo 4 razy spalony (choć można powiedzieć, że on przynajmniej próbuje wychodzić i grać w linii obrony)
Też w rzuty z autu jak są gdzieś tam na linii 10 metra ok próbujemy wrzycać, ale jak Łęczna miała aut na 20 metrze to od razu też wbiegło z 4 graczy do pola karnego i wyrzut z autu do przodu po linii dając możliwość dośrodkowania nogą my dwa razy w analogicznej sytuacji gramy jak MO z gry, wycofanie do linii obrony, a ta najlepiej jeszcze do tormana.
W sumie chciałem nie oceniać przed obejrzeniem powtórki, ale widzę, że to nie wiele zmienia moje spostrzeżenia z trybun. Po prostu nie wydaje mi się, że to wszystko można zwalić na fakt że prowadzimy i dajemy im pograć, bo sytuacje jakie mieli to powinno już być wyrównanie.
Nie wiem czy na pozostałe 60 minut mam jeszcze siły dzisiaj.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke