Halo, halo, 13/14 to zasługa Kocianadisorder pisze:2m. 11/12
3m. 9/10
3m. 13/14
FPP 8/9 i 11/12

Co do Waldka...jeszcze 5 szpilów do końca roku-Łęczna(wyjazd), Jagiellonia(dom), Arka(dom), Płock(wyjazd), Wisła(dom). Można tu zapunktować.
Halo, halo, 13/14 to zasługa Kocianadisorder pisze:2m. 11/12
3m. 9/10
3m. 13/14
FPP 8/9 i 11/12
Jo stwierdzom fakt .Niy jo do tego doprowadzioł bez to niy mom sie nic do zarzucynio.Dodom jeszcze że niy widza innego wyjscia a po mojymu pożyczka to strata czasu i kasy.Iniy przekryncej bo stadion uważom za sprawa kluczowo.milo pisze:Przecież ty chcesz 4 ligi bez stadionu. Nie?? Pisałeś. To nie wiem czy sie cieszysz czy nie.Ozor pisze:dokładnie.79Świony pisze:Skończymy jak Widzew, tyle że bez stadionu...
Co do meczu. Z tym szrotem to było pewne ze mamy równą pochyłą. Na górze złodzieje, na dole miernoty ligowe. Zmiana trenera nic nie da na dłuższą metę.
Orest czeko na kasa od Ruchuorbiter pisze:W tym klubie już chyba nikt nie ma pomysłu na ten...klub. Kurczyk, dupny p.o.Prezes umaczany w machloje poprzedniego prezia nie ma pomysłu. Z jego zapowiedzi to można złożyć, ale zapowiedzi w kościele. Kasy brak,sponsorów brak, skomlenie do UM o odroczenie, a miało być tak różowo. Waldek , już to pisałem kiedyś . Wykonuje w tym klubie Syzyfowa pracę. Ileż to można w kółko Macieju robić to samo? Wypalony. Piłkarze.Aż dziw bierze, że tylu mamy reprezentantów młodej Polski i aż dziw bierze, że nie ma to ŻADNEGO przełożenia na grę! Jeśli to prawda, że młode chłopcy graja za 4 czy 5 tys. brutto i jeszcze im nie płacą to czego możemy spodziewać?
Od szczęśliwego (dzięki Lechii i jej "widzimisię") utrzymania kosztem Podbeskidzia, gramy - trzeba tak napisać - chujnię. Jesteśmy głównym kandydatem do spadku. Jeżeli z Łęczną dostaniemy bęcki to juz po Nas, bo z kim mamy wygrać?
Czasami zastanawiam się, czy nie lepiej było by zacząć od IV ligi, ale bez tych zbędnych balastów. Wypieprzyć WSZYSTKICH, a przede wszystkim zarząd , który i tak przyczynił sie do powstania takiego gnoju jak za końcowego Rogali (jak ktoś tak napisał).No i trzeba szukać następce Waldka. Co porabia Orest Lenczyk?
My się i tak tam znajdziemy. Pytanie tylko czy dalej z tymi pijawkami?Bartorus pisze:^W 4 lidze wylądujemy bez ludzi, bez stadionu, bez całego zaplecza. Skończymy jak Radzionków
Najgorsze jest to ze my jako kibice nie robimy nic w kierunku poprawy. Od dawna wiemy jaka jest sytuacja i tez tylko klepiemy sie po ramieniu i nic wiecej. Ba! Podejrzewam ze jezeli wczoraj by wygrali to tej burzy by nie bylo tylko same zachwyty. Budzimy sie z brudami na forum po porazkach. Jak tak dalej bedzie to wkoncu obudzimy sie za pozno.aju pisze:Fornalik, Mosór i cała reszta tych pseudo działaczy jest towarzystwem wzajemnej adoracji i klepania sie po ramieniu.
Sytuacja jest patowa jak w klubie z Zabrza.
Przykre to, ale tylko ogłoszenie upadłości Nas ratuje.
Nikt do końca nie wie jaka jest kwota realnego zadłużenia a jeszcze dokoptowano kolejne wobec miasta, które już nie jest spłacane.
Nikt w klubie nie chce upadłości bo z każdym miesiącem wpada na konto kolejna suma.
4liga i tyle. Trzeba oczyścić gabinety z tego fetoru amatorszczyzny
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
mniej więcej w tym tonie pisałem, 100% racji.Bartorus pisze:^W 4 lidze wylądujemy bez ludzi, bez stadionu, bez całego zaplecza. Skończymy jak Radzionków
za stary żech juz na takie bluzgi i jebanie, ale stary 1000% racji. Najemnicy won z Chorzowa. Choć z 2 strony na kogo nas stać...ech_BiADACZ_ pisze:wy***rdalać Z CHORZOWA i tyle!
Człowiek chodzi na te mecze, łudzi się, że może coś z tego będzie, a te ci***... tak... ci***... robią sobie z nas jaja.
Pajace ku*** i najemnicy, jeszcze raz wy***rdalać!
Nie można wszystkiego tłumaczyć tym że na nikogo nas nie stać. Jeśli brakuje jakości-trzeba nadrabiać zaangażowaniem, nasza liga już nie raz pokazała że samą ambicją można rywala zajechać i wygrać mecz. Nam od dawnego już czasu brakuje i jednego i drugiego.79Świony pisze:mniej więcej w tym tonie pisałem, 100% racji.Bartorus pisze:^W 4 lidze wylądujemy bez ludzi, bez stadionu, bez całego zaplecza. Skończymy jak Radzionków
za stary żech juz na takie bluzgi i jebanie, ale stary 1000% racji. Najemnicy won z Chorzowa. Choć z 2 strony na kogo nas stać...ech_BiADACZ_ pisze:wy***rdalać Z CHORZOWA i tyle!
Człowiek chodzi na te mecze, łudzi się, że może coś z tego będzie, a te ci***... tak... ci***... robią sobie z nas jaja.
Pajace ku*** i najemnicy, jeszcze raz wy***rdalać!
Kto wie, może ale to może, ze stadionem byśmy wrócili do elity za powiedzmy 10 lat. ( W założeniu ze po oczyszczeniu tego syfu kolejnym krokiem byłaby budowa nowej areny), Bo w takiej perspektywie trzeba czas odmierzać. Nie wcześniej, być może nawet i później. Chcesz tego spróbować ?? Tak, nie ma na dziś perspektyw, sami złodzieje dookoła, ale sami sie degradować nie będziemy - nie tędy droga. Po drugie, to ma to zrobić, ty, ja , kibice, Kotala ?? Przecież Kurczyki, Smagory będą walczyć żeby utrzymywać Ruch w stanie agonalnym. O to w tym biznesie im chodzi. Twierdzę jednak że pomalutku tak czy siak obieramy kurs na 4 ligę. Kiedy to je***e nie wiem.Ozor pisze:Jo stwierdzom fakt .Niy jo do tego doprowadzioł bez to niy mom sie nic do zarzucynio.Dodom jeszcze że niy widza innego wyjscia a po mojymu pożyczka to strata czasu i kasy.Iniy przekryncej bo stadion uważom za sprawa kluczowo.milo pisze:Przecież ty chcesz 4 ligi bez stadionu. Nie?? Pisałeś. To nie wiem czy sie cieszysz czy nie.Ozor pisze:dokładnie.79Świony pisze:Skończymy jak Widzew, tyle że bez stadionu...
Co do meczu. Z tym szrotem to było pewne ze mamy równą pochyłą. Na górze złodzieje, na dole miernoty ligowe. Zmiana trenera nic nie da na dłuższą metę.
Świetny tekst (cały) ! Powinni go wydrukować i kazać każdemu z teamu Ruch nauczyć się na pamięć.hornet pisze:Qrva jakie to wczoraj było przygnębiające,masakra...takie poczucie jakby coś się na serio kończyło(...).
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot] i 63 gości