[11 kolejka] Ruch Chorzów-Zagłębie Lubin 30.09.2016 g.18.00
-
- Kontakt:
Re: [11 kolejka] Ruch Chorzów-Zagłębie Lubin 30.09.2016 g.18
za darmo trener nie przyjdzie amen nie depcie naszej legendy
-
- Kontakt:
super pierwsza polowa natomiast to co pokazali w drugiej to jest dramat. Jak tak bedziemy grac to bedzie bardzo ciezko sie utrzymac
-
Kto tam ma wygrywać główki, jak nawet wysoki Visnakovs przegrał dziś wszystkie możliwe pojedynki w powietrzu. Zagrożenie stwarzaliśmy tylko grając po ziemi. Stałe fragmenty, cóż z tego że Lipski kilka razy nieźle dorzucił jak wszyscy co dobrze grają głową dzisiaj nie grali. (prócz Araka)
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
Jak sie nie da górą to trzeba dołem ale jak z oporem maniaka grają góra to co zrobisz ?meretz pisze:Kto tam ma wygrywać główki, jak nawet wysoki Visnakovs przegrał dziś wszystkie możliwe pojedynki w powietrzu. Zagrożenie stwarzaliśmy tylko grając po ziemi. Stałe fragmenty, cóż z tego że Lipski kilka razy nieźle dorzucił jak wszyscy co dobrze grają głową dzisiaj nie grali. (prócz Araka)
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2016, o 21:14 przez Kibic1983, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
O czym ty godosz? Myślisz, że Fornalik robi za free???tito pisze:za darmo trener nie przyjdzie amen nie depcie naszej legendy
Za takie wyniki każdy inny trener by już downo wylecioł, a ten nie dość że od roku gromy padaka ( patrz ilość zdobytych pkt, straconych goli itp. itd. ) to jeszcze po każdej porażce widzi pozytywy
i wyciągo wnioski...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
@niebieski73 to prawda, w każdym innym klubie u nas skanduje sie jego nazwisko. Fornalik odleciał, nie ma co jednak liczyć, ze zrezygnuje albo go ktos zwolni
Martwi, ze podobnie jak z Lechia nie trafione zmiany, ktore tylko pogorszyły grę.
Martwi, ze podobnie jak z Lechia nie trafione zmiany, ktore tylko pogorszyły grę.
historiaruchu.pl
-
- Kontakt:
a potym reszta kretynow dowo tymu chopu przelecieć z balym cały szpilplac, podać, zasponsoruwać elwer i przegrać szpil. qurrrrrrrrrrrrrr.................Ozor pisze:mazek to kretyn
mijo chopow by potym podac prosto pod nogi przeciwnikowi na kontra
-
- Kontakt:
to prawda, w każdym innym klubie u nas skanduje sie jego nazwisko. Fornalik odleciał, nie ma co jednak liczyć, ze zrezygnuje albo go ktos zwolni
Musimy zlecieć do 1 ligi, może wtedy niektórzy tu przejrzą na oczy. Ciekaw jestem co wtedy będą pisali
Misiu, jeden z drugim!! W XXI wieku liczy się kasa, tylko kasa i jeszcze raz kasa! Historię, tradycję, honor można sobie między bajki włożyć! Przestańcie pisać, że ten jest nasz, ten jest gorol, ten czarny lub zółty, bo się kompromitujecie.
-
- Kontakt:
Jak nie widzicie, że zespół robi postępy to wasz problem. Rozumiem, gdyby grali bez ambicji, do d... itd. Zespół powstaje, dopasowujemy napastników, bo w sierpniu najlepszego straciliśmy.
Najlepiej narzekać i wyzywać od ch... i k...
Do tego sędzia po raz kolejny nie widział tego, co pół stadionu (Niezgoda).
I jeszcze jedno, podobno Ruch to najlepsza ekipa wyjazdowa. Wolałbym, żeby była najlepszą ekipą u siebie i zespół miał z tego jakąś korzyść. Dzisiaj doping 3=. Kibice już nie uskrzydlają zawodników.
Jestem przekonany, że w najbliższych dwóch meczach zdobędziemy 6 punktów.
Dobranoc. A teraz wyzywajcie dalej zawodników "kibice"
Najlepiej narzekać i wyzywać od ch... i k...
Do tego sędzia po raz kolejny nie widział tego, co pół stadionu (Niezgoda).
I jeszcze jedno, podobno Ruch to najlepsza ekipa wyjazdowa. Wolałbym, żeby była najlepszą ekipą u siebie i zespół miał z tego jakąś korzyść. Dzisiaj doping 3=. Kibice już nie uskrzydlają zawodników.
Jestem przekonany, że w najbliższych dwóch meczach zdobędziemy 6 punktów.
Dobranoc. A teraz wyzywajcie dalej zawodników "kibice"
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Korfanty
- Kontakt:
Radvan138 pisze:Dzis akurat jedynie czego brakuje to szczescia. Zle niema mimo wyniku. Szkoda zas straconych torow
W punkt dokładnie zabrakło szczęścia,nie wspominając o karnym który Nam się należał.Pierwsza połowa świetna gra wręcz szok,te prostopadłe piłki,Zagłębie nie wiedziało co robić.Niestety w drugiej połowie powróciliśmy do tysiąca podań z których nic nie wynikało.W Gliwicach tylko 3 punkty AVE RUCH

Jestem Górnoślązakiem czyli Polakiem
"Małe ojczyzny uczą żyć w ojczyznach wielkich i w wielkiej ojczyżnie ludzi"
Za Ruchem zawsze pochłonięty całkiem
44 !!!
44 !!!
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Poł stadionu jest slepo ale to idzie zrozumiec bo to ino Cicho i widocznosc kiepsko.Do tego sędzia po raz kolejny nie widział tego, co pół stadionu (Niezgoda).
Zobocz sie to w tv chop sie potknoł o swoja noga i tyla .Bez przesady już z tymi syndziami.
A i ny som to moje piłkarze to piłkarze kere grajom niy za darmo w Ruchu i chyba normalne jest że niy chca oglondac ino wpie^doli i głupigo tłumaczynia co tydziyn, szkolnych błyndow to jednego to drugigo.
W zeszłym sezonie 60 bram w plecy , dalij sie uczom ? czego jak przi tyj srednij na koniec tych torow bydzie 67 i spadek po kerym te wielbione młode gwiazdki wylecom z gniazda kożdy w swoja strona .
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2016, o 21:39 przez Ozor, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Jakoś w tabeli ekstraklasy tych postępów nie widać. Jak długo mamy czekać, do maja? Gratuluję dobrego samopoczuciaJak nie widzicie, że zespół robi postępy to wasz problem.
Misiu, jeden z drugim!! W XXI wieku liczy się kasa, tylko kasa i jeszcze raz kasa! Historię, tradycję, honor można sobie między bajki włożyć! Przestańcie pisać, że ten jest nasz, ten jest gorol, ten czarny lub zółty, bo się kompromitujecie.
-
- Kontakt:
Z wypowiedzi dla Niebiescy.plMogę powiedzieć, że na mnie na pewno nie było karnego. Stanąłem sobie na nogę i sam się przewróciłem, bez udziału przeciwnika. (tes)
Jak juz gdzies szukac karnego to na poczatku jak bramkarz Zaglebia przeszkodzil chyba Mazkowi
-
- Kontakt:
W której sytuacji należał się karny? Bo w 50 min to nadepną na pietę gościa z Lubina i porostu wy***ał
- Korfanty
- Kontakt:
Jak nie wygramy w Gliwicach przyznam honorowo Tobie rację.Z Lechią teraz z Lubinem gra dobra lecz brak skuteczności,do trzech razy sztuka.FredyKruger pisze:Jakoś w tabeli ekstraklasy tych postępów nie widać. Jak długo mamy czekać, do maja? Gratuluję dobrego samopoczuciaJak nie widzicie, że zespół robi postępy to wasz problem.

Jestem Górnoślązakiem czyli Polakiem
44 !!!
44 !!!