Transfery - lato 2013/2014
- Blaszany
- Kontakt:
Re: Transfery - lato 2013/2014
Djokić spoko koleś ale marny obrońca... wolny i agresywny... jak dolatywoł do kogoś to zowdy trza sie było modlic by niy ścioł kogoś z trowom i niy dostoł czerwonyj, a na biegi to go kożdy broł....
ale Pesković? Na kozdyj pozycji musi byc przynajmnij JEDYN doswiadczony zawodnik - bez niego w bramce bydom sami młodzi bez doswiadczenia... zero pomysłu na klub Panie Smagor, a niy ino kasa sie liczy... a jesli tak chcymy cionć koszta to proponuja umowy z trenerami odpowiednio konstruowac by niy miec problymow ze zwolnieniem ich po zajynciu wyznaczonyj pozycji!!! i lepij zacznij budowac klub od swoich pomagierów - czyt. zwolnij Mosora i Gesiora!
ale Pesković? Na kozdyj pozycji musi byc przynajmnij JEDYN doswiadczony zawodnik - bez niego w bramce bydom sami młodzi bez doswiadczenia... zero pomysłu na klub Panie Smagor, a niy ino kasa sie liczy... a jesli tak chcymy cionć koszta to proponuja umowy z trenerami odpowiednio konstruowac by niy miec problymow ze zwolnieniem ich po zajynciu wyznaczonyj pozycji!!! i lepij zacznij budowac klub od swoich pomagierów - czyt. zwolnij Mosora i Gesiora!
-
- Kontakt:
Nie wiem kiedy słowa Smagorowicza należy brać poważnie. Sultes strzelił dwa gole w Gdańsku: następca Piecha.
Sultes do końca rundy grał słabo: sprzedajemy.
Jeśli tak to ma wyglądać to czarno widzę przyszłość klubu i "linię rozwoju".
A co do Peskovicia, to na pewno ważne jest jego doświadczenie. Ja jednak pamiętam co wyczyniał na początku sezonu kiedy wpuszczał wszystko co leciało w jego stronę. Nie wiem co było w szatni, ale chyba to przeważyło.
Sultes do końca rundy grał słabo: sprzedajemy.
Jeśli tak to ma wyglądać to czarno widzę przyszłość klubu i "linię rozwoju".
A co do Peskovicia, to na pewno ważne jest jego doświadczenie. Ja jednak pamiętam co wyczyniał na początku sezonu kiedy wpuszczał wszystko co leciało w jego stronę. Nie wiem co było w szatni, ale chyba to przeważyło.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- bergmon
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Moglibyście dac już spokój ze Surmą,dziadków my juz momy dośc w drużynie,a drugo rzecz,kto by mu płacioł,jak Smagora na nic niy stac.
-
- Kontakt:
hehe grunt to zrobić komuś koło dupy Panie Smagor dej się siana jak nie płacisz grajkom to przynajmniej nie rób z nich c...li i nieudaczników ze się nie nadają. Bo Peskovic w torze to był naprawdę pewny punkt ( oczywiście miał mecze gdzie chytoł słabo). Djokić tez w defensywie słabiej ale charyzmą nadrabiał za 6 emerytów ( Malina, Baszczu, Zieniu).
Nie godom ze się tych grajków nie do zastąpić ale czy za mniejsze pieniądze ??
Nie godom ze się tych grajków nie do zastąpić ale czy za mniejsze pieniądze ??
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
losz kule jo myśloł, że oni swoją postawą głównie się z robili na nieudaczników, 15 plac, towarzystwo co oficjalnie wyjebało T. Fornalika, co dla mnie było początkiem końca tej drużyny i największym błędem* Smagorowicza i jeszcze teraz po nich tyla płaczecie.buli19R20 pisze:.. nie rób z nich c...li i nieudaczników ze się nie nadają. ...
Dla mnie jakby wywali 20 to bych łzy nie uronił, choć wiem, że tak się nowej drużyny nie zbuduje, ale ilu pisało jak to 3-4 się może nadaje, a tu co ktoś mo odejść to płacz. Oczywiście że są słabsi, ale póki co mają ważne kontrakty ich po prostu tak lekko pozbyć się nie idzie, ale pewnie jak będą możliwości to i na nich przyjdzie czas.
Acha i żeby nie było, że Smagorowicz, Mosór i inni są czyści, nie nie są, ale kuźwa nie można tłumaczyć nieudolności jednych jeszcze większą nieudolnością innych.
*) Sygnały o poczynaniach grupy piłkarzy łaziły już przed sezonem i trzeba wtedy było zareagować dziękując im wtedy, a jeżeli już się zdecydował na poświęcenie Fornalika to razem z nim powinna część z piłkarzy zostać wywalona, a nie liczyć, że przyjdzie nowa miotła i piłkarze po tym jak się okazało że mogą rządzić nagle wrócą znów do pozycji podporządkowanego.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- bergmon
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ludzie my mieli najgorszo obrona w lidze,a łoni przedłużają kontrakt ze Stawarczykiem,to jakieś nieporozumienie,takie jak Kikut Chwastek,Panka itp.Takie mioł Zielu rozeznanie:na początku cały czos stawio na Kikuta,nagle całkowicie go skreślo z 18-tki,podobnie jak Chwastka.A waleczny Lewczuk,co zapierdaloł z zadku i przodku pół sezonu na ławie.Zieńczukowi jak niy podali do nogi to kroku niy zrobioł.Panka królewicz,co niy wiy po co jest na boisku.Peskowic,wiele razy uchronił nos od kompromitacji-niy ma pieniędzy,a kto bydzie bronił,bo Kamiński to melodia przyszłości,,wiele bramek to jego zasługa{zaro gry na przedpolu,złe ustawienie}Już widza ta nasza przyszłośc.Niedawno,przy podpisywaniu umowy z Węglokoksem roztaczali wizje podbicia Europy.Smagor ty sie chopie opamiętej i niy rób z nos wariatów,żeby on z nami niy zrobioł tego co jego kumpel zrobioł z Poloni.Dobrze powiedzioł Gucio:niu ma mowy o wynikach przy takich zaległościach.Śrutwa na prezesa,Grzibek na dyrektora!
-
Widze że ktoś ma nerwy że mam dobre info i z Sobiechem są rozmowy prowadzone i ciągle usuwa moje posty...
- Kotlet
- Kontakt:
??slumsA pisze:Widze że ktoś ma nerwy że mam dobre info i z Sobiechem są rozmowy prowadzone i ciągle usuwa moje posty...
-
Są prowadzone rozmowy z Sobiechem w sprawie półrocznego/rocznego wypożyczenia.Kotlet pisze:??slumsA pisze:Widze że ktoś ma nerwy że mam dobre info i z Sobiechem są rozmowy prowadzone i ciągle usuwa moje posty...
-
- Kontakt:
Jesli to nie sa jaja i sie wszystko uda
To bedzie super wzmocnienie
To bedzie super wzmocnienie
-
- Kontakt:
To by pasowalo do wypowiedzi "...Niedzielan bezwzglednie zostaje..."
osobiscie niy chce mi sie w to wierzyc ale... jakes ale zawsze jest...
PS. posty lubiom znikac z tego watku a jo yno wczorej zapytolech o Szala z juniorow... hmm niych tego zodyn mod niy traktuje jak osobisty atak ale czyzby poziom tego forum rownol do zarzadu....?
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
PS. posty lubiom znikac z tego watku a jo yno wczorej zapytolech o Szala z juniorow... hmm niych tego zodyn mod niy traktuje jak osobisty atak ale czyzby poziom tego forum rownol do zarzadu....?
- Kotlet
- Kontakt:
Ale chyba do Legii albo LechaslumsA pisze:Są prowadzone rozmowy z Sobiechem w sprawie półrocznego/rocznego wypożyczenia.Kotlet pisze:??slumsA pisze:Widze że ktoś ma nerwy że mam dobre info i z Sobiechem są rozmowy prowadzone i ciągle usuwa moje posty...

- Lutz
- Kontakt:
Są prowadzone rozmowy z Sobiechem w sprawie półrocznego/rocznego wypożyczenia

I bydzie groł za 3509,43 € na miech

Tela to mie łostowo z geldtagu po zapłacyniu wszyskich opłat.
-
- Kontakt:
To już wiem dlaczego Sobiech na meczu był ze spakowaną walizką. Podobno jeszcze Brzyski, Grodzicki, Pilarz i Baran mają zostać wypożyczeni. Tylko pierwsza dwójka na 2 miechy, a pozostali na 4 miechy. A w zamian za Sobiecha do Hannoveru ma iść Paterman jako skaut znający rejony i realia Ameryki Południowej
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
-
- Kontakt:
Twoigo postu niy usuwolch - posty o Sobiechu zostaly usuniete przeze mie, bo wczoraj bylo cos napisane w tym temacie....robotrix pisze:To by pasowalo do wypowiedzi "...Niedzielan bezwzglednie zostaje..."