[25 kolejka] Ruch Chorzów - Piast Gliwice 6.05.13 18:30

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: [25 kolejka] Ruch Chorzów - Piast Gliwice 6.05.13 18:30

#91 Post autor: heli » 6 maja 2013, o 21:06

Kolejny mecz z żenującym poziomem, jak przegromy u siebie z Pogonią, a z takim podejściem przegromy to uważom, że na 99% zajmiemy przed ostatnie miejsce.

Dno.

Zmiany super. Zieńczuk dziś nie od 60 minuty jak zwykle, ale o 1 nic nei gro, a do tego łazi i udało mu się dograć do konca.
Brawo Panie trenerze. Brawo.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

NRSL97
Kontakt:

#92 Post autor: NRSL97 » 6 maja 2013, o 21:07

Wy jedziecie po piłkarzach ale ta sprawa ma drugie dno Smagorowicz to największy oszust na jakiego my mogli trafić !! Oszukuje na giełdzie robi lewe interesy z swoim przyjacielem ,okradają ludzi no i nie płaci naszym zawodnikom !! My skończymy jak Polonia zoboczycie !! Klimek też odszedł z naszego klubu ma zobaczył co Smagor zaczął wyrabiać !! On po świetnym sezonie wszystkim zawodnikom dał bardzo dużo podwyżki ( Piech z 15 tys. na 40 tys. ), ale wtedy się zorientował że przecież on nie ma z czego to zapłacić i musiał kogoś sprzedać !! W 9órniku tak jest teraz w przerwie dostali podwyżki cała drużyna 150 % !! I teraz taki Danch jeździ samochodem za 300 tys bo zarabia 48 na miesiąc :/ ! Ale skończy się kasa za Milika i się obudzom tak jak my !! ( nie wierczie w historie że piłkarze 9órnika nie mogą zając miejsca powyżej 5 miejsca !! )

pippen
Kontakt:

#93 Post autor: pippen » 6 maja 2013, o 21:08

Ozor pisze:
Duszello pisze:Widok 11 kopaczy i trenera zlazacych do szatni po kolejnym zdupionym szpilu bezcenny.........smagor niech dali pozwalo na tako kompromitacja.........zero reakcji.......

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

goły nic nie zrobi może ino patrzeć na upadek

Niestety będzie jeszcze gorzej. Nie chca krakać, ale Węglokoks raczej nie będzie sponsorował w kolejnym sezonie takiego szrotu ....
Przykro patrzeć bo bydzie dramat nawet jak się cudem utrzymią

Awatar użytkownika
Duszello
Kontakt:

#94 Post autor: Duszello » 6 maja 2013, o 21:09

Nawet jak sie utrzymomy i i tak nastepny sezo bedzie taki som.......kompromitacja i posmiewisko.......trza budowac wielki ruch od podstaw......inaczej bedzie zas dno.........

Awatar użytkownika
Duszello
Kontakt:

#95 Post autor: Duszello » 6 maja 2013, o 21:11

Wiec pierwszo liga dobrze nam zrobi...........

Paveel
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#96 Post autor: Paveel » 6 maja 2013, o 21:12

mecz tragedia .. bedzie boj o utrzymanie.
nie rozumiem zachowania naszego trenera Zielinskiego, ktory mowi, ze Jankowskiemu sciagneli duza ilosc krwi w przerwie, to po jakiego ch*** wpuszcza go na druga polowe?!
ja wiem, ze pilkarz moze chciec grac dalej, ale tu zdrowie najwazniejsze, oni juz chyba wszyscy tam sie pogubili, zle sie dzieje, bardzo zle.
Ruchu nasz ukochany
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...

Harpo
Kontakt:

#97 Post autor: Harpo » 6 maja 2013, o 21:18

Ehhh...właśnie wróciłem. Cóż tu powiedzieć?
Nawet jakoś specjalnie nie jestem wk..ony, tylko....właśnie. To samo uczucie jak spadaliśmy dwukrotnie czyli SMUTEK. Smutek, bo drużyny nie ma, trenera nie ma (broniłem go długo, ale widać że nie ma kompletnie pomysłu na grę). Tak, przykre jest to, że musimy patrzeć na inne drużyny, a mecz z Pogonią będzie zdaje się o życie.
Reszta została napisana, dodam tylko:
ZIEŃCZUK, JAK WIDZĘ TE TWOJE POZORANCTWO I CZŁAPANIE TO RZYGAĆ MI SIĘ CHCE!!!

PS. Gratulacje dla Piasta - drużyny, która nic nie grała, a wygrała. Zresztą, z TYM Ruchem nie jest to jakiś wyczyn :(
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

chonw90
Kontakt:

#98 Post autor: chonw90 » 6 maja 2013, o 21:19

DObrze im poszlo ale dobrze w tym kierunku by zmienic 3/4 składu i pseudo trenera na co nie umia sie już doczekać od jesieni :)

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#99 Post autor: Raul22 » 6 maja 2013, o 21:22

ZIELIŃSKI WON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

my akcji nie potrafimy zrobic, nic 0 !!!!!! kolejny raz to samo, kolejny raz przeciwnik gra tak samo daremnie jak my i dajemy mu prezenty po ktorych strzela bramki.
Jestesmy glownym kandydatem do spadku. Taka Pogon tez nic nie gra, ale widac ze ich forma fizyczna rosnie, za 2 tyg nas zabiegaja, bo my z kazdym meczem coraz gorzej wygladamy. Bielsko od poczatku kondycyjnie zabiega rywali i agresywnoscia wydziera punkty, a nasi kuzwa panienki, jak im trener przed meczem mowi na spokojnie rozgrywamy akcje to potem tak to wyglada. Ktory to juz mecz ch*** gramy w 1 polowie? na Lubinie do przerwy daremni, na Belchatowie jakby Nowak lepsza skutecznosc mial tez byloby 0:2 w plecy, na Zabrzu daremni w 1 polowie, juz mi sie nawet wymieniac nie chce. I co z tego ze w 2 polowie lepiej gramy jak to juz za pozno. Dzis to bramke tez strzelilismy z przypadku bo dzis to caly mecz daremni.
Tu trzeba na kurwicy wejsc w mecz, wybiegac go. op***dolic pilkarzy jak trzeba. Obrony jak nie bylo tak nie ma, srodek pomocy jak nie nadaza za asekuracja tak nie nadaza, kuzwa Zielinski odejdz bo my spadniemy !!!!!!!!!!!! Oczywiscie pilkarze tez nie sa bez winy, bo to co Zienczuk dzis gral to jakas kpina byla i do tego kazdy wolny wykonywal jak widac ze mu dzis pilka nie siedzi. Nadawal sie do zmiany ok 60 min a ten ciul go trzyma do konca. Tu trzeba wstrzasu w druzynie !! Ja twierdze ze to wina przygotowania, jak zawodnik nie jest przygotowany to ani dobrze nei wrzuci pilki, ani dobrze nie poda, a juz biegac po paru sprintach tez dalej nie jest w takim samym tempie w stanie. Ktos powie ale przeciez oni 1 do 2 nie potrafia podac, skladnej akcji zrobic i racja, ale jak mowie jak nogi masz ciezkie albo niedotrenowane to ciezko sie gra, bo nie ma czucia pilki. Skladu w trakcie sezonu nie wymienimy, ale trenera i owszem mozemy, wiec nie ma na co czekac bo to ostatni dzwonek !!
Ostatnio zmieniony 6 maja 2013, o 21:27 przez Raul22, łącznie zmieniany 1 raz.

adamo_R

#100 Post autor: adamo_R » 6 maja 2013, o 21:22

Niych mi ftoś wyperswaduje, co to miało znaczyć w 1 połowie. Liga amatorsko, jeśli bierom czynnik, taki że niy płacom , że koło "uja” im to loto, to na serio trza zareagować, nawet wjazdem na trening. Bo jeśli slecymy , to już bydzie na długie lata pozamiatane, perspektywa upadku bydzie. Po drugie, niy ma co sie zastanawiać i trza Zielińskiemu podzynkować , bo z nim slecymy , dować Oresta, niych gasi pożar. 5 punktów TSP - Ruch, jeśli uoni bydom tak dali punktować , to kaj My momy tys to robić ?, z Wisła , z Legia , z kim Pogonia ? A jest to pewne że coś z nimi ugromy , przy tym trenerze ? Spadek sie szykuje . To bydzie koniec.

Harpo
Kontakt:

#101 Post autor: Harpo » 6 maja 2013, o 21:25

i jeszcze taki kwiatek:
Jacek Zieliński:(...) Czasami jesteśmy jacyś tacy zdrzemnięci, nieobecni, a przeciwnik potrafi to wykorzystać.
no to KURFA KTO ZA TO ODPOWIADA?!?!?! Może masażysta ?! Albo kibice?! A może znów sędziowie ?!?! :cenzura:
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#102 Post autor: Ozor » 6 maja 2013, o 21:26

Nazywajcie ich jak chcecie tylko nie piłkarzami bo nimi to oni nie są na pewno , a i trener to nie trener dodam jeszcze że prezes to nie prezes
Niebawem już Ruchu który znamy nie będzie i tu nie chodzi o drużynę bo tej od dawna nie ma tu chodzi o klub który toczy się w wieloletni niebyt.
Widziałem wszystkie upadki Ruchu jestem pewien że idziemy kolejny raz tą samą drogą.
Tylko ślepy tego nie widzi.

Gratulacje dla Piasta pierwszy raz tu wygrali ale z tymi patykami to nie jest sztuką , przynajmniej powalczyli goście.

Awatar użytkownika
Michalik85
Kontakt:

#103 Post autor: Michalik85 » 6 maja 2013, o 21:34

Zdaję sobie problem, bo drugi mecz z rzędu wygląda to nieciekawie. Cały czas zastanawiamy się nad diagnozą, ale ja jej teraz nie podam.
i wszystko wiem na temat tej PANI....
Obrazek

HBSiwy
Kontakt:

#104 Post autor: HBSiwy » 6 maja 2013, o 21:37

Sraja nas kopacze sraja dzialacze , sponsorzy, w urzedzie miasta i kibice.
Bez kasy , stadionu, ambitnych pilkarzy i dzialaczy jest KAPA.

Koniec idzie wielkimi krokami ach idzie ,za***rdala.
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]

Awatar użytkownika
roti7
Kontakt:

#105 Post autor: roti7 » 6 maja 2013, o 21:39

zoboczcie sie co zrobioł nasz CAPITANO przy 2 bramce Piasta to jest ku*** walka o utrzymanie? WSTYD
Niy Ma Mi Gańba Za Moj Hajmat

Zablokowany