nie wiem czy przypominasz sobie mój tekst o Jankesie. było to dosyć dawno. broniłem Go pisząc,że pracowałem na Ruchu prawie siedem lat, że byłem jednym z pierwszych witających Go,tłumaczyłem skomplikowaną historię ślązaków. stwierdziłem, że Jankes jako człowiek jest the best i nie ma tu nic do rzeczy jego sympatia do Legii. Mam z tego powodu małą satysfakcję. jeżeli chodzi o moją pracę na Ruchu, to też mnie bardzo lubiliście. A to, mimo,że jestem "kuncek" starszy, było to dla mnie zaszczytem. brakuje mi tego wszystkiego,pomimo dramatu/osobistego/ jaki swego czasu tam przeżyłem. Pozdrowienia dla wszystkichseba1920 pisze:Nagle wszycy zaczynają kochać Jankesa.A jeszcze niedawno je..li Go ile się dało.Legia,cóż to jego klub ,tak jak nasz Ruch!
[17 kolejka] Ruch Chorzów - Widzew Łódź, 02.03.13; 13:30
-
- Kontakt:
Re: [17 kolejka] Ruch Chorzów - Widzew Łódź, 02.03.13; 13:30
-
- Kontakt:
Ja bym nie umniejszał zwycięstwa Ruchu z Widzewem tylko dlatego że łodzianie grali w dziesiątkę. Pogoń też grała w 10 a potrafiła wyciągnąć remis w meczu z Lechią i to w Gdańsku. Zresztą Widzew nie oddał Nam zwycięstwa za darmo. Mieli swoje sytuacje i to 200% których nie wykorzystali. Gdyby w pierwszych 15 minutach strzelili Nam bramkę mecz mógłby się potoczyć tak jak z Lechem. Zresztą tamto spotkanie przegrane 4:0 też mogło zupełnie inaczej wyglądać jakby nie straciliśmy bramki już w 2 minucie. Lech był do bólu skuteczny tak jak i My wczoraj. Jak czytam niektóre wypowiedzi to mom wrażenie że wygraliśmy tylko dlatego że trawa na boisku była krzywa, Dragojević to idiota (chociaż coś w tym jest)
, Kaczmarek zrobił Nom przysługa faulując Figo w polu karnym i Zieniu mioł farta strzelając karnego a piłka meczowa do Migdała od Jankesa to czysty przypadek. Nie godom że Naszo gra powalała na kolana ale widać było że chcą ten mecz wygrać i chce im się lotać.
I teraz coś na usprawiedliwienie trenera odnośnie Kikuta. Kogo Pan Zieliński miał na ławce - Kamiński, Djokić, Chwastek, Kuświk, Smektała, Panka, Janoszka. Z całym szacunkiem do Djokića ale oprócz woli walki zero umiejętności piłkarskich i co więcej duże ryzyko zarobienia elwra dla przeciwnika. Chwastek - może? Reszta to nie obrońcy. Z rożnych powodów nie mogą grać ci co mają stanowić obok Baszcza zaporę nie do przejścia czyli Maciej Sadlok, Marek Szyndrowski, Igor Lewczuk. Podejrzewam że w obecnej sytuacji kadrowej jeszcze nie raz w pierwszej jedenastce zobaczymy Pana Marcina Kikuta.
Na koniec duże
za wczorajszy mecz dla Jankesa - strzelał, asystował, rozgrywał i wracał się po piłkę.

I teraz coś na usprawiedliwienie trenera odnośnie Kikuta. Kogo Pan Zieliński miał na ławce - Kamiński, Djokić, Chwastek, Kuświk, Smektała, Panka, Janoszka. Z całym szacunkiem do Djokića ale oprócz woli walki zero umiejętności piłkarskich i co więcej duże ryzyko zarobienia elwra dla przeciwnika. Chwastek - może? Reszta to nie obrońcy. Z rożnych powodów nie mogą grać ci co mają stanowić obok Baszcza zaporę nie do przejścia czyli Maciej Sadlok, Marek Szyndrowski, Igor Lewczuk. Podejrzewam że w obecnej sytuacji kadrowej jeszcze nie raz w pierwszej jedenastce zobaczymy Pana Marcina Kikuta.
Na koniec duże

-
Chwastek gdzieś w okolicach godziny 18:30 widziany w Pizzeri pod Bocianem w Chorzowie
Ciekawe czy potem oblewał zwycięstwo w jakimś klubie 

-
- Kontakt:
http://futsal-serwis.pl/index.php/team/ ... cmptId/61/
Chwastek Robert 1988 0 0% 0 0.00 0 0
Zbieg okolicznosci ?
Chwastek Robert 1988 0 0% 0 0.00 0 0

-
- Kontakt:
Ale tyn Chwastek gibki o 18:30 Pod Bocianym a o 17:30 jeszcze w SCC
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
Gra była fatalna i tylko my kibice możemy się cieszyć po sobotnim zwycięstwie. Ale pomyślcie sobie tylko czy ta drużyna, w obecnej formie byłaby w stanie wywieźć 1 punkt z Legii, jak zrobił to Bełchatów, nasz główny konkurent w walce o Ekstraklasę?
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
- ObeRschlesien
- Kontakt:
kiedys grol na w chorzowskiej lidze futsal na kalinie , wiem bo tyz wtedy grołem19gorek20 pisze:http://futsal-serwis.pl/index.php/team/ ... cmptId/61/
Chwastek Robert 1988 0 0% 0 0.00 0 0Zbieg okolicznosci ?

nie wiem co sie tak czepiocie ich z ta silesia , wygrali szpil od downa wiec trener dol im wolne i szaleja

-
- Kontakt:
Witek inaczy by tyn szpil wyglondol jakby murawa byla rowno jak stol to wtedy bal by chodzil a niy skokol i wyglondalo by to trocha na fusbal a niy na zagrania paralitykow
-
- Kontakt:
szkoda ze kontrak z Jankowskim został przedłuzony niedawno tylko o jeden rok.To znaczy ze w lato trzeba bedzie go sprzedac jak chcemy na nim cos przdubac.
-
- Kontakt:
I ma klauzule odejscia 500 tys Euro.Wielka lipa.Ciekawe co z kontraktem Starzynskiego ? Niestety tak beznadziejnie wyglada polityka transferowa w naszym klubie.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
- Kontakt:
Filip Starzynski - 30.06.2015 koniec kontraktu wedlug PS
-
- Kontakt:
To pol biedy.Dobrze jednak byloby juz to przedluzyc o dwa lata.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
-
- Kontakt:
Wie ktos jak ta akademia grala ?
-
- Kontakt:
Owszem - Bełchatów miał tyle szczęścia (albo i więcej) co my z Widzewem.Witek46 pisze: czy ta drużyna, w obecnej formie byłaby w stanie wywieźć 1 punkt z Legii, jak zrobił to Bełchatów, nasz główny konkurent w walce o Ekstraklasę?
Powtórzę, że ta liga jest tak przeraźliwie słaba, że nie mam mowy o "pewniakach".
Pierwsze miejsce remisuje z ostatnim, wicemistrz gromi nas, a potem przegrywa u siebie z przeciętną Polonią. Za tydzień może się zdarzyć, że ogramy Śląsk 3:0 ,ale równie dobrze możemy mieć 3 w plecy.

Nie zgadzma sieże graliśmy "fatalnie" Gdyby tak było 3 pkt. zgarnąłby Widzew. Graliśmy przeciętnie, niezłe momenty przeplatały się ze słabymi i bardzo słabymi. Dużo jest do poprawy.
Widziałeś dzisiejszą na Koronie?marek79 pisze:Witek inaczy by tyn szpil wyglondol jakby murawa byla rowno jak stol to wtedy bal by chodzil a niy skokol i wyglondalo by to trocha na fusbal a niy na zagrania paralitykow

pozdR.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
marek79 pisze:Ale tyn Chwastek gibki o 18:30 Pod Bocianym a o 17:30 jeszcze w SCC
nie czaje tych uwag, to już nikt nie może wyjść na miasto albo na zakupy? Chopy, opanujcie się. Trzeba mu było jeszcze w talerz zajrzeć i sprawdzić ile białka a ile węgli je