[11 kolejka] Ruch Chorzów - Lechia Gdańsk; 9.11.12, 18:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: [11 kolejka] Ruch Chorzów - Lechia Gdańsk; 9.11.12, 18:0

#91 Post autor: Zip » 9 lis 2012, o 21:26

Żenada. Chciałbym jeszcze "wyróżnić" kilku graczy - Panka, Stawarczyk i Djokić! Na szczególne uznanie zasługuje zachowanie tego ostatniego przy bramie ;)
In Siemian We Trust

ruchfans
Kontakt:

#92 Post autor: ruchfans » 9 lis 2012, o 21:31

Ja też nie zamierzam nikogo obrażać ale nie sposób wobec tego, co dziś sie stało przejść obojętnie.

1. Stawarczyk - przekro mi to mówić ale zawodnik będący w tak tragicznej dyspozycji nie zasługuje na to żeby nosić kapitańską opaskę, niestety. Ten gość ma już nawet problem z trafieniem czysto w piłkę, przegrywa mnóstwo pojedynków główkowych, ogólnie bardzo słabo.

2. Panka - na dzień dzisiejszy ten facet Strace nie dorasta do pięt. Nie potrafi się obrócić z piłką przyjmując ją tyłem do bramki. Nie widziałem żeby pokazywał się do piłki, żeby zagrał jakąś piłkę krosową, przerzucił ciężar gry. Chował się przed grą

3. Lisowski - dla mnie zagadka. Jemu na treningach chyba musi wszystko wychodzić, skoro zarówno Waldek jak i Zieliński coś w Nim widzą. On próbuje sie brać za rozgrywanie ale niestety braki techniczne są póki co zbyt duże żeby mógł być pewnym punktem extraklasowego zespołu

3. Sultes i Włodyka - o Nich można w zasadzie powiedzieć to samo, czyli lewa strona wogóle nie istniała.

4. Smektała - ilość głupio straconych piłek dzisiaj powala na kolana, On jeszcze na tej prawej stronie w drugiej ;polowie próbowal szarpać, z jakim skutkiem wszyscy widzieliśmy

7. Jankowski - dziwne ale bez Arka nie istnieje, nie ma Go na boisku, trudno to wytłumaczyć ale tak jest - bardzo poniżej oczekiwań

8. Kuświk - starał się jak mógł ale nie wpadło. Po wejściu Piecha miałem wrażenie, że w dwóch sytuacjach zamiast strzelać chciał na siłe asystować Arkowi

9. Sadlok, Lewczuk i Djokic poprawnie ze wskazaniem na powoli rosnącą dyspozycję Sadloka, wydaje sie być z każdym meczem coraz pewniejszym punktem w tej naszej dziurawej obronie.

Niestety ale te kolejki do końca rundy będą dla nas bardzo, bardzo trudne. Boje sie, że jak nas Legia dostanie to bedzie pogrom. Myśle, że jeśli sie uda zdobyć 23 punkty przed zimą to bedzie można zimą dość spokojnie pracować, wzmocnić ten zespół na miare naszych mozliwości i grać o górną połowe tabeli

Nachodzi mnie też myśl, czy przypadkiem znów postawa naszych grajków nie jest pochodną stanu Ich bankowych rachunków, obym się mylił.
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

staRvin
Kontakt:

#93 Post autor: staRvin » 9 lis 2012, o 21:33

Z kim my momy wygrywac jak nie z Lechia i to u siebie. Idzie przegrac szpil ale po walce.A nasz dream team zamiast czasami strzelac z daleka to k...chca wlyz z tym balym do tora.Zienczuk by musiol Smektale pokozac jak wciepywac a nie durs mocno pila po ziemi. Co do Stawarczyka to jak zawodnik kery gro w ekstraklasie nie potrafi bali przyjac do nogi.

PS jeszcze jedno "jestescie lepsi NIEBIESCY jestescie lepsi"

Tomasz
Kontakt:

#94 Post autor: Tomasz » 9 lis 2012, o 21:36

Djokic solidny w obronie, richitg wpadka z golem... ale to sie zdarzo, w Lewczuk tez solidnie. co z tego jak niy ma komu grac, jakby my prowadzili gra srodkiem, utrzymywali sie przy pilce jak sie nalezy to by my teraz w innych nastrojach. Czego chcecie jeszcze roz sie pytom od tego Smektaly? wylazil, ciepoł te pilki groł! a to ze tam niy bylo do kogo grac to jest inno sprawa... Panka wyloz do pilki i oddawol bal nazot, albo wcale nie bylo do kogo grac, Sadlok mo fajne celne dlugie podania co z tego? to niy jest sposo zeby wygrac z kimkolwiek... MASAKRA CAŁKOWITA! bez Arka niy ma drużyny...
Ruch Ruch HKS!

Awatar użytkownika
_BiADACZ_
Kontakt:

#95 Post autor: _BiADACZ_ » 9 lis 2012, o 21:40

staRvin pisze:Zienczuk by musiol Smektale pokozac jak wciepywac a nie durs mocno pila po ziemi. Co do Stawarczyka to jak zawodnik kery gro w ekstraklasie nie potrafi bali przyjac do nogi.
dej pokój, Zieńczuk od pora szpilów to samo, a już mie rozpierdalo jak on te rogi wykonuje, durś za nisko na 1szy słupek i od razu na starcie strata bali.
som niy wiym fto je gorszy...
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."

Lothar Ślązok
Kontakt:

#96 Post autor: Lothar Ślązok » 9 lis 2012, o 21:48

Lisowski, Stawar i Panka z taką grą nie mają prawa grać nawet w III lidze, niewiele lepiej (najwyżej rezerwa w II lidze) Smektała, Włodykyka, Djokic, Lewczuk i Sultes, jedynie Sadlok, Jankes i może Kuświk jako zmiennicy w ekstraklasie.
Dzisiejsze popisy naszych "gwiazd" niestety skutecznie wygonią z naszego stadionu kolejne 500-1000 osób (nie fanatyków, bo ci przyjdą zawsze). Jeżeli trener nimi nie wstrząśnie to niestety będziemy walczyć z Podbeskidziem i Bełchatowem o wiadomo co. Niestety!
Stadion tak, ale tylko niewiele większy niż w Gliwicach (max 15 tys.), bo niestety nie mamy kibiców!

Tomasz
Kontakt:

#97 Post autor: Tomasz » 9 lis 2012, o 21:49

A Łukasz surma pedzioł :
Korzystając z okazji chciałbym pozdrowić kibiców Ruchu. Mam sentyment i wielki szacunek do tego klubu. Fajnie jest tu wrócić. Dzisiaj tutaj wygraliśmy, ale mam nadzieję, że w dalszej części sezonu Ruch dojdzie do siebie i będzie wygrywał.

Lubia tego karlusa takiego chopa nom w srodku brakuje
Ruch Ruch HKS!

19kyjok20
Kontakt:

#98 Post autor: 19kyjok20 » 9 lis 2012, o 21:50

Gromy u siebie mecz z jakimiś słabełuszami a naszym najlepszym zawodnikiem jest bramkarz !!! To pokazuje nasz poziom w tym meczu. Najgorsze jest to że te patałachy oprócz tego że nimają umiejętności to nimają tyż za grosz ambicji ( nie dotyczy Piecha ). Jaca powinien im teraz dzień w dzień do nstp meczu puszczać mecz Celltiku z Barcą i pokozać im co to jest ambicja, walka i co to znaczy mieć jaja a nie kilo żelu na włosach i nasrane w batach jak sunie atak rywali. Teraz my kibice bydymy łazić wkurwiyni albo załamani cały weekend a te panienki z murawy pójdą sobie w swoich torebeczkach pochodzić po silesi, ewentualnie zerkną na konto czy kasa sie zgadzo. wy***rdolić ich wszystkich w przerwie zimowej a grać ludźmi stąd, tymi którzy pokożą Śląski charakter i tymi którzy mają ambicje w życiu. Poprostu trzeba postawić na młodzież.

Rafal1920
Kontakt:

#99 Post autor: Rafal1920 » 9 lis 2012, o 21:57

Stawarczyk byl dzisiej za***isty :rotfl: Te jego zagranie w piyrszy polowie kaj sie pomotol i jakos cudym wygarnol bala spod nog grajka Lechii bije wszysko na leb. Niy ma druzyny w tym sezonie. Pora kontuzji i ta ekipa to jes dno. Zero walki i zaangazowania. Zresztom do tego marnego poziomu dopasowali sie tyz kibice. Przeca Nos wczorej na manifestacji bylo wiyncy. Sami dajymy Kotali do zrozumiynio, ze po co Nom nowy stadion. Styknie jak na Slonskim jedyn sektor Nom otworzom i bydzie po krzyku. A lysy ino siedzi w UM i po dzisiejszym szpilu zaciyro rynce. :dobani:

Kujav
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#100 Post autor: Kujav » 9 lis 2012, o 21:59

19kyjok20 pisze:Gromy u siebie mecz z jakimiś słabełuszami a naszym najlepszym zawodnikiem jest bramkarz !!! To pokazuje nasz poziom w tym meczu. Najgorsze jest to że te patałachy oprócz tego że nimają umiejętności to nimają tyż za grosz ambicji ( nie dotyczy Piecha ). Jaca powinien im teraz dzień w dzień do nstp meczu puszczać mecz Celltiku z Barcą i pokozać im co to jest ambicja, walka i co to znaczy mieć jaja a nie kilo żelu na włosach i nasrane w batach jak sunie atak rywali. Teraz my kibice bydymy łazić wkurwiyni albo załamani cały weekend a te panienki z murawy pójdą sobie w swoich torebeczkach pochodzić po silesi, ewentualnie zerkną na konto czy kasa sie zgadzo. wy***rdolić ich wszystkich w przerwie zimowej a grać ludźmi stąd, tymi którzy pokożą Śląski charakter i tymi którzy mają ambicje w życiu. Poprostu trzeba postawić na młodzież.
Zieliński to powinien ich wziąć na trening... do huty a potem na gruba. I 8 godzin dziennie !!

Każdy normalny pracownik to by wyleciał dawno z roboty za taką fuszerkę. Piłkarze to nie święte krowy. Pracownik jak każdy inny !! Szkoda, że działa ta mafijna FIFA i chroni dupy takim śmierdzącym leniom.

Ja to bym im zapewnił takie prawe warunki odnośnie podpisywania umów o pracę, że by się... wreście wzieli za właściwe wykonywanie swoich obowiązków.
Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:

https://ibb.co/0tL0xPD

https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U

wiesiek1
Kontakt:

#101 Post autor: wiesiek1 » 9 lis 2012, o 22:03

Mozna byc slabszym i przegrac.Ale nasi zawodnicy nie wykazuja zupelnie zaanagazowania niemal od poczatku sezonu z malymi wyjatkami.Nie spodziealbym sie wzrostu frekwencji.Kto da 25 zl za taki syf na boisku, na takim syfiatym stadionie.Jak na tym relikcie przeszlosci ma byc 8 tys regularnie to musi byc chociaz jakas gra za takie pieniadze.Im sie nie chce chciec to widac jak na dloni ...
Piękne w życiu są tylko szpile ...

Con cantera y afición, no hace falta importación

Awatar użytkownika
ZYGa91
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#102 Post autor: ZYGa91 » 9 lis 2012, o 22:04

Piłkarzyny za takie coś powinny dostać po pi***ie oraz zapłacić kibicom za bilety i stracony czas. Na następny szpil od początku "ku*** mać, Chorzów grać" i niech się gwiazdki obrażają jak nie potrafią kopnąć piłki prosto. Niedługo we wszystkich piosenkach będzie można zamienić "Ruch" na "Arek" albo "Piech".
Ostatnio zmieniony 9 lis 2012, o 22:05 przez ZYGa91, łącznie zmieniany 1 raz.
jestem faszystą każdy to wie
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam

19kyjok20
Kontakt:

#103 Post autor: 19kyjok20 » 9 lis 2012, o 22:04

FIFA nie zabrania robić kopaczom 8 godz, nie wiem czy jeszcze tak jest ale kiedyś w Bayernie piłkarze musieli siedzieć 8 godz w klubie i nikt nie narzekoł. Uczmy sie profesjonalizmu od najlepszych i warto wprowadzić takie wzorce a jak sie jakimuś panu sadlokowi nie podobo to wy***rdalaj.

Awatar użytkownika
SODA

#104 Post autor: SODA » 9 lis 2012, o 22:05

wojt pisze:Trzeba tez powiedzieć otwarcie że do poziomu gry dostosowali się kibice, było nas 2,5 tys? Polonia Warszawa już nas bije na łeb frekwencją, jesteśmy blisko Bełchatowa!
coś w tym jest
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością

Kujav
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#105 Post autor: Kujav » 9 lis 2012, o 22:15

Jacek Zieliński (trener Ruchu):
- Przykre jest, że przegraliśmy mecz, ale przegraliśmy jak najbardziej zasłużenie. Byliśmy zespołem słabszym. W przeciwieństwie do Lechii mało próbowaliśmy grać w piłkę. Nasze dzikie próby gry długą piłką od tyłu były skazane na niepowodzenie. W ogóle nie wiem, skąd one się brały. Trzeba przeżyć gorycz porażki, która jest jak najbardziej zasłużona. Trzeba pogratulować Lechii, a my musimy wyciągnąć wnioski z tego meczu.

Czego My wymagamy, jak oni nie potrafią zrozumieć jak trener im po polsku zalecenia przekazuje... :wstyd: :wstyd:
Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:

https://ibb.co/0tL0xPD

https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U

Zablokowany