Elmer - super taktykaElmer pisze:pamiętacie męczarnie w Zdzieszowicach? Może taka jest taktyka. Zmęczą się, gole same wpadną

Elmer - super taktykaElmer pisze:pamiętacie męczarnie w Zdzieszowicach? Może taka jest taktyka. Zmęczą się, gole same wpadną
A jakim składem gra Pelikan? Lepszym od naszych rezerwowych?Dynastia_NRŚL pisze:Nie sr_ać żarem, dom sie łeb uciąć ze w lidze bydzie 100% lepiej, po 1: 3/4 dzisiejszego skladu to rezerwowi po 2. liga to nie PP ;p
I chwała Bogu.wiesiek1 pisze:Skandal, skandal, skandal.Jak tego amatora nie wyrzuca z Ruchu do pierwszej kolejki moja noga na stadionie w tym sezonie nie postanie.Nie jestem idiota zeby mi wciskali trenera, ktory zniszczyl ta druzyne tylko dlatego, ze jest bratem swietnego fachowca.
arcio pisze:a pamiętasz jak ci z niby pierwszego składu dali du** jak tanie dziwki w meczu el LE?Dynastia_NRŚL pisze:Nie sr_ać żarem, dom sie łeb uciąć ze w lidze bydzie 100% lepiej, po 1: 3/4 dzisiejszego skladu to rezerwowi po 2. liga to nie PP ;p
To jest sport tu sie moze wszystko zdarzyć co myslisz ze jakby teraz RUCH grol np w 1 lidze to od razu by awansowol ? Jo bych nie byl pewnyWitek46 pisze:A jakim składem gra Pelikan? Lepszym od naszych rezerwowych?Dynastia_NRŚL pisze:Nie sr_ać żarem, dom sie łeb uciąć ze w lidze bydzie 100% lepiej, po 1: 3/4 dzisiejszego skladu to rezerwowi po 2. liga to nie PP ;p
HullCityFC pisze:Gdzie Ci optymiści co typowali nas na mistrza w odpowiednim temacie?
Użytkownicy przeglądający to forum: luigi47, Pulocini, Radvan138 i 68 gości