adamo_R pisze:Lukas89 pisze:Biszkopt pisze:Jak się można cieszyć z kontuzji swojego gracza? :>
Jeżeli grał tzn ze był najlepszy z lewych obrońców. Wiadomo zajebał ale takie pisanie że dobrze żę się tak stało i jest to wzmocnienie drużyny jest nie na miejscu.
Szybkiego powrotu do zdrowia Bronek!
ale takie własnie jest to forum
Dobra bo zaraz mnie zlinczują,że na szpile nie chodzę, wiec nie mam prawa się wypowiadać o Ruchu
Patrząc na mecz z Wisłą to Steinke mógł skasować za jednym zamachem Bronowickiego i Scootera nie?
Powrotu do zdrowia Bronek!
przynajmniej dla nie poznaki pisz 30 minut po szpilu z C6, bydziesz bardziej wiarygodny i kibicem co (niby) chodzi.
to grozi zalaniem forum pytaniami "byls na szpilu" - w razie pozytywny odp. wszyscy byda chciec sie spotkac na WDS... wiekszo gwiazda niz nasz Matko
a co do meczu.... to jak wiadomo z Belchatowem zawsze bylo ciezko, ale czy jest inno mozliwosc jak nie wygrac? musza wygrac
jak defensywa nie popelni bledów to bydzie niezle
jo licza na Abbotta... w Anglii mi go zodyn niy pochwolil, bo zodyn go niy kojarzyl, jedynie bylo cos w stylu, ze jak w Charltonie to musiol byc w miara dobry - teraz pytanie jako jest różnica klasowo pomiedzy Charltonem a Polska ekstraklasa