Protest

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
19aRtuR20
Kontakt:

Re: Protest

#91 Post autor: 19aRtuR20 » 6 cze 2010, o 13:47

19RRR20 pisze:
rsl_hks pisze:Kibice powinni zbojkotowac ten sklepik klubowy !! i tak kazdy kumaty kupuje u F bo wiadomo od kibicow dla kibicow , a klub niech cisnie ta tandeta dalej
Czy wam sie już całkiem we łbach poprzewracało? Przez takich "kumatych" co kupuja u F klub traci sporo kasy. Prywaciarz sie wzbogaca na tandecie z pokrzywionymi "R-kami" (nie ma praw do prawdziwego herbu) bo nie chce oddac klubowi cześci zysku.

Choć z drugiej strony w oficjalnym sklepiku klubowym powinien być trochę większy asortyment.

Chcesz być kumaty i wspomóc swój klub? Kupuj tylko oryginalne gadżety!
19RRR20 mo racjo

niektorzy to rzeczywiscie maja luzy pod sufitem... wg mie to była jedna z lepszych decyzji, jednak nie stalo sie tak jak pewnie było planowane (równie duzo gadzetów w oficjalnym sklepiku) ale jak sie dlugow pozbedziemy to moze sie udo

i jak chcecie protestowac o gadzety, to protestujcie o sklep internetowy, o kolekcja ciuchów z Ruchu i przede wszystkim o wiecej asortymentu
a potem stopniowo o wiecej punktów - w niebieskich dzielnicach w calym wojewodztwie, bo najpierw musi byc jeden porzadny punkt, by zaczynac z nastepnymi

rsl_hks
Kontakt:

#92 Post autor: rsl_hks » 6 cze 2010, o 18:58

Wole zeby zarobil kibic niz jakis cham z reportera ktorego za rok moze dwa juz nie byc a kibic zostanie ale co wy macie za pojecie kibice sukcesu i wyjazdow z telegazety .
Śmierć Konfidentom

19aRtuR20
Kontakt:

#93 Post autor: 19aRtuR20 » 6 cze 2010, o 19:24

rsl_hks pisze:Wole zeby zarobil kibic niz jakis cham z reportera ktorego za rok moze dwa juz nie byc a kibic zostanie ale co wy macie za pojecie kibice sukcesu i wyjazdow z telegazety .
za rok czy za dwa to tez moze nie byc Ciebie, moze nie byc mie

racja, my tepi kibice sukcesu nic nie wiemy, a tez sie boimy chodzic do sklepu kibiców bo moze byc niebezpiecznie
to, ze w klubie sa dlugi, to nic, pilkarzy nie sprzedowac, maja zostac
gadzetów nie kupowac, bo kasa idzie do "chama"

pan Klimek juz po awansie pedziol, ze chce oddac klub okolo 2011 roku bo nie bedzie w stanie finansowac klubu (wtedy nie wiedziol co go czeko)
dobrze, ze Ci co maja pojecie robia wszystko za darmo, oddowocie wszystko za darmo...

po pierwsze, pan Klimek nie jest juz udzialowcem, tylko pelnomocnikiem pewnej nieznanej firmy, ktoro jest wlascicielem (Varexpol)
a po drugie kasa z gadzetów idzie do klubu - jak sie kasa traci z klubu to sie to tlumaczcie, ze ta kasa co tam jest wklodano to ona jest uzyto jak mo byc

jak w tym klubie rzeczywiscie jest tyla długów to co wy chcecie? malo kto sie wzial za placenie za kogos... nie powiem, trocha denerwujace jest, ze zarzad mo po 26czy 28tysiecy, ale to powód by bojkotowac klub? brawo :ok:

potem ten zarabiajacy kibic jest numerem 1 w sprzedazy gadzetów i jak ten klub mo zarobiac, splacac dlugi i robic na swoja przyszlosc?

chcecie protestowac o gadzety, to walczcie o wiecej, o lepsza jakosc, o porzadny sklep internetowy, a nie o jakby nie było konkurencja dla klubu

Awatar użytkownika
SODA

#94 Post autor: SODA » 6 cze 2010, o 19:27

a co to jest ten varexpol
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością

scouser
Kontakt:

#95 Post autor: scouser » 6 cze 2010, o 19:41

mnie jest wszystko jedno gdzie kupuje gadżety. może to być u F, może w sklepiku na Cichej ważne by zarabiał na tym RUCH a nie nikt przypadkowy ale jak czytam by bojkotować kupowanie w slklepie firmowym to śmiech mnie ogarnia niemiłosierny!

Witek46
Kontakt:

#96 Post autor: Witek46 » 6 cze 2010, o 19:42

SODA,s pisze:a co to jest ten varexpol
Varexpol to jest dowód przejrzystości działań Pana Klimka.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo

mario69pl
Kontakt:

#97 Post autor: mario69pl » 7 cze 2010, o 01:00

Wole zeby zarobil kibic niz jakis cham z reportera ktorego za rok moze dwa juz nie byc a kibic zostanie ale co wy macie za pojecie kibice sukcesu i wyjazdow z telegazety .
Ja nie wiem też po co płacić za bilet jak można przez płot,ta kasa idzie ino na wypłata Kasi i Mosóra, dobrze, że ktoś powiedział prawdę o tym chamie co nas wrogo przejął ja my właśnie rozkwitali sportowo i organizacyjnie, jak by nas nie dopadł to byś my teraz grali z Bundeslidze a nie w ekstraklasie.

Dla pewności, że Ruch nie ma ani złotówki ze sprzedaży gadżetów najlepiej szalik usztrykować samemu albo babcie poprosić.

Może cham odejdzie jak zażądamy biletu i krupnioka po 5zł bo stadion ciulaty a jak dre ryja na trybunach to potem głodny jestem.

Ostatnio widziałem Kasie jak jeździ tym kradzionym audi od Sobiecha, podwoziła Klimka pod siedzibę Gornika.

Reasumując: Bilet -5zł ,szalik usztrykować i głośno się pytać KAJ SĄ PIENIĄDZE?!

Awatar użytkownika
Hiera
Kontakt:

#98 Post autor: Hiera » 11 cze 2010, o 09:08

Wszyscy ino umicie narzekać,a jo wom powiem, ze i tak jest lepiej. Chcecie, żeby zas było jak za Rogali? Niby wszystko cacy bla bla, a potem nagle sie ZUS pojawioł z kilkunastomilionowym długiem.
Jest w ch** do zrobienia,a zarząd nie ogarnio, ale i tak powiem,ze jest lepiej !
Niedzielan,a terozki Bronowicki (wiem,ze juz trocha stary, ale jak tak bydzie walczył o bal jak na reprze, to nie powinno być źle). Jak im sie udo utrzymać Sadloka i Sobiecha, to dla mnie to też jest sukces ( Pamietocia jak kiedys było ? jedna runda ktoś sie pokozoł i zaroz go sprzedowali)
PODPIS

Awatar użytkownika
kRzykol
Kontakt:

#99 Post autor: kRzykol » 21 lip 2010, o 03:16

Powiem tak niy wiym co sie czepiocie tych sklepikow tylu u F moga sei kupic jakos koszulak tani a nie 170 zl za niby orginalno a po praniu sie zjebie kazdy kupuje to co chce i kaj chce , tu raczej trzba do zarzadu bic o stadion nowy a nie bojkotowac sklepiki ;/ przeca momy sie w europie pokozac z tym stadionem ? to chyba tako rzec wezniejszo lod sklepow niy ? przeca to proste niech zarzad ruszy tymi swoimi gowkami i niech zacznie dzialac wy uzalacie sie na sklepy a sa wazniejsze problemy -.- tako prowda jest a wy myslicie ze wiela maja utargu w sklepie u F ? lod razu by grajkom z tego pynsje i wszystko wyplacili ?
Kiedy BaRwy Te WybieRam ,
Wielka Duma Mnie RozpieRa!
[url=http://www.gametracker.com/server_info/94.23.94.146:27023/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/94.23.94.146:27023/b_350x20_C0229CF-0229CF-FFFFFF-111111.png[/img][/url]

[url=http://www.gametracker.com/server_info/91.213.206.218:27056/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/91.213.206.218:27056/b_350x20_C0229CF-0229CF-FFFFFF-000000.png[/img][/url]

WebeR
Kontakt:

#100 Post autor: WebeR » 21 lip 2010, o 08:00

Jak na moje oko do zarządu mogemy bic ino o leprzo organzizacja w klubie i poszkiwanie sponsorów bo stadion bduje miasto a nie klub.

Awatar użytkownika
forrest
Kontakt:

#101 Post autor: forrest » 21 lip 2010, o 10:01

ale zarząd może się postarać o sponsorów którzy by wspomogli miasto... złapanie sponsora to nie jest wcale trudna rzecz!!! ale to inny temat a prostest? hmm musiał by być bardzo wymowny
GRZYBEK DO MŁYNA!!!
Obrazek

bluefil
Kontakt:

#102 Post autor: bluefil » 21 lip 2010, o 10:43

rsl_hks pisze:Wole zeby zarobil kibic niz jakis cham z reportera ktorego za rok moze dwa juz nie byc a kibic zostanie ale co wy macie za pojecie kibice sukcesu i wyjazdow z telegazety .
Jakis "cham" z Reportera podal nam reke w najgorszym momencie. Wtedy nikt nas nie chcial, bo bylismy na dnie. Ciekawe czy kiedykolwiek temu "chamowi" zwroci sie ta niby idealna inwestycja. A Tobie powiem, ze przez moja kadencje na Ruchu (a na Cichej wcale nie jestem az tak dlugo - kolo 25 lat, przynajmniej tyle pamietam) przewinelo sie juz duzo takich fanatykow, chuliganow, najwiekszych pyskaczy deklarujacych dozgonna milosc do klubu. Teraz wielu z nich spotykam w tesco i na pytanie czy ida na szpil, mowia, ze juz nie laza i maja na to milion powodow (dzieci, kasa, brak zainteresowania i inne problemy).
Bez powaznej grupy kibicow, wydajacych kase na karnety i gadzety klubowe nie zbudujemy klubu. To wlasnie kibice i medialnosc klubu przyciaga sponsorow.
Co do zarzadu, to zgadzam sie, ze pomysl na klub chyba sie im wyczerpal. No chyba, ze sie myle i niedlugo nas czyms zaskocza....
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

Awatar użytkownika
kRzykol
Kontakt:

#103 Post autor: kRzykol » 21 lip 2010, o 12:42

Nie trzeba zaczac dzialac a nie piperzyc na forum jezeli by zorobic pora portestow i tak dali szloby cos wskurac a tak to my ino tu krykolomy
Kiedy BaRwy Te WybieRam ,
Wielka Duma Mnie RozpieRa!
[url=http://www.gametracker.com/server_info/94.23.94.146:27023/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/94.23.94.146:27023/b_350x20_C0229CF-0229CF-FFFFFF-111111.png[/img][/url]

[url=http://www.gametracker.com/server_info/91.213.206.218:27056/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/91.213.206.218:27056/b_350x20_C0229CF-0229CF-FFFFFF-000000.png[/img][/url]

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#104 Post autor: Lutz » 21 lip 2010, o 15:43

kRzykol pisze:Nie trzeba zaczac dzialac a nie piperzyc na forum jezeli by zorobic pora portestow i tak dali szloby cos wskurac a tak to my ino tu krykolomy
........ no to zakładom i wychodza z założynio, że to właśnie Ty bydziesz tym kery co zorganizuje.
Działej karlus, działej, i jak już co zorganizujesz to niy zapomnij nos wszyskich poinformować przeciw komu, czymu, kaj, kiedy i w jaki formie tyn protest bydzie zorganizowany.

Awatar użytkownika
jabolgo
Kontakt:

#105 Post autor: jabolgo » 21 lip 2010, o 16:05

Z czystej ciekawości dlaczego zaraz cham? Można prosić o jakiś argument? Bo mam wrażenie że nie dokładnie uważał pan na lekcji kiedy omawiane było znaczenie tego słowa.
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.

Zablokowany