[17 kolejka] Piast Gliwice : Ruch Chorzów
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pamietajcie, ze oni grają od początku sierpnia, mają prawo być zmeczeni, kożdy by byłLutz pisze:Jakieś to takie wszysko nijakie , niyporadne , ale ciul z tym nojważniejsze bardzo ważne 3 punkty
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Co bedzie w zima, nie wiadomo, fajnie by było jakby sie wzmocnili i utrzymali Wtorka do końca sezonu, a najważniejsze by z tym za***anym zusem sie dogodać abo wygrać apelacja...
-
- Kontakt:
dzięki za walka teraz trzeba czekac jak dalej będzie wyglądała sytuacja co z Niedzialanem i innymi. Myśla ze wszyscy zostana bo jest realna szansa na puchary a po konkretnych uzupełnieniach składu nawet na Mistrzostwo. Tauron Polska I ruch Chorzów
[ Dodano: Pią 11 Gru, 2009 ]
dzięki za walka teraz trzeba czekac jak dalej będzie wyglądała sytuacja co z Niedzialanem i innymi. Myśla ze wszyscy zostana bo jest realna szansa na puchary a po konkretnych uzupełnieniach składu nawet na Mistrzostwo. Tauron Polska I Ruch Chorzów
dzięki za walka teraz trzeba czekac jak dalej będzie wyglądała sytuacja co z Niedzialanem i innymi. Myśla ze wszyscy zostana bo jest realna szansa na puchary a po konkretnych uzupełnieniach składu nawet na Mistrzostwo. Tauron Polska I Ruch Chorzów

- Rly
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mecz dobry z naszej strony i bardzo pewne trzy punkty, mogło być wyżej ale i tak dobrze .
Niemal przez cały mecz pewny i spokojny wynik , dobre zakończenie rundy .
Jak dla mnie to co gra Pulkowski to dno , może i walczy ale on nie nadaję się zupełnie na ofensywnego pomocnik ( na defensywnego zresztą wg mnie też ) jedynie podania jakie mu dzisiaj wychodziły to te do najbliższych rywali którzy nie są jakoś specjalnie kryci . Lepiej już na tej pozycji zagrałby choćby Balaż . Ten Kaczmarek też może się przydać .
Sadlok też dzisiaj słabiej niż zwykle , dwa głupie błędy .
Sobiech klasa . Widać , że z obrońcami typu Piast może sobie spokojnie radzić bez "Wtorka" , z Lechem może już nie aż tak , ale to kwestia czasu .
Za całą rundę wielkie : Dziękuje

Niemal przez cały mecz pewny i spokojny wynik , dobre zakończenie rundy .
Jak dla mnie to co gra Pulkowski to dno , może i walczy ale on nie nadaję się zupełnie na ofensywnego pomocnik ( na defensywnego zresztą wg mnie też ) jedynie podania jakie mu dzisiaj wychodziły to te do najbliższych rywali którzy nie są jakoś specjalnie kryci . Lepiej już na tej pozycji zagrałby choćby Balaż . Ten Kaczmarek też może się przydać .
Sadlok też dzisiaj słabiej niż zwykle , dwa głupie błędy .
Sobiech klasa . Widać , że z obrońcami typu Piast może sobie spokojnie radzić bez "Wtorka" , z Lechem może już nie aż tak , ale to kwestia czasu .
Za całą rundę wielkie : Dziękuje

"Uganda? To są jakieś jaja. Albo te inne afrykańskie drużyny, pełętają się tam po buszu, ale w rankingu są przed nami. To jest zabawa! "
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Weź ochłoń. Znasz szczegóły, że go obrażasz? Jak strzelał gole to pierwszy piszczałeś na meczu, więc z szacunku dla jego dokonań najlepiej zamilczSODA's pisze:ps. Niedzielan ..wypierdalej... co ty sie ku*** szpile wybierosz
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
tu mosz slowniki http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?t=16404KaRolcia xD pisze:
po pierwsze pisz po polsku bo się zrozumieć nie da... niektórzy nie umią takiego języka jakim sie posługujesz a język Polski to podstawowy w tym kraju
swieta idom bydziesz miala czas na nauka, bo slunski to jyznyk obowiazujoncy na tym forum.
Wiy ktos oficjalnie czymu Niedzielan niy grol? Wazne 3 punkty teroz sie ino wzmocnic i na poczatku nowyj rundy pochytac 6 pkt z arkom i zaglymbiym.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ten koleś już dostoł za to żółtko od modera i za reszta dyskusji co zdjeli z forumaElmer pisze:Weź ochłoń. Znasz szczegóły, że go obrażasz? Jak strzelał gole to pierwszy piszczałeś na meczu, więc z szacunku dla jego dokonań najlepiej zamilczSODA's pisze:ps. Niedzielan ..wypierdalej... co ty sie ku*** szpile wybierosz

-
- Kontakt:
asysta Grzybka piekna, zaczelo sie super, ale potem Biskup napsul mi nerwów, widac dosc dynamiczny
jesli chodzi o 2polowa to moze nie efektowno, ale zdecydowanie sytuacja kontrolowano
jednak 2-1 to bylo za malo wg mnie, bo wiadomo, jedna akcja/blad/przypadek i remis
jo mom nadzieja, ze ten mecz nie byl ostatnim kaj Tauron byl na przodku naszych koszulek
co do Wtorka, to jo jakos wierza w ta choroba/infekcja, jakby chciol nie zagrac, to by tydzien chyba nie trenowol bo po co
a jak jest tak jak godocie (czyli cos jakby symulacja) to moze dzialacze chcieli pokozac, ze Ruch/jego koledzy z druzyny, sa wystarczajaco mocni by wygrywac, czyli moga osiagnac sukces
takie mecze sie gupio oglado.... sparing.... tera tys leci Wisla z Lubinem w Sosnowcu, jeszcze gorzi na trybunach a raczy sektorach
jesli chodzi o 2polowa to moze nie efektowno, ale zdecydowanie sytuacja kontrolowano
jednak 2-1 to bylo za malo wg mnie, bo wiadomo, jedna akcja/blad/przypadek i remis
jo mom nadzieja, ze ten mecz nie byl ostatnim kaj Tauron byl na przodku naszych koszulek
co do Wtorka, to jo jakos wierza w ta choroba/infekcja, jakby chciol nie zagrac, to by tydzien chyba nie trenowol bo po co
a jak jest tak jak godocie (czyli cos jakby symulacja) to moze dzialacze chcieli pokozac, ze Ruch/jego koledzy z druzyny, sa wystarczajaco mocni by wygrywac, czyli moga osiagnac sukces

takie mecze sie gupio oglado.... sparing.... tera tys leci Wisla z Lubinem w Sosnowcu, jeszcze gorzi na trybunach a raczy sektorach
-
- Kontakt:
jakie szczegoly ..no moze znom ..piszczeć to to ja moge dla Gucia i MSZElmer pisze:Weź ochłoń. Znasz szczegóły, że go obrażasz? Jak strzelał gole to pierwszy piszczałeś na meczu, więc z szacunku dla jego dokonań najlepiej zamilczSODA's pisze:ps. Niedzielan ..wypierdalej... co ty sie ku*** szpile wybierosz
ale grać co drugi mecz ..zreszta RUCH HKS !!!!!!!
RUCH Chorzów Polska
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Czy ja wiem ,ze ten szpil az tak dobra? Brak wiele w poczynaniach ataku. Brak zrozumienia, to powodowalo duzo chajosu w konstruktowaniu ataku.
Co do Andrzeja Niedzielana. Ten >>> WTOREK<<< powinien zastac w Ruchu! Powinien zostac z paru wzgledow. Ma swietne oddzialywanie na A. Sobiecha , Janoszki.
Oprucz tego ze jest szbki to moze byc jeszcze nauczycielem dla tych naszych "Mlodych"
Ruch Chorzow dal Andrzejowi swiatlo do swojej dzialalnosci zawodniczej. Dal jemu start po wielu niepowodzeniach w Wisle. A teraz moze sie p. Niedzielan troche odplacic. Odplata to wspolpraca z ekipa szkoleniowa i naszymi mlodymi.
Tyle w temacie Mecz z Piastem i podtematem Andrzej Niedzielan.
Co do Andrzeja Niedzielana. Ten >>> WTOREK<<< powinien zastac w Ruchu! Powinien zostac z paru wzgledow. Ma swietne oddzialywanie na A. Sobiecha , Janoszki.
Oprucz tego ze jest szbki to moze byc jeszcze nauczycielem dla tych naszych "Mlodych"
Ruch Chorzow dal Andrzejowi swiatlo do swojej dzialalnosci zawodniczej. Dal jemu start po wielu niepowodzeniach w Wisle. A teraz moze sie p. Niedzielan troche odplacic. Odplata to wspolpraca z ekipa szkoleniowa i naszymi mlodymi.
Tyle w temacie Mecz z Piastem i podtematem Andrzej Niedzielan.