chca wlaczyc tyn skrot i cos nie idziejurek pisze:konsek (Ruch - Cracovia) z ligi+ zgrany ze sopcasta
http://rapidshare.com/files/282368190/l ... h.asf.html
[7 kolejka] Ruch Chorzów - Cracovia Kraków
-
- Kontakt:
- OSH
- Kontakt:
Wisla mo 12 majsrowch-R pisze:Tyś był na szpilu czyś duboł w nosie ?Kris KLZ pisze:P.S. Ecik RAUS!!!
Brawo chopcy !!! Teraz atakować lidera bo będzie ciepło jak Wisła zdobędzie 14 meistra !
Do mie kluczem do zdobywania bramek z akcji jest Sobiech (2 asysty), Grzyb dobre spotkanie bo dobro zmiana kapitana na srodkowego ino Baran musi okrzepnoc, no i obrona Sadlok, Brzyski i Pilarz. Janoszka w sumie na lepsze, mog szczelic brama. Szkoda ze sobiech nie dostawol dobrych pilek od Niedzielana bo tyz by cos szczelil
Godom dzis wom, ze zawsze jo, za moj HKS beda szol...

- lukasss18
- Kontakt:
W Winampie śmiga ;]staRvin pisze:chca wlaczyc tyn skrot i cos nie idziejurek pisze:konsek (Ruch - Cracovia) z ligi+ zgrany ze sopcasta
http://rapidshare.com/files/282368190/l ... h.asf.html

-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No to na początek najważniejsze trzy punkty.
Jednak po wczorajszym meczu nie tylko punkty cieszą, ale gra stała w naszym wykonaniu na bardzo dobrym poziomie, właściwie po za nie wielkimi momentami nie oddawaliśmy inicjatywy, praktycznie stwarzając sobie kilka jeszcze sytuacji, które powinny byc zamienione na bramki, mam nadzieje, że kontuzja Nykiela nie bedzie poważna bo to było dobre ustawienie w naszym wykonaniu, widać, że Waldek mimo, że dobrze idzie nadal szuka sposobów poprawienia i wyeliminowania słabszych punktów w ostatnich meczach czyli lewego skrzydła i za to należy się chwała.
Kibicowsko też bardzo dobrze.
Przynajmniej taki Ruch jak wczorej chciałoby się oglądać zawsze.
Jednak po wczorajszym meczu nie tylko punkty cieszą, ale gra stała w naszym wykonaniu na bardzo dobrym poziomie, właściwie po za nie wielkimi momentami nie oddawaliśmy inicjatywy, praktycznie stwarzając sobie kilka jeszcze sytuacji, które powinny byc zamienione na bramki, mam nadzieje, że kontuzja Nykiela nie bedzie poważna bo to było dobre ustawienie w naszym wykonaniu, widać, że Waldek mimo, że dobrze idzie nadal szuka sposobów poprawienia i wyeliminowania słabszych punktów w ostatnich meczach czyli lewego skrzydła i za to należy się chwała.
Kibicowsko też bardzo dobrze.
Przynajmniej taki Ruch jak wczorej chciałoby się oglądać zawsze.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
moze i wczorej Ecia zagrol lepiej niz nas do tego przyzwyczail, ale dla mnie to zdechlok, zeby cokolwiek ugral musi ostro popracowac nad sila i masa, bo sama chec i walka nie wystarczy, co zreszta bylo widac wczoraj kiedy go ze 4-5 razy chop leko sztuchnol a tyn lezol na zoli, niemniej jednak wczoraj mimo wszystko maly plus
reszta nie ma co komentowac, ogolnie wszyscy dobrze a najlepiej ci ktorzy nas do tego jzu przyzwyczaili, szkoda sytuacji bo mogl byc pogrom, "okienka" Grzybka i Brzyskiego i seta Wtorka
no ale nie ma co wybrzydzac, jest dobrze
reszta nie ma co komentowac, ogolnie wszyscy dobrze a najlepiej ci ktorzy nas do tego jzu przyzwyczaili, szkoda sytuacji bo mogl byc pogrom, "okienka" Grzybka i Brzyskiego i seta Wtorka
no ale nie ma co wybrzydzac, jest dobrze
-
może za wczas na rokowania na co nas stać w tym sezonie ale jestem pełen optymizmu...teraz najważniejszy mecz ze Śląskiem ...jeśli wygramy jestem w stanie zaryzykować teze , że walczymy o podium z Legią , Lechem i Wisłą...jeśli przegramy wrócimy do punktu wyjścia....remis będzie oznaczać , że stać nas na miejsca 4-6. Cieszy mnie , że wreszcie oglądając mecze Ruchu nie boję sie czy nasi strzelą jakąś bramkę w 6 kolejnych meczach strzelamy tory.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Chciałem napisać to samo, dla mnie gra Ariela to największa niespodzianka w tym meczu, jego współpraca z Grzybem rewelacja, jeszcze niech tylko poprawi ta wciepa.ruchfans pisze:Ja bym chciał też zwrócić uwagę na świetną postawę Ariela, po którym nie jeden raz zdarzało mi ssię strasznie jechać. Dzisiaj zagrał kapitalne spotkanie - bez głupich strat, bez bezpańskich podań - zastanawiałem się czy to ten chłop... no a reszte już wszyscy chwaliliście. Mamy w końcu drużyne z charakterem, która za***rdala cały mecz... nic tylko sie cieszyć:-)
Kluczem zwycięstwa to gra Sobiecha, kiedy on dostaje piłkę natychmiast akcja ciekawie się rozwija i powstaje zgrożenie dla przeciwnika. Nie grał w Bełchatowie i pierwszą połowę z Wisłą. Oczywiście to duże uproszczenie że od jednego chopa zalezy cały wynik ale coś w tym jest. Lukstorpeda Niedzielan bez Sobiecha i odwrotnie to Ruch z dołu tabeli.
ErsatzEcik wspiął sie chyba wczoraj na szczyty swoich mozliwości zaangażowania w walkę na boisku, ale moim zdaniem to jego absolutny szczyt i nie jest to przyszłość Ruchu, jak Balasz złapie formę to syn znanego ojca straci miejsce w składzie.
Publicznośc dopisała. Gdyby posadzić na zicach wszystkich stojących to stadion byłby foll, ale stoć bydom zawsze więc do kompletu brakuje ok. 1.000, jak z Breslau i Wodzisławia przywieziemy punkty to napewno bydzie komplet, a jak Wisła nie zdobydzie dzisiej 3 pkt to może cza godac z Polonią żeby derby były na Śląskim. Bartyla mo łeb na karku i dla niego nie ma rzeczy niemożliwych. Frekwencja na finał PP udało sie zbudowac w tydzień, a tu jest ponad miesiąc

-
- Kontakt:
Galeria z wczorajszego meczu
http://www.waszapilka.pl/galleries,82
http://www.waszapilka.pl/galleries,81

http://www.waszapilka.pl/galleries,82
http://www.waszapilka.pl/galleries,81

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-