Transfery. Zima 2008/2009.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no i tu z pewny strony moglby zostac jak Struski bo sie moze czegos nauczyc - ale od kogo.......19_kRzysiek_20 pisze:Oto zawodnicy , ktorzy powinni odejśc :
- wg mnie nie, on sie jeszcze moze przydac - jego charakter - chyba ze przyjdzie naprowdy porzadny pilkarz do srodka19_kRzysiek_20 pisze:Pulkowski
tu sie raczy zgodza - chyba ze mu pasi 3bramkarz19_kRzysiek_20 pisze:Perdijićzgodzom sie ale warunkiem jest ze przyjdzie solidny srodkowy obronca19_kRzysiek_20 pisze:Adamskitu tez nie ma czego wymyslac - dziekujemy19_kRzysiek_20 pisze:Golempo co Fabus jak jest Sobczak kery jest podobny do Fabusa ino ze jest skutecznijeszy i bardzi ruszajacym sie na placu19_kRzysiek_20 pisze:Fabusz
Do wypożyczenia :
no niewiem.... z pewnej strony on gro caly czos w ME i mozliwe ze trenuje z Miodkiem i Pilarzem i Trenerem Richardem - wiec moze sie nauczyc cos od nich - szczegolnie od doswiadczonego Miodka - wiec ogonie na nie19_kRzysiek_20 pisze:Struski - najlepiej do jakiegos zespołu 1 ligi ale średniaka żeby miał pełno roboty.bo synek jest mlody a na bramkarzu malo kiedy jest tak jak w realu ze casillas broni od 19roku zycia (cos kolo tego)
tu sie zgodza bo jest mody, a dwa to nasz zarzad sie nie pozbywo latwo pilkarzy (patrz:Lilo, Domżalski)19_kRzysiek_20 pisze:Ninković - jest młody ale nie mam pojęcia na co go stac ?no i tu jest zagadka - czy on jest taki slaby ze tera nie gro za czasow Pietrzaka - bo modzi maja tera fes szansa... a moze zas cos jest na linii trener-pilkarz, mysla ze wypozyczenie byloby dobre19_kRzysiek_20 pisze:Feruga19_kRzysiek_20 pisze:Sobiech

Abdul juz sie ociero o koncowki meczow, wiec niech zostanie, a jak cos to do ME sie nadaje zeby grac regularnie bo mody jest 0 wiec nie ma problemu

jo mom nadzieja ze zaniedugo rozpocznie sie karuzela nie kto odejdzie a kto przyjdzie do nos
INO APELUJA: nie robcie nadziei jak ze Bandrowskim, Surma..... - a wlasnie - wie ktos jak on tam gro w austrii??
jo po cichu marza na Bieniuka - PANIE DARKU - ZAPROS KOLEGE Z JEGO ZONA NA CICHA

def.pomocnikow nie poczebujemy..... -raczej kogos na lewo strona - BYL RADZEWICZ przez bardzo dlugo do wziecia - choc mom nadzieja ze Balaz jesce wroci do skladu i formy
no i kurwde napastnik od zaro...
-
- Kontakt:
To jest typowe postępowanie dla polskiej mysli szkoleniowej19_kRzysiek_20 pisze:
Do wypożyczenia :
Feruga
Sobiech

wniosek: Sobiech zostac i dostawac więcej szans!
-
- Kontakt:
Dobra po kolei już wyjaśniam :19aRtuR20 pisze:19_kRzysiek_20 pisze:Oto zawodnicy , ktorzy powinni odejśc :
- wg mnie nie, on sie jeszcze moze przydac - jego charakter - chyba ze przyjdzie naprowdy porzadny pilkarz do srodka19_kRzysiek_20 pisze:Pulkowski
tu sie raczy zgodza - chyba ze mu pasi 3bramkarz19_kRzysiek_20 pisze:Perdijićzgodzom sie ale warunkiem jest ze przyjdzie solidny srodkowy obronca19_kRzysiek_20 pisze:Adamskitu tez nie ma czego wymyslac - dziekujemy19_kRzysiek_20 pisze:Golempo co Fabus jak jest Sobczak kery jest podobny do Fabusa ino ze jest skutecznijeszy i bardzi ruszajacym sie na placu19_kRzysiek_20 pisze:Fabusz
Do wypożyczenia :
no niewiem.... z pewnej strony on gro caly czos w ME i mozliwe ze trenuje z Miodkiem i Pilarzem i Trenerem Richardem - wiec moze sie nauczyc cos od nich - szczegolnie od doswiadczonego Miodka - wiec ogonie na nie19_kRzysiek_20 pisze:Struski - najlepiej do jakiegos zespołu 1 ligi ale średniaka żeby miał pełno roboty.bo synek jest mlody a na bramkarzu malo kiedy jest tak jak w realu ze casillas broni od 19roku zycia (cos kolo tego)
tu sie zgodza bo jest mody, a dwa to nasz zarzad sie nie pozbywo latwo pilkarzy (patrz:Lilo, Domżalski)19_kRzysiek_20 pisze:Ninković - jest młody ale nie mam pojęcia na co go stac ?no i tu jest zagadka - czy on jest taki slaby ze tera nie gro za czasow Pietrzaka - bo modzi maja tera fes szansa... a moze zas cos jest na linii trener-pilkarz, mysla ze wypozyczenie byloby dobre19_kRzysiek_20 pisze:Ferugano i tu z pewny strony moglby zostac jak Struski bo sie moze czegos nauczyc - ale od kogo.......19_kRzysiek_20 pisze:Sobiechale on mo czas, jest mody, on pewnie jeszcze szkola mo... wiec wypozyczenie na nie
Abdul juz sie ociero o koncowki meczow, wiec niech zostanie, a jak cos to do ME sie nadaje zeby grac regularnie bo mody jest 0 wiec nie ma problemu![]()
Pulkowski dla mnie jest już cieniem zawodnika jakiego prezentował wcześniej. Z mojej strony bym mu podziękował bo znajdą sie lepsi zawodnicy z wolą kartą w ręku na jego pozycje.
Perdijić - nie gra wcale jedynie wystąpił w paru meczach ME. Na jego miejsce jest Struski młodszy i lepszy ( patrz mecz PE z żabolami u nich) jesli odejdzie zostanie tez odciązona kasa klubowa na wypłaty.
Adamski - wyjazd zrobił co mial zrobic awans do Ekstraklasy ale to juz jest dla niego za wysoki poziom a wiec nawet jesli nie przyjdzie jakis środkowy obrońca to NARA! w przypadku jak Perdijić - odciązenie kasy klubowej.
Fabus - chetnie bym widział na jego miejsce nawet Rasiaka poważnie! bo wiecej by sie ruszał na boisku i oczywiscie byłby bardziej skuteczny ( dziekuje panie Martinie za bramke z Widzewem na Śląskim )

Feruga - tak jak pisałem wczesniej jesli przestanie imprezowac ( moze juz mu sie odechciało?!) to moze byc z niedo pożytek ale sodówka odbiła po 1 golu strzelonym na Cichej.
Co do reszty sie zgadzamy

- ŻoRski
- Kontakt:
Jedmo jest pewne na 100%!!! Z bilansu bramek wynika że na gwałt potrzebne jest wzmocnienie lini ataku i pomocy - czyli siły ognia bo jak na razie to Ruch strzela ślepakami a efektownych bramek to raczej w tym sezonie nie widziałem!!! Do strzelania bramek konieczny jest rasowy, doświadczony egzekutor.
ŻORY&PABIANICE&MADRYT
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja uważam, że mamy takiego napastnika. Jest nim Sobczak. Jeszcze parę miesięcy wcześniej była dyskusja czy wypożyczyć Sadloka czego byłem przeciwnikiem i teraz jest podstawowym obrońcą... Dlatego nie wypożyczajmy Sobiecha, bo przy Pietrzaku na pewno będzie dostawał szanse i się dalej rozwijał.
Feruga. Sam odejdzie, bo jest wyjątkowym ulubieńcem naszego trenera.
Priorytetem jest przedłużenie umowy z Krzysiem Nyklem, nie przedłużanie z Wisłą umowy o dalsze wypożyczanie Ćwielonga. Rozwiązanie umowy z Perdijicem, Adamskim, Golemem.
Do tego dojdą nie zadowoleni ze swojej pozycji w zespole (Mioduszewski, Pulkowski, Fabus, Balaz).
Priorytetem jest przedłużenie umowy z Krzysiem Nyklem, nie przedłużanie z Wisłą umowy o dalsze wypożyczanie Ćwielonga. Rozwiązanie umowy z Perdijicem, Adamskim, Golemem.
Do tego dojdą nie zadowoleni ze swojej pozycji w zespole (Mioduszewski, Pulkowski, Fabus, Balaz).
historiaruchu.pl
-
- Kontakt:
Zgadzom sie z tym ino jo by jeszcze Balaza zostawil bo łon jest mlody ino cza mu dac szansa pograc a to ze grac umi pokozol w tamtym sezonie ;]grzej pisze:Ja uważam, że mamy takiego napastnika. Jest nim Sobczak. Jeszcze parę miesięcy wcześniej była dyskusja czy wypożyczyć Sadloka czego byłem przeciwnikiem i teraz jest podstawowym obrońcą... Dlatego nie wypożyczajmy Sobiecha, bo przy Pietrzaku na pewno będzie dostawał szanse i się dalej rozwijał.
-
- Kontakt:
mie ciekawi od kilku lot - tak jak sie pokozol u zabek Marcin Siedlarz
potem wyjechol do wloch i byl u nos w ME - i w lipcu odszedl niby zeby zas sprobowac we wloszech
a o synku sie cisza zrobila a gro w 2 lidze (3poziom) w Przebój Wolbron razem ze starszym bratem(86) a Marcin je (88)
ponoc byl wyrozniajjacym sie graczem w ME...
potem wyjechol do wloch i byl u nos w ME - i w lipcu odszedl niby zeby zas sprobowac we wloszech
a o synku sie cisza zrobila a gro w 2 lidze (3poziom) w Przebój Wolbron razem ze starszym bratem(86) a Marcin je (88)
ponoc byl wyrozniajjacym sie graczem w ME...
-
- Kontakt:
była jakas mowa o tym Nkongu to własnie zabki sie za niego wziely http://ekstraklasa.wp.pl/wid,10554412,k ... caid=16ede
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ciekawi mnie czy Cichos gra tak w każdym meczu czy tylko z czerwoną latarnią ligi? Podobać się może jeszcze Kubowicz (boczny pomocnik)
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- fRyta
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kod: Zaznacz cały
Rafał Pietrzak wzbudza powszechne zainteresowanie. 16-letni pomocnik drużyny z Sosnowca był obserwowany także przez trenerów i skautów Górnika Zabrze,[b] Ruchu Chorzów[/b] i Wisły Kraków.
Kod: Zaznacz cały
Zagłębie może też zarobić na dwójce młodych stoperów - Wojciechu Białku i Adrianie Marku, których obserwuje m.in. Ruch Chorzów.
całość
-
- Kontakt: