Chyba się przerzucę na 1 FC.Katowice

to samo co wszystkich innych goroliheli pisze:Dobra to jo mom pytanie co go rzuciło na Śląsk?
bo byl wolny etat.heli pisze:Drugo sprawa czemu startowoł na naszego rzecznika?
Dorzuciłbym jeszcze : ,, Chciałbym aby to Ruch szczycił się największą ilością tytułów mistrza Polski. Gdybym w to nie wierzył, moja misja w Ruchu nie miałaby racji bytu. Przyszedłem do tego klubu głównie też dla wspaniałych kibiców. Ze swojej strony mogę obiecać, że postaram się aby kontakty między Kibicami - a Klubem - były jak najlepsze."alek900 pisze:Możemy mieć z niego pociechę. Moja korespondencja z nowym rzecznikiem: (fragment)
Myślę, że niebawem zacznę wprowadzać nowe pomysły, by polepszyć i poprawić relacje pomiędzy Klubem - a Kibicami.
mogę obiecać, że dam z siebie wszystko, aby godnie reprezentować Ruch Chorzów. Każdego dnia o każdej godzinie jestem do waszej - Kibiców dyspozycji
Wasze sprawy będą dla mnie zawsze na pierwszym miejscu.
no to w takim razie co sprowadza innych goroli, rozumia, że kiedyś był to stricte czynnik ekonomiczny czyt. praca, ale teraz chyba już jest trocha inaczej, a skoro gość studiował na Uniwerku warmińskim to chyba jednak miał zamiar tam kończyć. No chyba, że jest inaczej niż myśla, czyli, że jego rodzice tu przybyli, a on na studia chciał jechać w rodzinne strony.Scypion pisze:to samo co wszystkich innych goroliheli pisze:Dobra to jo mom pytanie co go rzuciło na Śląsk?
bo byl wolny etat.heli pisze:Drugo sprawa czemu startowoł na naszego rzecznika?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości