Nie wiem czy wiesz ale Ruch ma 10 mijesce i wszystkie druzyny ktore awansowaly do 1 ligi sa za nim nie wiem czego wy sie spodziewaliscie ale jak dla mnie 10 miejsce jest dobre jak na sezon po awansie....a nerwówke to mialo 7 zespołówjalboss pisze:Już to widzę:
Rok już minął i jesteśmy na tym samym miejscu co rok temu!!!! Zamiast spokojnego środka tabeli mamy jak zwykle nerwówke w końcówce sezonu.
Ciekawe jak będzie wygladało rozliczenie trenera po sezonie przez zarząd...
7.05.08 Godz 19:00 Łks Łódz-Ruch Chorzów
-
-
- Kontakt:
Przestońcie szkamrać jak baby na marktplacu. Jako je przepaść miyndzy OE a II ligom widać choćby po losie beniaminkó w tym abo w zeszłym roku. Momy I liga i teroski robiymy nastympny krok do przodku; a kerym to niy pasi niych sie przeciepnie na szachy; i wejrzijcie sie na frekwencjo u nos coroz lepij a i q...w zza miedzy coroski gorzij
NIEBIESKA MODA NA ŻYCIE!!!!!
NIEBIESKA MODA NA ŻYCIE!!!!!
I'm a man who walks alone
-
- Kontakt:
MOMY UTRZYMANIE!!! ;D
Ostatnio zmieniony 7 maja 2008, o 21:18 przez mIsIu19RŚL20, łącznie zmieniany 1 raz.
NIY Poloki NIY germany Gůrny Ślůnsk naRód wybRany
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Święte słowa! Temu to 3:0 dla Ruchu by nie wystarczyłoRoni2580 pisze: Nie wiem czy wiesz ale Ruch ma 10 mijesce i wszystkie druzyny ktore awansowaly do 1 ligi sa za nim nie wiem czego wy sie spodziewaliscie ale jak dla mnie 10 miejsce jest dobre jak na sezon po awansie....a nerwówke to mialo 7 zespołów

Jesteśmy najlepsi z beniaminków i tyle. Fakt, mogły być 2 oczka wyżej, ale to wszystko na co nasz Ruch stać.
mIsIu19RŚL20 pisze:A więc momy awans (...)

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jalboss pisze:Już to widzę:
"Gratuluję trenerowi Łks za remis. Dzisiaj był cięzki mecz ale się cieszymy że nie przegraliśmy. Mam dwa lata na budowę nowej druzyny... itd ble, ble, ble"
Rok już minął i jesteśmy na tym samym miejscu co rok temu!!!! Zamiast spokojnego środka tabeli mamy jak zwykle nerwówke w końcówce sezonu.
Ciekawe jak będzie wygladało rozliczenie trenera po sezonie przez zarząd...

-
- Kontakt:
Właśnie, i niektóre mają ją dalej,a my możemy sobie odetchnąć. Celem było utrzymanie się w lidze i ten cel został osiągnięty. Dałbym Radolskiemu szanse prowadzenia Ruchu w kolejnym sezonie a rozliczenie konkretne powinno nastąpić wtedy kiedy zdoła zbudować "swoją" drużynę a gra będzie do dupy! teraz celem zarządu powinno być wzmocnienie drużyny i walka w kolejnym sezonie o miejsce powyżej środka tabeli. A teraz zdrówkoa nerwówke to mialo 7 zespołów

- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Jaka nerwówka do konca, caly czas mielismy w miare bezpieczna przewage nad strefa spadkowa i ja spokojnie utrzymalismy. Nie jest u nas tak dobrze pilkarsko jakby moglo byc, ale nie ma tez tragedii wiec nie histeryzujcie
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- bara2
- Kontakt:
ojjj nie widza tego dopingurafal102 pisze:nykiel za pepka

juz tak zupelnie na powaznie ... to otwieram sobie piwko , zakladam cieple laczki i wpadam w fotelik

osobiscie jestem zadowolony , ale wiem ze moglo byc lepiej

i Widzew tez ! i Widzew tez ! przyjacielem Chorzowa jest !
- wolfik
- Kontakt:
Kazdy mecz Ruchu to powinno byc swieto:)bogas1985 pisze:nie ma nic do swietowania. Nie ma majstra, nie ma fety.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.