GKS BEŁCHATÓW - RUCH Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
19HKS20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#91 Post autor: 19HKS20 » 19 kwie 2008, o 20:47

Przegrali i co??? NIC!
Jeszcze nie jeden szpil przegrają i nie jeden wygrają. Na razie trochę nam brakuje do vice-mistrza Polski. Nie róbcie tragedii to było do przewidzenia, my jesteśmy bez formy, słabszy skład i jaka jest kasa w Bełchatowie a jaka u nas... Nie mówie o korupcji, ale zazwyczaj bogatsze kluby wygrywają;p

Do tych co narzekają!- To kaj żeś był!!! Nie mogłeś pojechać i im pomóc dopingiem?!
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH

Blue Fan
Kontakt:

#92 Post autor: Blue Fan » 19 kwie 2008, o 20:54

Davidos pisze:
Zostawcie już tę ambicję w spokoju, Getafe prowadziło 3-1 z Bayernem i odpadli i co też brakło im ambicji ??
ty chyba w innym swiecie zyjesz panie, Getafe gryzło trowa fest, do porazki po walce nikt normalny pretensji nie mo ino kaj unos ta walka...
widziałeś mecz ?? raczej nie sądzę, bo byś nie pisał tu na forum, relacja relacją a jak grali to wiedza tylko Ci co byli
Damq pisze:
Jo osobiście daja ostatnio szansa Radolskymu jeśli przegromy z Polonią i mje już jest przegrany. No cóż teraz walczymy o utrzymanie i napewno nom sie udo. Mom nadzieja wierza w wos Niebiescy.

to jak się nie uda zwolnij go skoro masz takie wpływy, a dwa to o co do tej pory walczyliśmy ?? o mistrzostwo ?? bo mi się wydawało, że od początku sezonu cel to utrzymanie

jak wygrywomy to wszyscy byście najchętniej na pierwszym planie przy piłkarzach byli i zachwytu by nie było końca a jak przegrywomy i walić czy po dobrej grze czy beznadziejnej bo porażka to porażka to byście piłkarzy wszystkich najlepi wywalili, trenera kogo jeszcze ?? jak jest sukces jest pełny stadion a jak nie idzie to najlepi zbluzgać i nie przyłazić dopingować, jak Wy mocie takie WIELKIE AMBICJE to powiększcie kadrę piłkarską RUCHU i pokozcie co wy byście zagrali
jo byda zawsze z RUCHEM i nigdy sie nie dom złego słowa pedzieć na ten klub czy piłkarzy, choby grali największo padaka zawsze byda przy nich i byda rycoł na całe gardło dopingując ich i choby przegrali 15 meczy z rzedu zawsze dla nich znojda NIC SIĘ NIE STAŁO NIEBIESCY NIC SIĘ NIE STAŁO !! kto myśli inaczej to pozdro dla niego a dla kibiców fanatycznych WIERNYCH ZAWSZE I NA ZAWSZE SZACUN !! SZACUN !! SZACUN !! :padam: :padam: :padam:

Awatar użytkownika
jurek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#93 Post autor: jurek » 19 kwie 2008, o 20:57

Davidos pisze:
Zostawcie już tę ambicję w spokoju, Getafe prowadziło 3-1 z Bayernem i odpadli i co też brakło im ambicji ??
ty chyba w innym swiecie zyjesz panie, Getafe gryzło trowa fest, do porazki po walce nikt normalny pretensji nie mo ino kaj unos ta walka...
a tys na wlasne oczy widziol tyn brak ambicji czy w radiu tak godali ???

Jo sluchol Liga Live i godali ze ruch sie starol i cis coby utargac remis, a ze w efekcie stracili my bramka w doliczonym czasie, coz tak bywo !!!

Skonczcie dupic o braku ambicji, chyba zescie byli na szpilu (bo w tv nie bylo)

JoK3r
Kontakt:

#94 Post autor: JoK3r » 19 kwie 2008, o 21:03

Wam sie marza same majstry i sukcesy w LM, nasz zespol stac tylko na srodek tabeli. Belchatow to dobra druzyna i jeszcze grala u siebie... Nasz Ruch jest druzyna bardziej swojego boiska i jest zwyklym jak narazie przecietniakiem i tak pozostanie przez najblizesze 2 sezony puki nie bedzie kasy w Chorzowie. Jesli zespol ma byc budowany to musi byc dlugo a nie co sezon zmieniac trenera, bo trener tylko ustawia pilkarzy i koze im lotac za balem, a to ze im sie nie chce lub nie maja sil to juz nie jego wina... bedzie lepiej panowie, utrzymamy sie i nastepny sezon bedzie dla nas owiele lepszy bo nie bedziemy grac pod presja beniaminka tylko zwyklego ligowca z 14 tytulami. pzdr.

WSZYSCY DO BYTOMIA!!!

Awatar użytkownika
LuxtyR
Kontakt:

#95 Post autor: LuxtyR » 19 kwie 2008, o 21:17

nawet na forum widza, ze momy duzo kibicow sukcesu :wstyd: .. ale jo zacytuja piosenke, ktorom spiwali my chyba po lechu

"nie straszny nam porazki smak, nie straszna forma zla. bo mistrzem Polski bydzie ruch za rok a moze dwa" i ja w to wierza.
dla mnie nawet jakby ruch przegrol z druzyna z okregowki 5x to i tak jakby 6 mecz grali z np. milanem, to bym obstawial, ze ruch wygro !!

a co do meczu to nie bylo mnie, zobacza bramki+jak grali i powiem wiecej :p

Blue Fan
Kontakt:

#96 Post autor: Blue Fan » 19 kwie 2008, o 21:24

LuxtyR pisze:nawet na forum widza, ze momy duzo kibicow sukcesu :wstyd: .. ale jo zacytuja piosenke, ktorom spiwali my chyba po lechu

"nie straszny nam porazki smak, nie straszna forma zla. bo mistrzem Polski bydzie Ruch za rok a moze dwa" i ja w to wierza.
dla mnie nawet jakby Ruch przegrol z druzyna z okregowki 5x to i tak jakby 6 mecz grali z np. milanem, to bym obstawial, ze Ruch wygro !!

a co do meczu to nie bylo mnie, zobacza bramki+jak grali i powiem wiecej :p
100 % poparcia z mojej strony dla tego karlusa i jego wypowiedzi :)
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE W MOIM SERCU JEST RUCHHHHH I NA DOBRE I NA ZŁE tylko tyle moge dopowiedzieć do tego posta :padam: pozdro LuxtyR i wierni na zawsze kibice RUCHU
p.s.
czasami mom wrażenie, że niektórzy wyznawają tylko połowicznie zasadę DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE tego WIERNI PO PORAŻCE już nieftorzi nie stosują ale olać takich tak samo jak oni olewają Ruch jeszcze raz pozdro dla LuxtyR i innych wiernych na zawsze

Harpo
Kontakt:

#97 Post autor: Harpo » 19 kwie 2008, o 21:35

A ja krótko:
45 min 1:0
90 min 2:0
:szok:
no comments :znudzony:

PS.
19HKS20 pisze:Przegrali i co??? NIC!
no faktycznie "NIC". Tylko do końca rundy będziemy się trząść ze strachu przed spadkiem i patrzeć jak inni grają...
ponieważ KOLEJNY raz tracymy bramy PO CZASIE!
19HKS20 pisze: Do tych co narzekają!- To kaj żeś był!!! Nie mogłeś pojechać i im pomóc dopingiem?!
A Ci co byli, pomogli ??? :cwaniak:
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#98 Post autor: Lutz » 19 kwie 2008, o 22:07

czasami mom wrażenie, że niektórzy wyznawają tylko połowicznie zasadę DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE tego WIERNI PO PORAŻCE już nieftorzi nie stosują ale olać takich tak samo jak oni olewają Ruch jeszcze raz pozdro dla LuxtyR i innych wiernych na zawsze
Fto sam olewo Ruch ?? Wy sie noprzód 5 razy zastanówcie zanim co gupiego naszkryflocie. Czy wy qwa czegoś niy mylicie ? Co mo wspólnego moja miłość do Ruchu z faktym że som my ciynkie ? Co momy szkryflać że je za***iście bo kolyjny szpil my wdupili po czasie ? Dejcie sie na strzimanie z tymi kibicami sukcesu bo niyjednego obrażocie - jo Ruch kochom teroz, kochoł jak groł w II lidze i byda kochoł ja slecom do B klasy - niy zmiynio to FAKTU że som my słabsi od 2/3 ligi. Wy sie godejcie skuli mie na biołe że je czorne, ale w tyn sposób sami siebie za ciula bydziecie robić. Krytyka je Wom obco jak widza. Głoskejcie sie dali sami, a tych co sie odważom paplok otworzyć nazywejcie sie kibicami sukcesu czy ciulami niy kibicami.
Jo niy ma Ruchowi wierny bo odważyłech sie wyrazić swoje niyzadowolynie z kolejnego wdupionego szpilu w 93 minucie..... gratuluja wyrafinowanego sposobu dedukowanio :padam:

PS. Myśla że niy pisza tego ino w moim imiyniu - pra Lysy :)

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#99 Post autor: L-o » 19 kwie 2008, o 22:09

Lutz pisze:
Fto sam olewo Ruch ?? Wy sie noprzód 5 razy zastanówcie zanim co gupiego naszkryflocie. Czy wy qwa czegoś niy mylicie ? Co mo wspólnego moja miłość do Ruchu z faktym że som my ciynkie ? Co momy szkryflać że je za***iście bo kolyjny szpil my wdupili po czasie ? Dejcie sie na strzimanie z tymi kibicami sukcesu bo niyjednego obrażocie - jo Ruch kochom teroz, kochoł jak groł w II lidze i byda kochoł ja slecom do B klasy - niy zmiynio to FAKTU że som my słabsi od 2/3 ligi. Wy sie godejcie skuli mie na biołe że je czorne, ale w tyn sposób sami siebie za ciula bydziecie robić. Krytyka je Wom obco jak widza. Głoskejcie sie dali sami, a tych co sie odważom paplok otworzyć nazywejcie sie kibicami sukcesu czy ciulami niy kibicami.
Jo niy ma Ruchowi wierny bo odważyłech sie wyrazić swoje niyzadowolynie z kolejnego wdupionego szpilu w 93 minucie..... gratuluja wyrafinowanego sposobu dedukowanio :padam:

Zgadzom sie w 100% z Lutz'ym

Blue Fan
Kontakt:

#100 Post autor: Blue Fan » 19 kwie 2008, o 22:17

Lutz pisze:

zgadzam się z Tobą i Ciebie napewno nie obrażam, sam napisałeś, że jesteśmy słabsi od 2/3 drużyn w lidze i tu sie zgadzam napewno i chodzi mi o to, że niektórzy właśnie już by chcieli żeby my wygrywali mecz za meczem jo tys bych tak chcioł ale som my słabsi som żeś to też napisoł a niektórzy tu by już chcieli niewiadomo cego i po prostu denerwuje mnie jak ktoś pisze, że Nasi nie majom ambicji, przeca majom ambicje ino som my słabsi o to sie tu rozchodzi, i jo tu sie nie głoskom bo uważam, że dużo błędów popełnio som trener nie umia ino wyczimac jak ftoś pisze, że nasi grajki nie majom ambicji bo z tym sie za żodne skarby świata nie zgodza, ambicja jest napewno ino umiejętności brakuje a to już inno bajka. Krytyka mi nie jest obco i to że som my ciyńkie jedno i tu sie zgodzom na dzień dzisiejszy zajmujymy miyjsce jak najbardziej odzwierciedlające nasz potyncjał ale pisanie, że brakuje ambicji jest według mnie bzdurą. Lutz napewno nie chciołch Cie obrazić i nie nazywom Cie kibicem sukcesu, bardzo mądrze napisałeś ale musisz sie zgodzić, że nie ftorzy sam z tą krytyką przesadzająi to fest, owszem może jo też trocha przesadziłz tymi wcześniejszymi wypowiedziami boch sie po prostu wnerwił wynikami i niektórymi postami. Pozdrowiom.

Elmer
Kontakt:

#101 Post autor: Elmer » 19 kwie 2008, o 22:31

Sobotnie zwycięstwo gospodarzy oglądali m.in. asystent Leo Beenhakkera, Bogusław Kaczmarek oraz przedstawiciele Sparty Praga i Energie Cottbus.
Ciekawe kogo Czesi obserwowali? Stawiam, że podobnie jak Energie - Balaża.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

SODA's
Kontakt:

#102 Post autor: SODA's » 19 kwie 2008, o 22:36

dla mnie żenada
RUCH Chorzów Polska

bogas1985

#103 Post autor: bogas1985 » 19 kwie 2008, o 23:22

Skonczcie dupic fleki, ze czesc nie jest wierna po porazce. Cale zycie znosze te upokorzenia, a mimo to ciagle pojawiam sie na szpilach, zdzieram morde za nich. Czasem sie zastanawaim jak dlugo bedziemy jezdzic na szpile i po szpilu bedziemy spiewac piosenki w stylu: "ch** z wynikami" czy "nic sie nie stalo"...
Ja to do cholery spiewam cale zycie kibicowskie. Nie wspominam o II lidze, bo to juz wstyd byl ze siedzielismy tam az 6 sezonow (w sumie rzecz jasna).

Nie jestesmy klubikiem pkroju Korony, Belchatowa czy innych tam LKS-ow. Jestesmy jak Legia czy Wisla czyli druzyna skazana na sukcesy. Kazdy sezon bez majstra jest sezonem przegranym. Moj mozg funkcjonuje wedlug zasady ze drugi na mecie jest automatycznie pierwszym przegranym.

Tylko czasem zastanawiam sie czy to idzie w dobrym kierunku. Niby ciagle sie rozwijamy ale odnosze dziwne wrazenie, ze reszta rozwija sie w szybszym tempie niz my. Nie wspominam juz o tym "pseudostadionie" na Cichej, bo akurat ja jestem zwolennikiem gry na Slaskim, nawet przy trybunach wypelnionych w 1/4, niz w takich warunkach jakie oferuje obecnie Cicha 6. Ale ja nie o tym chcialem.

Kazdy ma swoja cierpliwosc. Jeden ma dosc po 1 szopilu, inni po kilku latach, ale kazdy moze sie wkurzyc. Mnie juz zaczyna irytowac to wszystko. Za tydzien w Bytomiu moze byc ciezko o jakiekolwiek punkty. Widzialem wczorajsza Polonia. Zafascynowala mnie ich gra Nie chce myslec co bedzie jak przegramy. Zalozmy ze dojdzie do tego snenariusza. Pozniej gramy z Legia, ktora walczy o puchary oraz mocniejszym od nas w tej chwili LKSem. 0 punktow e 3m najblizszych meczach? Bardzo prawdopodobne. Obysmy nie mieli w 30 kolejce meczu o zycie z Jagiellonia...

JoK3r
Kontakt:

#104 Post autor: JoK3r » 19 kwie 2008, o 23:22

Lutz niewiem czy ci chodzi o to ze Ruch jest slabszy od zespolow 2 i 3 ligi czy od 2/3 oe :) jesli lazi o to pierwsza propozycjo to bych sie z toba nie zgodzil a jesli o drugo to sie zgodza, narazie jestesmy gorsi... ale kto pisze durs gdy Ruch wygro ze prawie all jest dobze a po porazce odrazu zmiana trenera, wy***ac zawodnikow... pisza to ludzie kezy za duzo naogladali sie zagranicznych lig gdzie faworyt wygrywa na lajcie, to ze druzyna przegrala w doliczonych czasach gry to zwykly pech i brak umiejetnosci zawodnikow, a niekere ludzie by juz sam chcieli zwalniac trenera... nie rozumia tego, Polska liga nigdy nie dorowna Angielskiej czy Hiszpanskiej, przespijcie sie i pogodomy jutro :) pzdr.

slavo
Kontakt:

#105 Post autor: slavo » 19 kwie 2008, o 23:43

bogas1985 pisze:Nie jestesmy klubikiem pkroju Korony, Belchatowa czy innych tam LKS-ow. Jestesmy jak Legia czy Wisla czyli druzyna skazana na sukcesy. Kazdy sezon bez majstra jest sezonem przegranym. Moj mozg funkcjonuje wedlug zasady ze drugi na mecie jest automatycznie pierwszym przegranym.
:padam: :ok: Dokładnie ! Brawo Bogas.

Jedna z bardziej przykrych i FRAJERSKICH porażek w tym sezonie. Jak dla mnie nie jest prawdą, że ta drużyna nie ma potencjału. Tylko niestety znów nam się trafił ZACHOWAWCZY trener bez krztyny fantazji i ODWAGI by SPRÓBOWAĆ coś zmienić !!!

A bezjajeczne nastawienie trenera przekłada się na bezjajeczną "motywację" przy wyjściu na boisko
Frajerskich porażek w tym sezonie jest stanowczo za dużo. A to co się stało dziś 47 i 93 minuta, to megafrajerstwo (+ Dyskobolia 93 min). Przecież my tracimy IDIOTYCZNE bramki.

Jak dla mnie - nie będzie 9 pkt. w ostatnich czterech spotkaniach to - panie Radolski dziękujemy !

ODPOWIEDZ