Tym postem chyba wyczerpalismy temat Stowarzyszeniagerhat pisze:moim zdaniem stowarzyszenia nie ma i nie będzie
dlaczego?
nie odpowiem na forum ale jak nie wiadomo o co chodzi, to ....

Stadion dalej maja w Chorzowie. Miasto go przejelo w tym sensie, ze na niego lozy (tak jak w Chorzowie) i jest jego gospodarzem (to samo), ale administracyjnie stadion Gieksy lezy w Chorzowie.gregor/os pisze:katowice wreszcie zalatwili sie ze sztadion majom u sia a ni w Chorzowie
RudaSlaska7 pisze:no oczywiscieSzaRlin pisze:no dobra, ale domniemom, ze nasz heRb jest w jakis sposob zastrzezony, i trzeba cos dac, żeby korzystac z niego na tak duzo skala. Tak mi sie przynajmniej wydaje, moze niech Frontal sie wypowie, bedzie jasnosc w tym temacie.RudaSlaska7 pisze:zauwaz ze ten sklep jest prowadzony przez kibica Ruchu a nie przez nasz klub.Harpo pisze:A sklep w Batorym? Watpie, zeby Klub z niego nic nie mial.los_madeyos pisze:Dla mnie (a propos marketingu) nie zrozumiała jest strategia (a właściwie jej brak) w temacie pamiątek. W sprzedaży powinny być plakaty, koszulki meczowe, czapki i innej maści gadżety. Ale niestety nikt o to nie dba. A zapewniam, że klub zarobił by na tym niemało.
Pozdrawiam
oni tylko chca kase ze wszystkiego zbijac nie wkładając nic!
ale pytanie czemu klub sam sie nie zajmie tego typu sprawami? wszystko za nich maja kibice robic ? pamiatki kibice robia,wyjazdy organizuja kibice, plakaty przed meczami rozwieszaja kibice i sami drukuja tez...
zawsze beda tacy ktorzy przychodzic beda,a ile jest z tych naszych biletow????/ 60 tys na cztso po meczu? po oplaceniu wszytskich kosztow? to na co to starcza??? na premie dla zawodnikow za wygrany mecz???? a gdzie reszta????? wyplaty pilkazy,trenerow,maserow,pracownikow klubowych,kasa wyjazdy hotele,autokary??? na mloda oe???? ich wyjazdy terningi,sprzety,odzywki,itd...............jak sie maja te kwoty do siebie????? lepiej nie zaczepiac,bo duzo starcic mozemysimonsays pisze:Post zaczepny:
PANOWIE. W POPRZEDNIEJ EDYCJI KONKURSU WARKA ORAZ W TYM INTERNETOWYM CZYMS TAM CO GLOSOWALISMY NA Ruch I WYGRALISMY TO, DAWALISMY Z SIEBIE WSZYSTKO. ZARZAD NAS DO TEGO TEZ ZACHECAL.
A CO BYSCIE POWIEDZIELI NA OLANIE TEJ EDYCJI WARKI ?? 200 CZY 300 TYSIECY BY PRZEPADLO I DLA NAS EWENTUALNIE JAKAS KASA NA OPRAWY TEZ, ALE POKAZALIBYSMY, ZE BEZ NAS Ruch NIE ISTNIEJE.
Post zaczepny, bo mimo, ze w Polsce mnie nie ma, to to co czytam tu na forum powoduje u mnie otwieranie sie scyzoryka w kieszeni.
przykro mi powiedziano mi ze dostane zwrot 45zł bo jo mogl nie odebrac go i zamowic nowy ale powiedzieli mi ze musza zaplacic a zwroty beda i bedzie info na oficjalnej stronie czy znajac zycie Pan Klimek powie ze to znow jakies nie porozumienie ze ktos cos zle godol i bedzie hu...Simone pisze: A co do zwrotu za karnety to sprawe mozna tylko i wylacznie osadzac pod wzgledem moralnym bo tutaj nikt nikogo nie oszukal
Byla cena ustalona , wy zgodziliscie sie na nia i koniec
Pozniej obnizono cene ale nikt nie zapewnial ze ona obnizona nie bedzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Adam1983, Google [Bot], JSensei, luigi47, Mavo1920 i 43 gości