Zarzad

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#91 Post autor: Patton » 23 sie 2007, o 16:21

gerhat pisze:moim zdaniem stowarzyszenia nie ma i nie będzie
dlaczego?
nie odpowiem na forum ale jak nie wiadomo o co chodzi, to ....
Tym postem chyba wyczerpalismy temat Stowarzyszenia :kwasny:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

gregor/os

#92 Post autor: gregor/os » 23 sie 2007, o 16:30

skoro tymat je zarzond to i jo wciepna im do tzw logrodka : idzie mi lo to czamu jak sie wejrzi po bliskimu to i zarzond zabolow i zarzond katowic pozyskali konkretnych sponsorow katowice wreszcie zalatwili sie ze sztadion majom u sia a ni w Chorzowie a u Nos durch dupcynie flekow ze geldt lubi cisza gabinetow ze juz je blisko a tukej dali nic jo rozumia ze som dlugi z przeszlosci bez lobecnych dzialacy ni zawinione ale loni tyz juz pora lot sam som a efekty som takie ze omalo co a na skutek uczciwie wywalconego awansu grali by My dali w drugi lidze

Awatar użytkownika
Kirek
Kontakt:

#93 Post autor: Kirek » 23 sie 2007, o 16:41

Kiedyś ktoś pisoł że momy dobrego sponsora, bo jest nim kibic, i nos nie opuści. Podobnego mo np Grodzisk. Ino że to sponsory zaczynają sie odbijać. Jeden chce przenosić klub do Szczecina, a nasz, albo na to przymyko oko, albo nie jest do końca świadom jak ten klub jest "profesionalnie" prowadzony, i jak robieni sa kibice za ciula przez nie kompetentnych ludzi, kibice którzy sa obok niego głównym sponsorem tego klubu.

I wiem jedno jak my za kadencji tych ludzi, zyskomy nowego sponsora co dlo mnie jest rzecza niemożliwą (skoro my sponsor dostajemy co chwila lapa w ryj) - to jo ida na kolanach do Medżugorie (czy jak to sie pisze.)

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#94 Post autor: jajo » 23 sie 2007, o 16:51

gregor/os pisze:katowice wreszcie zalatwili sie ze sztadion majom u sia a ni w Chorzowie
Stadion dalej maja w Chorzowie. Miasto go przejelo w tym sensie, ze na niego lozy (tak jak w Chorzowie) i jest jego gospodarzem (to samo), ale administracyjnie stadion Gieksy lezy w Chorzowie.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#95 Post autor: Simone » 23 sie 2007, o 16:59

Trzeba uczciwie przyznac ze jezeli Stowarzyszenie kibicow nie ma prawa u nas funkcjonowac to mamy pr***ebane

Nic nigdy nie zalatwimy , bedzie burdel , zarzad nigdy nas nie bedzie traktowac powaznie zreszta z kim ma rozmawiac

Stowarzyszenie albo smierc nie ma innej opcji

Awatar użytkownika
OSH
Kontakt:

#96 Post autor: OSH » 23 sie 2007, o 17:06

Z tego co wiem to park ma skupic tereny od prywatnych i sprzedac go katowicom za 3 mln
Godom dzis wom, ze zawsze jo, za moj HKS beda szol...
Obrazek

ZIBI13
Kontakt:

#97 Post autor: ZIBI13 » 23 sie 2007, o 17:31

RudaSlaska7 pisze:
SzaRlin pisze:
RudaSlaska7 pisze:
Harpo pisze:
los_madeyos pisze:Dla mnie (a propos marketingu) nie zrozumiała jest strategia (a właściwie jej brak) w temacie pamiątek. W sprzedaży powinny być plakaty, koszulki meczowe, czapki i innej maści gadżety. Ale niestety nikt o to nie dba. A zapewniam, że klub zarobił by na tym niemało.

Pozdrawiam
A sklep w Batorym? Watpie, zeby Klub z niego nic nie mial.
zauwaz ze ten sklep jest prowadzony przez kibica Ruchu a nie przez nasz klub.
oni tylko chca kase ze wszystkiego zbijac nie wkładając nic!
no dobra, ale domniemom, ze nasz heRb jest w jakis sposob zastrzezony, i trzeba cos dac, żeby korzystac z niego na tak duzo skala. Tak mi sie przynajmniej wydaje, moze niech Frontal sie wypowie, bedzie jasnosc w tym temacie.
no oczywiscie
ale pytanie czemu klub sam sie nie zajmie tego typu sprawami? wszystko za nich maja kibice robic ? pamiatki kibice robia,wyjazdy organizuja kibice, plakaty przed meczami rozwieszaja kibice i sami drukuja tez...

Klimek,Smagorowicz daja kase i swoj czas po pracy dla klubu......malo? moze przyjdz i powiedz ze zajmiesz sie pamiatkami,ze bedziesz pracowal na rzecz klubu za darmo.pewno zrobia ci jakies pomieszczenie i bedziesz siedzial i sprzedawal.dla klubu Twojego kochanego- cos zrobisz.po co narzekasz,po co patrzysz komus w kieszen jak sam dla klubu nic nie robisz.daj rozwiazanie......... co klimek ma wyciagnac jeszcze kase i zrobic ci sklep z pamiatkami i dac dwoch pracownikow ??? sam sobie te pamiatki wyprodukujesz ????? skad je wezmiesz ??????? zamowisz kontenery w chinach ????? czy zrobisz je gdzies tu i bedziemy placic za nie caly majatek ?

[ Dodano: Czw 23 Sie, 2007 ]
simonsays pisze:Post zaczepny:

PANOWIE. W POPRZEDNIEJ EDYCJI KONKURSU WARKA ORAZ W TYM INTERNETOWYM CZYMS TAM CO GLOSOWALISMY NA Ruch I WYGRALISMY TO, DAWALISMY Z SIEBIE WSZYSTKO. ZARZAD NAS DO TEGO TEZ ZACHECAL.

A CO BYSCIE POWIEDZIELI NA OLANIE TEJ EDYCJI WARKI ?? 200 CZY 300 TYSIECY BY PRZEPADLO I DLA NAS EWENTUALNIE JAKAS KASA NA OPRAWY TEZ, ALE POKAZALIBYSMY, ZE BEZ NAS Ruch NIE ISTNIEJE.

Post zaczepny, bo mimo, ze w Polsce mnie nie ma, to to co czytam tu na forum powoduje u mnie otwieranie sie scyzoryka w kieszeni.
zawsze beda tacy ktorzy przychodzic beda,a ile jest z tych naszych biletow????/ 60 tys na cztso po meczu? po oplaceniu wszytskich kosztow? to na co to starcza??? na premie dla zawodnikow za wygrany mecz???? a gdzie reszta????? wyplaty pilkazy,trenerow,maserow,pracownikow klubowych,kasa wyjazdy hotele,autokary??? na mloda oe???? ich wyjazdy terningi,sprzety,odzywki,itd...............jak sie maja te kwoty do siebie????? lepiej nie zaczepiac,bo duzo starcic mozemy

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#98 Post autor: Simone » 24 sie 2007, o 00:15

Niektorzy to maja strasznie glupie pomysly ... jakies rewanze itp

A komu sie zaszkodzi ? Ruchowi nikomu innemu , to ja dziekuje za takich kibicow
Chocby niewiadomo jak nas cieli w ch*** Ruch zawsze na pierwszym miejscu

A co do zwrotu za karnety to sprawe mozna tylko i wylacznie osadzac pod wzgledem moralnym bo tutaj nikt nikogo nie oszukal

Byla cena ustalona , wy zgodziliscie sie na nia i koniec
Pozniej obnizono cene ale nikt nie zapewnial ze ona obnizona nie bedzie

Ja bym to pi***olil bo te pieniadze ida na Ruch ale kazdy ma inna sytuacje finansowa

Jednak przestrzegam przed argumentem ze ktos kogos oszukal bo poprostu mija sie z prawda

Ten Klub potrzebuje troche spokoju i dobrej frekwencji na trybunach Mam nadzieje ze mimo ze jest drogo damy rade

modybeny

#99 Post autor: modybeny » 24 sie 2007, o 00:36

no zarząd momy najgorszy w cały polsce! oni śrutwy nigdy niewezmą do zarządu bo si boją ze bedzie dochodził prawdy a nie tak jak tera je cos niewyjdzie to sie odbije na kibicach on taki by niebył bo by walczył o dobro wszystkich kibiców i wogóle !

Awatar użytkownika
Wolin
Kontakt:

#100 Post autor: Wolin » 24 sie 2007, o 00:39

Simone pisze: A co do zwrotu za karnety to sprawe mozna tylko i wylacznie osadzac pod wzgledem moralnym bo tutaj nikt nikogo nie oszukal
Byla cena ustalona , wy zgodziliscie sie na nia i koniec
Pozniej obnizono cene ale nikt nie zapewnial ze ona obnizona nie bedzie
przykro mi powiedziano mi ze dostane zwrot 45zł bo jo mogl nie odebrac go i zamowic nowy ale powiedzieli mi ze musza zaplacic a zwroty beda i bedzie info na oficjalnej stronie czy znajac zycie Pan Klimek powie ze to znow jakies nie porozumienie ze ktos cos zle godol i bedzie hu...

modybeny

#101 Post autor: modybeny » 24 sie 2007, o 00:43

Simone tyś je z Gieksy czy z zabrza? co ty wogule godosz ? pomyśl trocha gdyby byli w pożadku to by kasa oddali a nie lecieli w hu** kto mi obiecywoł przez telefon ze kasa dostana nazot ? kto powiedzioł kumplowi jak odbieroł karnet i powiedzioł ze karnet kosztuje 90zł to czemu mi kozecie płacić 145? usłyszoł odpowiedz tera musi pan wpłacić 145 a w najblizszym czasie oddamy! kto tak ku*** godoł przekonywoł? ku*** cały ten je***y zarząd! a teraz w du*** nos mają jak traktują kibiców? obiecanki cacanki! jak mo być frekfencja na stadionie skoro bilety sa po 25zł w meczu z gorolami? ile osób jest niestać na taki wydatek? pi***olisz ze na 1 miejscu Ruch rozumia Cie ale czemu klub niemo na 1 miejscu nos kibiców dobro nos ino woli wj***ć bilety gorolom za 20 a nom za 25? jaka sprawiedliwość pokozujom ze my są na ostatnim miejscu do nich tak choby jakieś jency w autschwitz! co nom wdupią podwyzka to my sie momy zgadzac ? tak wnioskuje z twoich słów bo pisze ze to idzie przeciez na klub to moze zacznemy robic i odrazu wypłaty nasze beda wpływać na konto Ruchu? za to ze mie zrobili w ciula z karnetem na następno runda pasuja z meczami niekupia za hu** karnetu! a pojada sie ino na jakis wybrany mecz np z żabolami a reszta to ino wyjazdy bo mie je*** juz ten cały zarząd ale niechca zeby obrywało sie za to chopcom na boisku!

[ Dodano: Pią 24 Sie, 2007 ]
oczywiscie zgadzam sie z toba Wolin nie ino ty jestes w takiej sytuacji bo mój kumpel tez był odebrac karnet powiedzieli ze 145zł ma płacić on powiedzioł ze w takim razie on go nieodbiero se złoży nowy wniosek na karnet i mu wyjdzie 110zł bo 10zł straciłby za tamten karnet i tera 100zł! to razem 110zł czyli 35zł na plusie to mu powiedzieli ze mo odebrac ten karnet a o zwrot mo sie niemartwić bo oddadzą! mi przez telefon tez powiedzieli ze oddadzą! w niedziela przed meczem o 13:30 kolo mostu nad dtś-ką zbiórka wszystkich poszkodowanych ustalimy kiedy robimy wjazd do klubu i juz!

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#102 Post autor: Simone » 24 sie 2007, o 00:57

Jestem polaczeniem gieksiarzaizabola pasi ?

Narazie slychac tylko ze jednemu i drugiemu cos powiedzieli nieoficjalnie
Zadnego oficjalnego stanowiska ze beda zwroty a tylko to sie liczy

Wiadomo ze te kobiety tam chooja wiedza i choooja ich zdanie znaczy wiec sami sobie robicie na zlosc pytajac o takie kwestie

Jak Drabik powiedziala ze nie bedzie zwrotow to cienko to widze choc zycze kazdemu w potrzebie zwrotu gotowki

Jak juz robic haje to raczej o te 10 zl bo to byl wal

Zarzad jest ciulaty ale to trzeba z Klimkiem gadac a nie z ciulatym zarzadem bo on sie do tego nie przyzna i sam siebie nie osadzi i ukarze

Zeby pogadac z Klimkiem trzeba miec delegacje ludzi dobrze do tego przygotowanych
Zreszta chyba tak wywalczono obnizki cen biletow

Nie wiem jak chcecie to zalatwic ale smierdzi mi lipa

modybeny

#103 Post autor: modybeny » 24 sie 2007, o 01:11

no to powiedz mi co momy robić? siedziec bez czynnie ? skoro zostaliśmy oszukani przynajmi jo sie czuja oszukany przez klub w 100%! pierwsza sprawa ta dycha a dróga obiecano zwroty ile osób by nieodbierało tych karnetów gdyby wiedzieli ze niebedzie zwrotów ile osób by zrezygnowało z karnetu i ponownie złożyło wniosek i by zapłacili 110zł a nie 145zł? gdyby powiedzieli prowda ale niestety nie musieli ud***ć wała zeby sie wzbogacić na tych ludziach co zapłacili 145 a nie 90!!!!!!!! zapewne gdyby pogodać z panem Klimkiem to on by niewiedzioł nic o tym zamieszaniu !

[ Dodano: Pią 24 Sie, 2007 ]
mi tez sie wydaje ze nic nieskuromy tym ale przynajmi beda mioł ta sadysfakcja ze nieodpuściłch ze walczyłch do końca o swoje! bedzie mi lży kiedy powiem im co o nich myśla i wogóle! ale jak puda som to im to bedzie zwisac a jak pudemy wszyscy to zoboczą ze kibice są solidarni i ze nie ino mi niepasuje tylko wszystkim!!! zobaczom ile osób skrzywdzili hu**!

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#104 Post autor: Simone » 24 sie 2007, o 01:15

No wlasnie trzeba gadac z szefem i on to zalatwi Innej drogi nie ma

Buger

#105 Post autor: Buger » 24 sie 2007, o 01:23

... i kolo sie zamko bo wsrod nos niy ma chyba osoby ktora by znala Go osobiscie i przy kuflu piwa opowiydziala co i jak.

Co do tych karnetów, rozumia Wasze rozzalenie i zlosc z tego powodu ze badz co badz nasz kochany zarzad poleciol w ciula z tym wszystkim, ale gdyby niy bolo godki o zmniejszaniu ce karnetow do łebków i mlodziezy, to nikt kto kupiol karnet za normalno cyna nie plul by sie sam o to. Teraz dali nadzieja ze bydzie zwrot i juz poszlo.... Zamiast godki na forum, przejdzcie sie jedyn z drugim, zapytejcie co i jak, gdy trzeba opie*dolic to tak zrobcie bo te co sa tam powinny udzielac info w takich sprawach jak ta. Jesli jednak faktycznie ktos wom pedziol ze zwrot bydzie, to i moze cos ztego wyjdzie, ino tym momencie, przynajmnij do szpilu z Lubinem, nojwazniejszo jest kasa z karnetow do zarzadu. Tgo nikt juz niy ukrywo ze to jest ich priorytet, a pozniejsze uzupelnienia (chca wierzyc ze takie byda i nik niy ucierpi) nastapia z opoznieniym.

ODPOWIEDZ