Sponsorzy
- Rejon
- Kontakt:
wielkie larmo w mediach i pieron wiy o co sam sie richtich rozchodzi, ale myśla, że akurat w sprawie centrozapu to niy uo nos ino o dospeli. forszteluja sie scynariusz taki: doprowadzić dospel na skraj upadku i pogrozić inwestycjami w Ruch, coby posrani działacze gks naciskani bez fanów i GW zgodzili sie na wejście(ratunek) centrozapu w gks na warunkach inwestora i z rezygnacjom zarzondu kibicowskigo, tela.
Patermana niy komentuja, ale chop tyż mi wiarygodnie niy wyglondo, som z siebie raczy niy mo uodpowiednich środków, fulo w mediach o tym co kożdy kibic Ruchu lubi słuchać (współpraca z PAO, powrót byłych Niebieskich, wielko niebiesko rodzina itp.), moze Mr P. mo jakigoś asa w rynkowie, ale rozmowy kuluarowe z kimś, a potym konieczność inwestowanio to je inszo-inszość, chop mimo dobrych chynci som sie i nos przi okazji może wykolegować.
Patermana niy komentuja, ale chop tyż mi wiarygodnie niy wyglondo, som z siebie raczy niy mo uodpowiednich środków, fulo w mediach o tym co kożdy kibic Ruchu lubi słuchać (współpraca z PAO, powrót byłych Niebieskich, wielko niebiesko rodzina itp.), moze Mr P. mo jakigoś asa w rynkowie, ale rozmowy kuluarowe z kimś, a potym konieczność inwestowanio to je inszo-inszość, chop mimo dobrych chynci som sie i nos przi okazji może wykolegować.
"Od piłkarzy wymagam wyłącznie respektu. Tak jak w szkole musisz mieć szacunek do nauczyciela, w domu do ojca i matki, tak w szatni do trenera. I ten respekt musi być zawsze, a nie tylko wtedy, kiedy trener zrobi awanturę." - J. Kocian
-
- Kontakt:
Też mam mieszane uczucia co do Patermana ale to on dba ostatnio w miarę płynne wypłaty i dba o to by zawodnicy mieli komfort gry jeśli chodzi o finanse.Sobstyl przy nim to kopciuszek .A tak przy okazji czy Pani Katarzyna nadal tak "Ciężko" pracuje dla klubu???
Wątek Centrozapu zauważony słusznie,jednak z tego co słyszałem to tylko prezes Król był kiedyś związany z GKS. Częśc zarządu i ludzi Centrozapu to są kibice Ruchu i to oni podsunęli Królowi pomysł by zainwestować w pewny bo notowany na giełdzie klub.Czysty i przejżysty z wyprowadzonymi perspektywami ,dobrze grający w lidze i mający wiernych kibiców. Z historią ,osiągnięciami i ambicjami.Będzie Centrozap w postaci akcji- dobrze.Nie będzie? Damy radę. Najcięższe czasy wydaje się już za nami a teraz bardzo wiele w nogach piłkarzy i frekwencji na meczach.Szkoda tylko ,że znów Klimka nie ma jak bardzo przydałaby się jego fizyczna obecność.
Wątek Centrozapu zauważony słusznie,jednak z tego co słyszałem to tylko prezes Król był kiedyś związany z GKS. Częśc zarządu i ludzi Centrozapu to są kibice Ruchu i to oni podsunęli Królowi pomysł by zainwestować w pewny bo notowany na giełdzie klub.Czysty i przejżysty z wyprowadzonymi perspektywami ,dobrze grający w lidze i mający wiernych kibiców. Z historią ,osiągnięciami i ambicjami.Będzie Centrozap w postaci akcji- dobrze.Nie będzie? Damy radę. Najcięższe czasy wydaje się już za nami a teraz bardzo wiele w nogach piłkarzy i frekwencji na meczach.Szkoda tylko ,że znów Klimka nie ma jak bardzo przydałaby się jego fizyczna obecność.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sponsor przyjdzie jak przejmie Nas Janusz Supermann
a tak serio.. mnie też to niesamowicie dziwi,że 2 drużyna w tabeli ekstraklasy musi oddawać miejsce na klacie na działalność charytatywną..
Już dawno chyba nie było tak "pozytywnie" (mimo wszystko) w klubie.. piłkarze grają fajną piłke,wygrywają mecz za meczem,sporadycznie przegrywają.. kibice bez żadnych afer czy 'akcji na plus' chodzą na mecze dopingują swoją drużyne fajnie sie przy tym bawiąc... Jeżdzą na wyjazdy w dobrych liczbach,pokazują się Na nich fajnie..
W prasie Nas chwalą, w mediach (Canal+) Nas chwalą.. Atmosfera w drużynie jest dobra. Nie słychać od kilku tygodni (miesięcy?) narzekań w prasie Nowackiego czy innych...
Ja nie wiem co jeszcze potrzeba,żeby jakaś normalna firma sie zainteresowała miejscem na klacie..

a tak serio.. mnie też to niesamowicie dziwi,że 2 drużyna w tabeli ekstraklasy musi oddawać miejsce na klacie na działalność charytatywną..
Już dawno chyba nie było tak "pozytywnie" (mimo wszystko) w klubie.. piłkarze grają fajną piłke,wygrywają mecz za meczem,sporadycznie przegrywają.. kibice bez żadnych afer czy 'akcji na plus' chodzą na mecze dopingują swoją drużyne fajnie sie przy tym bawiąc... Jeżdzą na wyjazdy w dobrych liczbach,pokazują się Na nich fajnie..
W prasie Nas chwalą, w mediach (Canal+) Nas chwalą.. Atmosfera w drużynie jest dobra. Nie słychać od kilku tygodni (miesięcy?) narzekań w prasie Nowackiego czy innych...
Ja nie wiem co jeszcze potrzeba,żeby jakaś normalna firma sie zainteresowała miejscem na klacie..

- woj
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Słowa Rzecznika najnowsze odnośnie sponsora : ,, Powiem tyle, że w rozmowach jest lepiej niż było. Jeszcze chwila
cierpliwości. Pozdrawiam. "
czyli 2 tygodnie
cierpliwości. Pozdrawiam. "
czyli 2 tygodnie

z dnia dzisiejszegobluefil pisze:A z kiedy ta wypowiedz rzecznika? Te komunikaty, ze przy tych wynikach jest latwiej rozmawiac ze sponsorem, to juz slyszymy od 4 kolejki jak zaczelismy sie plasowac w czolowce. Dopoki nie zobacze logo na koszulkach nie uwierze i nie bede sie podpalal!
Ostatnio zmieniony 7 paź 2009, o 15:27 przez 19_kRzysiek_20, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nie ma co liczyc na sponsora tylko trzeba grac i miec nadzieje ze moze ktos sie nami zaintersuje bo pozyskac kogos konkretnego z kasa to jest nielada wyczyn a my jeszcze w nigdy niemielismy doczynienia z prawdziwym sponsringiem...oby to sie zmieniło bo jak nie to w zimie moze byc w Ruchu wileka wypsz... i na wiosne obrona czestochowy
ale mam nadzieje ze ktos sam sie nami zainteresuje bo nielicze na to ze klub kogos znajdzie

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mylisz sie , Canal plus nic nie narzuca w kwestii sponsorow na banerach ...
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.