Letnie transfery....

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
rumcajs_79
Kontakt:

#91 Post autor: rumcajs_79 » 24 maja 2007, o 18:11

łowca goroli pisze:Olisadebe mo karta na rynce :-)

zaduzo chciołby a nic nieumie :evil: i podrogie to nie tyn kolor niepasowol by do NIEBIESKICH BARW
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

DIDI
Kontakt:

#92 Post autor: DIDI » 25 maja 2007, o 10:33

Gilewicz mo karta n rynce i do tego swoj chop.
FREIES Oberschlesien!
Ernst Otto Pradella

Murzyn

#93 Post autor: Murzyn » 25 maja 2007, o 13:03

Na podstawie własnych obserwacji sporządziłem listę zawodników z klubów I i II ligowych którzy wg mnie moga stanowic wzmocnienia Ruchu a wcale nie musimy stac na straconej pozycji jesli chodzi o ich pozyskanie:
Arka
Kalousek-jesli odbuduje formę z casów gry w Zagłębiu
Sobieraj- dobry ligowy obronca
Cracovia
Wojciechowski
Joao Paulo-obydwaj w Górniku byli podstawowymi zawodnikami,w Cracovii troche słabszy okres, ale maja jeszcze czas
Groclin
Chinyama - można powiedziec prawdziwe odkrycie tej rundy OE a z tego co wiem to Groclin nie chce z nim przedłuzyc kontraktu.
Łęczna
Sokołenko- typowy średniak
Kwiek-ma za soba występy w Wisle i Koronie wiec raczej cos prezentuje i nie zapomniał jak sie gra
Łabędzki- dobra gra w Pogoni w Łęcznej słabiej ale i tak nadaje sie do OE
Zahorski - dobra runda, kilka ładnych bramek i młody wiek
Górnik Zabrze
Bednarz - dobra runda, ofensywnie grajacy obronca, w meczu z Legia jeden z najlepszych na boisku
Seweryn - najlepszy zawodnik w Górniku na wiosne
Korona
Brzyski - zmiennik w Koronie ale jak juz wchodzi to prezentuje niezły poziom. Zreszta ma duza konkurencje w obronie
Szyndrowski - przesuniety do rezerw co jest równoznaczne z checia pozbycia sie go po sezonie.
Lech
Scherfchen - solidny ligowiec któremu ostatnio w Lechu sie nie wiedze
Łks
Magiera - młody, perspektywiczny
Przybyszewski - był w kręgu zainteresowan Ruchu przed ta runda jednak ostatecznie do niczego nie doszło
Odra Wodzisław
Malinowski - wątpliwe czy zechce przyjsc do Ruchu
Wos- j.w, a napewno byłby wzmocnieniem
Grzegorzewski - znakomita koncówka rundy, nie poznano sie na nim m.in w Koronie.
Pogon
Celeban- jako jeden z nielicznych w Pogoni cos prezentował swoja gra
Grosicki - j.w
Skórski - podobno wiekszy talent od w/w jednak narazie nie pokazał pełni mozliwosci
Widzew
Fabiniak - solidny pierwszoligowy bramkarz
Kłos - obwołany mianem utalentowanego w czasach gry w Zagłębiu Lubin był w sferze zainteresowan Wisły Kraków
Aleksander - niezły typowy średniak, stzrela kilka goli w sezonie
Kelechi - w czasach gry w drugiej lidze strzelal duzo wiecej, w Widzewei troche zatracił formę. Mistrz Polski z Wisłą Kraków.
Wisła Kraków
Stolarczyk - były reprezentant, po sezonie prawdopodobnie do wziecia za darmo
Gołos - kolejny niespełniony (narazie) talent, jesli pokaze pełnie swoich mozliwosci to moze stac sie waznym celem transferowym dla wielu klubów.
Wisła Płock
Kowalski - rozgrywajacy, majacy za soba wystepy w Legii Warszawa. Wyrózniajacy sie zawodnik na wiosne.
II liga
Ruch
do odstrzału -
Klaczka
Bonk
Jikia
Misiura
Polkowice
Owczarek - był w Ruchu i pokazał sie z naprawde dobrej strony
Pepe Samba Ba - W meczu z Ruchem na naszym boisku wyrożniajaca sie postac, wiele dobrych meczów na zapleczu OE
Rybski - dobry sezon w Polonii Bytom i teraz w Polkowicach
Witkowski - komentarz zbedny :wink:
Jagiellonia
Łatka - majacy za soba wystepy w I lidze, w przerwie wiosennej był na testach w Wiśle Kraków
Sobocinski - duze doswiadczenie w I lidze, sloidny zawodnik, dobry technik
Kmita Tiger Zabierzów
Goncerz- młody (rocznik 1988.) a już majacy za soba wystepy w OE, poprzednio był zawodnikiem Górnika Zabrze
KSZO
Trałka- zawodnik wypozyczony z Pogoni majacy za soba dobry sezon i dobre wystepy w I lidze
Lechia
Fechner - mistrz Polski z Wisłą Kraków, ostatnio troche zatracił formę
Miklosik - solidny ligowiec miewajacy przeblyski wielkiej formy, doswiadczenie w I lidze
Miedz Legnica
Misan - najlepszy snajper Miedzi
Odra Opole
Pronaj - w meczu z Ruchem w Chorzowie najlepszy na boisku, jeden z lepszych bramkarzy w II lidze
Piast
Kozik - od dluzszego czasu prezentuje wysoka forme, na celowniku wielu klubów
Michniewicz - dobra runda w jego wykonaniu
Podbeskidzie
Chrapek - najlepszy snajper klubu z Bielska
Polonia Bytom
Rozmus - jeden z lepszych zawodników w Polonii
Polonia W-wa
Bąk - dobry obronca majacy doswiadczenie w I lidze, wazne ogniwe w defensywie Polonii
Citko - odradza sie podczas gry na drugim froncie, choc dawnej formy nie odzyska juz nigdy
Ekwueme - bardzo dobry sezon w II lidze
Kosmalski - 25 meczów-18 bramek, powinno wystarczyc
Zagłębie Sosnowiec
Hosic -solidny obronca
Berensztajn -miewa przebłyski wielkiej formy, zawodnik dobry technicznie
Pach - j.w
Prymula -jedno z odkryc tego sezonu w II lidze

Macie tu liste tylko wybierac zostało :-)

ishateR

#94 Post autor: ishateR » 25 maja 2007, o 13:41

Fabiniak był wypożyczony do Widzewa z Pogoni a za jego transfer Ptak chce ok 400tys Euro....

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#95 Post autor: Simone » 25 maja 2007, o 15:11

postaralbym sie na miejscu klubu wyciagnac Podgorskiego z Piasta ...

Chlopak ma potencjal a jakby sie zatrzymal jego rozwoj w obecnym klubie Poza tym jest mlody i "stad"

Kolejna jego zaleta to pozycja na boisku - skrzydlowy

Blue-White.....
Kontakt:

#96 Post autor: Blue-White..... » 25 maja 2007, o 17:20

Podobnie mysla o Podgorskim i wydaje mi sie ze tylem gry przypomino Pepka , o Witkowskim Z Gornika juz pisołem wczesniej i Taki blondyn z Gornika Polkowice mozliwe ze to ten Rybski za kozdym razem jak pokazywali szpile Polkowic to chop sie wyrożniol ale my raczej muszymy szukac chopow z karta w rece Murzyn bez obrazy ale Najbardziej mi sie chce smioc jak napisołes o Chinyama z Groclinu nie wydaje mi sie zeby takiego zawodnika zostawili i nie podpisali z nim kontraktu kiedys onim czytołem ze chop mo papiery na gra i to sie potwierdzo ......pozdro

Halemba2
Kontakt:

#97 Post autor: Halemba2 » 25 maja 2007, o 17:36

Murzyn wątpie czy taki Gołos , Chinyama ,Bednarz , Seweryn ,Grzegorzewski , chcieliby w Ruchu grac pozatym po co nam Fabiniak ??? raczej duzo nie prezentuje a "narazie !!" w bramce kłopotów nie mamy......

do odstrzału ; BONK , Misiura , Jikija , Jakubowski ?? (za mało grał aby go skreslic a wiemy ze do Ruch przychodził sie odbudowac) , Sokół (Raczej sam sie skresla) , Cwielong ( teraz raczej odejdzie)
Jezierski tez mnie nie zachwycił ,

MUSIMY WZMOCNIC ; w sumie wszedzie procz bramkarzy ....

na obronie Baran , Nykiel pewniaki , zalezy gdzie "Grzybek" bedzie grał , w pomocy Pulkowski pewniak i dalej powoli ciasno ( moze Łudzinski , moze "mały") , Atak rywalizacja trwa . Miki . Ecik

abnamro
Kontakt:

#98 Post autor: abnamro » 25 maja 2007, o 19:12

Simone pisze:Nie dyskutuj z nim abnamro to nie ma sensu :D
Dobrze mistrzu :D:D:D

Ok wróce do tematu rozmowy . Marzy mi sie Janek Woś!! Dla mnie to byłoby coś. Super jakby zastąpił juz wypalonego (tak wygląda) Bonka. Ale to mało realne bo dobre wyniki Odry nie zapowiadają żadnych większych wyprzedaży.
Zawsze i wszędzie RUCH

Raulito
Kontakt:

#99 Post autor: Raulito » 25 maja 2007, o 19:13

Dokladnie a akurat Woś jest teraz w bardzo dobrej formie ale Odra go raczej nie pusci :/ chyba ze mu sie kontrakt konczy ?
Ostatnio zmieniony 25 maja 2007, o 19:16 przez Raulito, łącznie zmieniany 1 raz.
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#100 Post autor: Simone » 25 maja 2007, o 19:23

Nie wiem czy zrozumiales abnmaro co chcialem Ci przekazac ale niewazne ...

Janek Wos bylby swietnym rozwiazaniem a do tego chorzowski klimat mu ewidentnie sluzy

Czy to niemozliwe hmmmm , Odra Wodzislaw ma duze problemy finansowe i bodajze 1,5 mln dlugu u zawodnikow wiec mysle ze jest to wykonalne

A teraz moze to niektorzy uznaja za dziwny pomysl ale jakby mial odejsc Sokol to chociaz na ten jeden sezon moglby go zastapic Jacek Trzeciak z Polonii Bytom

Chlop ma 37 lat ( dwa lata mlodszy od Sokola :wink: ) ale w pilke grac potrafi i to jak a ja na teraz nie widze innego sensownego kandydata na ta pozycje

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#101 Post autor: Simone » 25 maja 2007, o 20:01

Admin co mu pokazujesz ten gorolski regulamin :D

To moj ulubiony lekki temat wiec prosze juz nie rozmywac :lol:

Podgorski , Wos , Trzeciak mimo wszystko , Jeziorny , Witkowski to zawodnicy , ktorzy moga cos wniesc do zespolu w OE

Ze spadkowicza chetnie widzilabym Slawomira Peszko ale to malo realne

Los ... Marczak juz chyba przepadl na dobre , zdeptal moje marzenia sakramentalnym "tak" ktore powiedzial Jadze :(
Ostatnio zmieniony 25 maja 2007, o 20:17 przez Simone, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#102 Post autor: spyru » 25 maja 2007, o 20:02

Jeszcze jeden post i polecą ostrzeżenia. Wyjaśnijcie to sobie na pv

los_madeyos

#103 Post autor: los_madeyos » 25 maja 2007, o 20:12

Powalczmy o Marczaka Simone :D A tak na poważnie to koniecznie trzeba wzmocnić atak, szczególnie jeśli odejdzie Ćwielong. I jakiegoś zawodnika do drugiej linii, który "pociągnie" grę, tak jak Sokół, który raczej jesienią nas już nie zachwyci.

dookey

#104 Post autor: dookey » 25 maja 2007, o 21:22

Podobno Sokolenko ma przyjśc.... pozyskałbym kogoś jeszcze z Arki, ale raczej nie odejdą i może kogoś z Wisły Płock

slavo
Kontakt:

#105 Post autor: slavo » 25 maja 2007, o 21:34

Murzyn pisze: Cracovia
Wojciechowski
Joao Paulo-obydwaj w Górniku byli podstawowymi zawodnikami,w Cracovii troche słabszy okres, ale maja jeszcze czas
rozumiem, że jest gorąco ale nie aż tak, (podstawowy gracz Górnika ?? a czy zamierzamy histerycznie bronić się przed spadkiem ?)

Bednarz - dobra runda, ofensywnie grajacy obronca, w meczu z Legia jeden z najlepszych na boisku
Seweryn - najlepszy zawodnik w Górniku na wiosne
a tu to już pi***olisz, Seweryn najlepszy ??? szkoda, mu przeszło i wiecznie kontuzjowany. A Bednarz, to dno dna, tyle że mu Gubiec jedną bramkę strzelił.
Aleksander - niezły typowy średniak, stzrela kilka goli w sezonie
jakoś nie zauważyłem, transferowy niewypał Widzewa nr 1
Owczarek - był w Ruchu i pokazał sie z naprawde dobrej strony
dawno, dawno temu, teraz przerzucił się na grę w klinikach
Rybski - dobry sezon w Polonii Bytom i teraz w Polkowicach
jakoś nie zauważyłem, inni też nie
Goncerz- młody (rocznik 1988.) a już majacy za soba wystepy w OE, poprzednio był zawodnikiem Górnika Zabrze
kolejny postzabrzański schrot
Odra Opole
Pronaj - w meczu z Ruchem w Chorzowie najlepszy na boisku, jeden z lepszych bramkarzy w II lidze
Piast
Kozik - od dluzszego czasu prezentuje wysoka forme, na celowniku wielu klubów
na jaki ... nam bramkarze w obecnej sytuacji ?
Rozmus - jeden z lepszych zawodników w Polonii
no co ty powiesz, a ja myślałem, że Męzyk ? Takich Misiurów już mamy
Zagłębie Sosnowiec
Pach - j.w
NIE ! Dla Judaszy w Chorzowie !
Macie tu liste tylko wybierac zostało :-)
w większości to nie jest lista kandydatów tylko protokół złomowania

Są straszne upały, nawet murzyni powinni pić więcej wody. Polecam, mózg sie nie przegrzewa i nie wypisuje się bzdur

Zablokowany