Wszystko fajnie ładna statystyka ino musisz jeszcze wziąśc pod uwage że jak dobrze pójdzie to z drugiej ligi awansuje nawet zespół zajmujący 6 miejsce :lol: :lol: :lol:Guma_1973 pisze:excel, trocha wyliczanek, kalulator itp.
Założenia:
1. Ruch wygrywa u siebie, przegrywa na wyjazdach (pesymistyczny wariant)
2. Wszyscy konkurenci wygrywają wszystkie mecze poza meczami z pierwszą "6"
3. W meczach pomiędzy pierwszą "6" założyłem zwycięstwa gospodarzy - ale niezależnie od wyników zawsze ktoś traci - w najlepszym dla nas razie remisy = po 1 pkt.
Do awansu na 99,984456% trzeba nam wygranych u siebie z Kmitą, Janikowem i B-Białą.
Tylko jeden z układów statystycznych daje awans dla Sosnowca i Jagi automatyczny (Jaga na równi z nami punktami ale przegrywamy u nich i bilans w dupe).
Co tak naprawdę oznacza:
3 wygrane u siebie - pewny awans ! nawet jak się noga podwinie w Gdańsku, SW czy na Jadze.
LUDZIE WSZYSCY NA CICHO ! WSZYSCY NA NIEBIESKO !!!!!!!!!!
PLAKATY ITP ITD ! Ciśnienie trzeba odpowiednie zrobić!
PS. jak ktoś chce to na prv - wyśla mu pliczek do wyliczanek na pozostałę kolejki
Ruch Chorzów - Kmita Zabierzów - 12.05 - godz 19.00
- Bytom20
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- klauduŚ
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Te elmer czy emeryt Co ty ku*** Piszesz ze jo jest piknik nie wiem czy sie smioc czy plakac ze takie ciulstwa piszesz na Ruchu jestesch od 17 sezonow co szpil na wyjazdy jezdza jak mi robota pasuje a mom 27 lot wiec nie pi***ol farmazonow bo zapewne som jestes piknik ! piszesz ze jo nie wiem kim jest sarnat hehe z tego co wiem to nawet byl przymierzany do gry w Ruchu kiedys ale tys nawet otym chyba nie slyszol! bo nie ktore widomosci nie ujrzaly ani swiatla dziennego podbnie bylo z ex reprezntantem Polski olisadebe ktory prawie juz podpisl kontrakt a tyz nie ktorzy do dzis nie widza ze miol grac w Ruchu ... wiec nie pisz ciulstw o jakims sarnacie jak cie świedza zeby ...... Nara i pozdrawiam PANA ELMERA hehehehe :lol: :lol: :lol:
-
- Kontakt:
LukaseQ89_19/R\20 pisze:;> ta moja uwaga w kosciele :shock:jajo pisze:ta piesn powaznie jest na melodie koscielna i powaznie jest grana w kosciolachLukaseQ89_19/R\20 pisze:
moga sie zaczać smioc? ;]
Pójdź do Jezusa, do niebios bram;
W Nim tylko szukaj pociechy tam.
On cię napoi krwią swoich ran,
On, Ojciec Lekarz, Pan.
Ref. Słuchaj Jezu, jak Cię błaga lud,
Słuchaj, słuchaj, uczyń z nami cud!
Przemień, o Jezu smutny ten czas,
O Jezu pociesz nas!

To jest tekst tej pieśni

- klauduŚ
- Kontakt:
- klauduŚ
- Kontakt:
-
Buhahahahahah!!!! Małotaty!!! lukas tyś je chyba ministrantym!puknij sie w tyn pusty dekel albo idz se na plac, sie przewietrzyć, hu** wiysz w nogach śpisz! jak ci kerzy niy znajom tekst z lot 80-tych.A wiync...Słuchaj Jezu jak cie błaga lud, Zrób z Chorzowa mistrza Polski zrób, my czekamy ładnych pare lat, aby nasz Ruch Chorzów Mistza Polski miał...itd. :lol:JołLukas89 pisze:LukaseQ89_19/R\20 pisze:;> ta moja uwaga w kosciele :shock:jajo pisze:ta piesn powaznie jest na melodie koscielna i powaznie jest grana w kosciolachLukaseQ89_19/R\20 pisze:
moga sie zaczać smioc? ;]
Pójdź do Jezusa, do niebios bram;
W Nim tylko szukaj pociechy tam.
On cię napoi krwią swoich ran,
On, Ojciec Lekarz, Pan.
Ref. Słuchaj Jezu, jak Cię błaga lud,
Słuchaj, słuchaj, uczyń z nami cud!
Przemień, o Jezu smutny ten czas,
O Jezu pociesz nas!
:lol:
To jest tekst tej pieśni
Ostatnio zmieniony 11 maja 2007, o 21:07 przez adamo_R, łącznie zmieniany 1 raz.