Ps pies mi zjod ta gazytka i nawe niy żałuja

Wolin pisze:wytłumaczy mi ktoś dlaczego u nas nie dba sie o osoby za kupujące karnety? osoby kupujące bilety dostają upominki a my nic,
No zwłaszcza z wejściem to jest bajer. W sobotę godzinę przed meczem nie było żadnego wejścia na trybunę i żaden z "pokemonów" na bramkach nie potrafił powiedzieć jak się na tą trybunę dostać... ŻENADAKolcz pisze:wy macie duzo innych bajerownp osobne wejscie , znizki na oficjalne gadzety itp
no ja, kożdy chce mieć klub na miara tradycji, taki coby szło porównać do europejskich standradów, a jak trza wydać coś na klub to odrazu kur..?McCoy pisze:....a te ku*** z zarzadu chcom ino zarobic na nos.
Widac ze kibicom spod znaku eRki pasuje ino jedne zdanie:McCoy pisze:A marketing zarządu w Ruch-u lezy i robi pod siebie
Dobrze cos ty niy jest w dziale marketignu w Ruchu bo by my mieli terozki gorzyj niz za RogaliMcCoy pisze:kazdy by kupioł karnet jak by dostoł oryginalno koszulka z ruchu(rozwionzoł by sie problem z barwami na stadionie albo roznica miedzy biletami na cały sezon była by koło 3,4 meczy)
Wolin pisze:wytłumaczy mi ktoś dlaczego u nas nie dba sie o osoby za kupujące karnety? osoby kupujące bilety dostają upominki a my nic,
chopie moze grzeczniej, i tak swoja droga to dla ciebie te 10-15zeta na sezon to jest kupa kasy ? i jak mosz pretensje o to ,ze zarzad chce zarobic, to nie godej nic o tym, zebysmy robili jakies transfery abo rozbudowali estadio...McCoy pisze:jo jeszcze roz apropo identyfikatorów. SKORO SOM BEZ ZDJECIA TO POWINNY BYC WAZNE DOZYWOTNIO!!!jest tam przeca pesel który jest na całe zycie. przeca nawet dowód osobisty wydaje sie na 10 lot(ze wzglendu na zdjencie bo sie starzejemy). a te ku*** z zarzadu chcom ino zarobic na nos. A marketing zarządu w Ruch-u lezy i robi pod siebie. kazdy by kupioł karnet jak by dostoł oryginalno koszulka z ruchu(rozwionzoł by sie problem z barwami na stadionie albo roznica miedzy biletami na cały sezon była by koło 3,4 meczy) Może ku*** ktoś w tym zarzadzie pódzie po rozum do gowy i sie obudzi
Co wy sie dziwicie Projekt: Klaudiusz Sevkovic i Krzysztof Zioło.ewald pisze:Dziś w moje ręce trafił pierwszy numer oficjalnego pisma Ruchu.
Wstyd mi, że oficjalny magazyn ukochanego klubu wygląda właśnie tak.
Żadnego przemyślanego layoutu, całość się kupy nie trzyma, każdy nagłówek inaczej cieniowaną czcionką... Wolne znaki, jak w, i, z na końcu linijek są nie do pomyślenia! Która z gazet tak ma?
Zawsze myślałem, że trenerem Ruchu jest Radolsky, jak klub podaje na oficjalnych drukach, czy chociażby na swojej www. Tymczasem w magazynie jest Radolski
Jakość zdjęć przy artykule o WOŚP... tragedia... Można by pixele policzyć, tak rozciągnięte.
Nie wiedziałem, że Martin Fabus gra z numerem 23. Bramkę Lechii strzelił z 24 na plecachA w magazynie jak byk jest napisane, że 23
No właśnie.. Fabus, czy Fabusz, bo w magazynie znaleźć można dwie pisownie.
Podsumowując, nie tak wyobrażałem sobie oficjalny magazyn Ruchu.
Toć to "Niebiescy" sprzed dobrych kilku lat byli o niebo lepsi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], Mavo1920, Rickenn10, Stasiu19R20 i 61 gości