Działania marketingowe

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
BlueMarek
Kontakt:

#856 Post autor: BlueMarek » 18 sie 2008, o 23:49

Ta gazytka podbijom porażka nic ciekawego wnoszącego coś do naszego życia kibicowskiego,Plakat na środku nawet oki ale reszta artykułów porażka wto interesuje sie naszym klubem to te wszystkie niusy gazytkowe czytoł i wiedzioł o nich ze miesiąc tymu.Tak apropo marketingu zacznij coś sie starać bo geje są na policyjnym radiu planeta szczewa na bilbordach a Ruch kaj chyba ino na plakatach co KIBICE rozklejajom.Rewolta by sie tam przydała bo tam ludzie z przypadku som albo niych wtos z marketingu założy na forum temat i chyntnie niyjedyn z nos wom pomoże pomysłem na wtory wy wpadniecie po 2020roku. :wstyd:
Ps pies mi zjod ta gazytka i nawe niy żałuja :rotfl:

McCoy
Kontakt:

#857 Post autor: McCoy » 19 sie 2008, o 09:32

jo jeszcze roz apropo identyfikatorów. SKORO SOM BEZ ZDJECIA TO POWINNY BYC WAZNE DOZYWOTNIO!!!jest tam przeca pesel który jest na całe zycie. przeca nawet dowód osobisty wydaje sie na 10 lot(ze wzglendu na zdjencie bo sie starzejemy). a te ku*** z zarzadu chcom ino zarobic na nos. A marketing zarządu w RUCH-u lezy i robi pod siebie :wstyd: . kazdy by kupioł karnet jak by dostoł oryginalno koszulka z ruchu(rozwionzoł by sie problem z barwami na stadionie albo roznica miedzy biletami na cały sezon była by koło 3,4 meczy) Może ku*** ktoś w tym zarzadzie pódzie po rozum do gowy i sie obudzi :wstyd:

Awatar użytkownika
Wolin
Kontakt:

#858 Post autor: Wolin » 19 sie 2008, o 11:26

wytłumaczy mi ktoś dlaczego u nas nie dba sie o osoby za kupujące karnety? osoby kupujące bilety dostają upominki a my nic,

Awatar użytkownika
Chudy81
Kontakt:

#859 Post autor: Chudy81 » 19 sie 2008, o 13:11

Wolin pisze:wytłumaczy mi ktoś dlaczego u nas nie dba sie o osoby za kupujące karnety? osoby kupujące bilety dostają upominki a my nic,

ponieważ tych którzy posiadają karnety nie trzeba namawiać do przyjścia a tych którzy chodzą na mecz w kratkę trzeba jakoś zachęcić i naprawdę ta niespodzianka jest dla co poniektórych taka ważna??
Obrazek Obrazek
Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.

Kołcz
Kontakt:

#860 Post autor: Kołcz » 19 sie 2008, o 13:20

Wolin pisze:wytłumaczy mi ktoś dlaczego u nas nie dba sie o osoby za kupujące karnety? osoby kupujące bilety dostają upominki a my nic,
wy macie duzo innych bajerow ;) np osobne wejscie , znizki na oficjalne gadzety itp ;)
[img]http://i36.tinypic.com/2s1aefr.jpg[/img]

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#861 Post autor: vahanara » 19 sie 2008, o 14:17

Kolcz pisze:wy macie duzo innych bajerow ;) np osobne wejscie , znizki na oficjalne gadzety itp ;)
No zwłaszcza z wejściem to jest bajer. W sobotę godzinę przed meczem nie było żadnego wejścia na trybunę i żaden z "pokemonów" na bramkach nie potrafił powiedzieć jak się na tą trybunę dostać... ŻENADA
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

Awatar użytkownika
Blaszany
Kontakt:

#862 Post autor: Blaszany » 19 sie 2008, o 14:48

McCoy pisze:....a te ku*** z zarzadu chcom ino zarobic na nos.
no ja, kożdy chce mieć klub na miara tradycji, taki coby szło porównać do europejskich standradów, a jak trza wydać coś na klub to odrazu kur..?
McCoy pisze:A marketing zarządu w Ruch-u lezy i robi pod siebie :wstyd:
Widac ze kibicom spod znaku eRki pasuje ino jedne zdanie:
- 'sto lot za murzynami'
abo
- 'im głymbiyj w las, tym wiyncyj strumów'*
Marketing momy lepszy niz niy jedyn 'bogaty' klub w Polsce, lepsi som chyba ino Wisła z Lechem...
Wolelibyscie miec szpeców od marketingu jak np mo dupny SzczewoLianz?
Co to za marketing kaj podszywajom sie pod mjanem Wielkich Derbów, czy do biletów dowajom krupnioki.... i prosza niy kontrargumentujcie mi billboardami skuli 60lecia... bo mało fto do pozór jak tam pisze szlifujemy diamenty, a herb szczew jest malutki jak wongel.....
no comment

McCoy pisze:kazdy by kupioł karnet jak by dostoł oryginalno koszulka z ruchu(rozwionzoł by sie problem z barwami na stadionie albo roznica miedzy biletami na cały sezon była by koło 3,4 meczy)
Dobrze cos ty niy jest w dziale marketignu w Ruchu bo by my mieli terozki gorzyj niz za Rogali Obrazek
nojlepij wszyjskie gadzety dac za free coby bylo niebiesko... Obrazek
Obrazek
O TYM pewnikiym zes zapomniol....?
no chyba ze ftoś richtich woli kalyndorz na 2008 rok Obrazek

...a dodatkowo identyfikatory bydom musiały wprowadzić wszyjskie kluby... niy ciepcie sie jak wsza na kecie skoro niy wiecie, o co ecie pecie....
chciolech tyz porownac jak majom inksze kluby (a majom richtich uod nos gorzyj) ale egon mie wyrynczyl....

____
* strum - drzewo (take tuplikowanie do goroli)

Awatar użytkownika
Wolin
Kontakt:

#863 Post autor: Wolin » 19 sie 2008, o 15:24

mnie najbardziej z tego interesuje spotkanie z piłkarzami :) zoboczymy jak to wszystko wyjdzie w praktyce :P

Awatar użytkownika
LuxtyR
Kontakt:

#864 Post autor: LuxtyR » 19 sie 2008, o 16:47

McCoy pisze:jo jeszcze roz apropo identyfikatorów. SKORO SOM BEZ ZDJECIA TO POWINNY BYC WAZNE DOZYWOTNIO!!!jest tam przeca pesel który jest na całe zycie. przeca nawet dowód osobisty wydaje sie na 10 lot(ze wzglendu na zdjencie bo sie starzejemy). a te ku*** z zarzadu chcom ino zarobic na nos. A marketing zarządu w Ruch-u lezy i robi pod siebie :wstyd: . kazdy by kupioł karnet jak by dostoł oryginalno koszulka z ruchu(rozwionzoł by sie problem z barwami na stadionie albo roznica miedzy biletami na cały sezon była by koło 3,4 meczy) Może ku*** ktoś w tym zarzadzie pódzie po rozum do gowy i sie obudzi :wstyd:
chopie moze grzeczniej, i tak swoja droga to dla ciebie te 10-15zeta na sezon to jest kupa kasy ? i jak mosz pretensje o to ,ze zarzad chce zarobic, to nie godej nic o tym, zebysmy robili jakies transfery abo rozbudowali estadio...
i co do tego ze kazdy by kupiol karnet gdyby dostol koszulka...mi sie wydaje, ze ten kto kupi karnet kupuje go dlatego, ze bydzie lazil na winkszosc szpili...

PS : nie moga, tako panika robic o 10-15zeta jakby to bylo Bog wie ile...ludzie nie bydziecie biedni przez to, a klub zysko pare groszy...

bRayan72

#865 Post autor: bRayan72 » 19 sie 2008, o 19:21

ewald pisze:Dziś w moje ręce trafił pierwszy numer oficjalnego pisma Ruchu.
Wstyd mi, że oficjalny magazyn ukochanego klubu wygląda właśnie tak.

Żadnego przemyślanego layoutu, całość się kupy nie trzyma, każdy nagłówek inaczej cieniowaną czcionką... Wolne znaki, jak w, i, z na końcu linijek są nie do pomyślenia! Która z gazet tak ma?

Zawsze myślałem, że trenerem Ruchu jest Radolsky, jak klub podaje na oficjalnych drukach, czy chociażby na swojej www. Tymczasem w magazynie jest Radolski :)

Jakość zdjęć przy artykule o WOŚP... tragedia... Można by pixele policzyć, tak rozciągnięte.

Nie wiedziałem, że Martin Fabus gra z numerem 23. Bramkę Lechii strzelił z 24 na plecach ;) A w magazynie jak byk jest napisane, że 23 :P

No właśnie.. Fabus, czy Fabusz, bo w magazynie znaleźć można dwie pisownie.

Podsumowując, nie tak wyobrażałem sobie oficjalny magazyn Ruchu.

Toć to "Niebiescy" sprzed dobrych kilku lat byli o niebo lepsi.
Co wy sie dziwicie Projekt: Klaudiusz Sevkovic i Krzysztof Zioło.
W wywiadzie z Dariuszem S. możemy sie dowiedzieć że "Nie szukamy jednak strategicznego sponsora" :przestraszony:
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów

Awatar użytkownika
MauRyc1920
Kontakt:

#866 Post autor: MauRyc1920 » 26 sie 2008, o 21:28

co to magazynu to brawo dla autorów za krzywo wycięty herb na okładce i zajebistą jakość zdjęć przy artykule o współpracy z WOŚP :wstyd: stronę merytoryczną wolę przemilczeć - bo nie dość , że nie wiele 'konkretnego' tekstu (jakieś 10 minut czytania :znudzony: ) to jeszcze tyle błędów ... dobrze, że nie ma go w kolporterach bo WSTYD! 5zł lepiej dać na oprawę, a nasz zarząd niech uważa co firmuje nazwą "Ruch Chorzów" :wstyd:

RudaSlaska7
Kontakt:

#867 Post autor: RudaSlaska7 » 29 sie 2008, o 23:52

a w antyradiu pora razy dziennie zaproszenie na turniej żaboli i mecz gornik- legia
:niepewny:

Awatar użytkownika
Kirek
Kontakt:

#868 Post autor: Kirek » 30 sie 2008, o 00:22

Za 2 lata niecałe będzie nasza 90-tka wtedy też pewnie będziesz słyszał o tym w różnych mediach, a oprócz tego wywalczymy w tym jubileuszowym roku 15 - majstra :)

COBRA

#869 Post autor: COBRA » 30 sie 2008, o 08:00

RudaSlaska7 pisze:a w antyradiu pora razy dziennie zaproszenie na turniej żaboli i mecz gornik- legia
:niepewny:
W radiu Planeta tak samo!

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#870 Post autor: L-o » 30 sie 2008, o 08:54

Niy dziwia sie... jes kasa to jes i reklama.

ODPOWIEDZ