ciulnij sie w leb zodnych pod stolem bo takim sposobem to skonczymy jak szczewa za pora lot z dlugami dupnymi jak row marianski!NiebieskiChorzów pisze:5 w papierach 10 pod stołem...
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Transfery - zima 2013/2014
- Mastero1920
- Kontakt:
Re: Transfery - zima 2013/2014
Pamietaj gdzie naRód Twój...
Gdzie dom Twój...
..::Oberschlesien::..

Gdzie dom Twój...
..::Oberschlesien::..

-
- Kontakt:
Przede wszystkim te "pod stolem", jesli w ogole cos takiego jest, nie jest chronione przez zwiazek. Latwo wyciulac zawodnika.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Nic pod stołem. Nie zachowujmy się jak zabrzańska szmata.Miejmy honor i wytrzymajmy ten okres zaciskania pasa. To zawsze się opłaca. A pod stołem niech płacą komuniści z gównika zajebrze.
ci obywatele nie mają mojego zaufania:
Marek Kopel, Joachim Otte, Ryszard Sadlon, Tomasz Krawczyk, Tomasz Piecuch, Henryk Wieczorek, Marian Salwiczek, Adam Trzebinczyk, Romuald Fojcik, Marek Dudek, Mariola Roleder, Halina Hiltawska, Bozena Pietrzyk.Dariusz Smagorowicz,Andrzej Kotala
Marek Kopel, Joachim Otte, Ryszard Sadlon, Tomasz Krawczyk, Tomasz Piecuch, Henryk Wieczorek, Marian Salwiczek, Adam Trzebinczyk, Romuald Fojcik, Marek Dudek, Mariola Roleder, Halina Hiltawska, Bozena Pietrzyk.Dariusz Smagorowicz,Andrzej Kotala
-
- Kontakt:
Ty wyciulasz zawodnika, potem zawodnik wyciula ciebiescaneRboy pisze:Przede wszystkim te "pod stolem", jesli w ogole cos takiego jest, nie jest chronione przez zwiazek. Latwo wyciulac zawodnika.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
nie w tym rzecz.
Po prostu nie sądze, żeby zawodnicy się na takie coś zgadzali. Klub ma problemy z regulowaniem zobowiązań chronionych prawem związkowym, to niby dlaczego mieliby pójść w układ na gębę nie chroniony niczym.
Po prostu nie sądze, żeby zawodnicy się na takie coś zgadzali. Klub ma problemy z regulowaniem zobowiązań chronionych prawem związkowym, to niby dlaczego mieliby pójść w układ na gębę nie chroniony niczym.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
ciekawia mnie dlaczego Smagorowicz reprezentuje dwa sprzeczne poglady dotyczace transferow.Najpierw biere choby gup wszystko co fajne co mu ktos powie typu Sultes Abot Panka Niedzielan Kikut
aaa teraz niechce mercedesa za 5 tys zl bo trocha nie na chodzie.
choby baba roz tak potem zas tak
-
- Kontakt:
a po co Ci wypozyczyc mercedesa na pora miesiecy, jak bydzie szlo go odpolić dopiyro za pora miesiecy, bo mo silnik zajechany?bielszowice pisze:ciekawia mnie dlaczego Smagorowicz reprezentuje dwa sprzeczne poglady dotyczace transferow.Najpierw biere choby gup wszystko co fajne co mu ktos powie typu Sultes Abot Panka Niedzielan Kikut
-
- Kontakt:
jio to rozumia ze człowiek moze nie chcieć mercedesa za 5 tys ze zepsutym sinikiem tylko czemu ten sam czlowiek hurtem kupowol pora miesiency temu cinkusie za miliony zl(sultes)19aRtuR20 pisze:a po co Ci wypozyczyc mercedesa na pora miesiecy, jak bydzie szlo go odpolić dopiyro za pora miesiecy, bo mo silnik zajechany?bielszowice pisze:ciekawia mnie dlaczego Smagorowicz reprezentuje dwa sprzeczne poglady dotyczace transferow.Najpierw biere choby gup wszystko co fajne co mu ktos powie typu Sultes Abot Panka Niedzielan Kikut
cos mi tu nie pasuje ?O co tak naprawde chodzi?
przecierz te czlowiek lekka reka wypi wblodo za Sultesa a Dzis mu Janek godo masz gwiazde mundialu za 5 tys !! jak to to nie mozliwe ze nie chceszMoze ze Sultesem to byla trasakcja wiazana Krolem
Ty kupujeszSadloka i Sultesa za 3 mln zl i dajesz namiar na dzialki na Tauzenie a jo daja ci prawa licencyjne do Poloni w,jakos sie tam krolem podzielicie
-
- Kontakt:
jo ciagle uwazom, ze zakup Sadloka i Sultesa to:
a) transfery, które miały nie tylko uzupełnić kadrę, ale i wzmocnić
b) kupno tych piłkarzy było połączone z kupnem Polonii przez Króla (w końcu chyba na żodnym piłkarzu Wojciechowski nie zarobił tyle ile na tej transakcji, czyli 3 mln, a całą Polonię [razem z licencja i kasą z C+, wieloma piłkarzami sprzedoł za 5mln)
Zresztą wystarczy przewertować forum i jak przyłazili ci piłkarze i Panka to była może nie euforia, ale radość, że będziemy walczyć o coś więcej. Wszystko się zepsuło jak Waldka zawinął PZPN... Jo jedynie nie rozumia transferu Kikuta (bo wtedy był Lewczuk i Djokic na prawo obrona)
Kopunek gwiazda mundialu? Wszedł na 4 minuty i strzelił gola... w następnym meczu zagrał 20 minut (1/8 finału) - może gwiazda, na nasze warunki tym bardziej, nieważne... tylko, że to było 4 lata temu
Żeby była jasność - jestem za Kopunkiem, fajnie byłoby gdyby przyszedł, wartko go przygotować do gry, ale gość podobno mo sił na 15 minut gry...
Bardzo mnie cieszy, że w klubie patrzą uważnie na każdą złotówkę (patrząc po transferach) - niby pięć tysięcy ino, ale trzeba rozważyć za i przeciw
ps. był już u nas Komac, też mioł epizody na MŚ'10... i to kilka miesięcy po mundialu, a zawrotnej kariery nie zrobił... czy chodziło o kasa, czy o charakter i akceptacja w drużynie to już inna działka..
a) transfery, które miały nie tylko uzupełnić kadrę, ale i wzmocnić
b) kupno tych piłkarzy było połączone z kupnem Polonii przez Króla (w końcu chyba na żodnym piłkarzu Wojciechowski nie zarobił tyle ile na tej transakcji, czyli 3 mln, a całą Polonię [razem z licencja i kasą z C+, wieloma piłkarzami sprzedoł za 5mln)
Zresztą wystarczy przewertować forum i jak przyłazili ci piłkarze i Panka to była może nie euforia, ale radość, że będziemy walczyć o coś więcej. Wszystko się zepsuło jak Waldka zawinął PZPN... Jo jedynie nie rozumia transferu Kikuta (bo wtedy był Lewczuk i Djokic na prawo obrona)
Kopunek gwiazda mundialu? Wszedł na 4 minuty i strzelił gola... w następnym meczu zagrał 20 minut (1/8 finału) - może gwiazda, na nasze warunki tym bardziej, nieważne... tylko, że to było 4 lata temu
Żeby była jasność - jestem za Kopunkiem, fajnie byłoby gdyby przyszedł, wartko go przygotować do gry, ale gość podobno mo sił na 15 minut gry...
Bardzo mnie cieszy, że w klubie patrzą uważnie na każdą złotówkę (patrząc po transferach) - niby pięć tysięcy ino, ale trzeba rozważyć za i przeciw
ps. był już u nas Komac, też mioł epizody na MŚ'10... i to kilka miesięcy po mundialu, a zawrotnej kariery nie zrobił... czy chodziło o kasa, czy o charakter i akceptacja w drużynie to już inna działka..
-
- Kontakt:
dokladnie Artur, tez mi sie to podobo, ze w klubie rozwazajom za i przeciw. Jak dla mje powinien Kopunek przepracowac miesiac/dwa miesiace pod okiem Janka i dopiero wtedy ocenic jego przidatnosc do gry, ale i tak Kocian wie co robi! Niy ma sie co martwic chopy! widzemy sie na prezentacjo i szpilu w niedziela PYRSK !
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Szczególnie podejrzany jest fakt, że przecież on nie był kontuzjowany tydzień temu ino już trocha czasu minęło i trenowoł niby w Trnawie niby z tą samą myślą, że jak się odbuduje to podpiszą i będzie wzmocnieniem. Coś te treningi chyba nie tak skoro nadal mo siły na 15 minut, a do tego nagle wyjechoł im kaj indziej i teraz może u nos się sytuacja powtórzyć czyli będzie niby się odbudowywoł, a zanim się odbuduje już wyląduje kaj indziej. Jeżeli rzeczywiście robiłby kolosalno różnica to nie ma się co zastanawiać ino brać choćby zagroł w 3-4 meczach już w ostatniej fazie, ale nie wiem czy tak jest. Zawsze tacy gracze co pół roku nie grali są i będą nie wiadomą i z góry napiszę, że nie mam pojęcia co będzie słuszne, pokazuję tylko, że kto będzie chciał się dowalić to obojętnie co postanowią to to zrobi, kto będzie chciał poprzeć taką, a nie inną decyzję również znajdzie ku temu powody.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
ciekawe, że nie idzie podpisać umowy, która uwzględniała by ryzyko poniesione przez klub
Następny Zając czy Niedzielan nie jest nam potrzebny i ja się wcale działaczom nie dziwię.
Następny Zając czy Niedzielan nie jest nam potrzebny i ja się wcale działaczom nie dziwię.
-
- Kontakt:
oczywiscie, ze mozna taka umowe podpisac.... cos tu nie tak jest z tym Kopunkiem, ew. jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o szmal 

-
- Kontakt:
Dać sobie spokój z tym Kopunkiem. Poza nazwiskiem na ten moment pewnie nie reprezentuje poziomu który dawałby więcej jakości. Fajnie, że Kocian go chwali, ale facet nie grał jakiś czas na wysokim poziomie i zanim wejdzie na te "swoje" obroty to będzie koniec rundy.
I tyle w temacie.scaneRboy pisze:Następny Zając czy Niedzielan nie jest nam potrzebny(...)

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Temat Kamila Kopunka jest jeszcze aktualny?
- Jeszcze w tamtym roku mówiłem, że chcę mieć konkurencję na każdej pozycji w drużynie. Gigołajew został ściągnięty, byśmy mieli alternatywę dla Daniela Dziwniela. Na środku mamy natomiast tylko dwóch defensywnych pomocników - Surmę i Babiarza. Szukaliśmy środkowego pomocnika w Polsce, kontaktowaliśmy się z nim, ale nie udało nam się go pozyskać. Następnie pojawił się temat Kamila Kopunka. Zrobiliśmy mu badania i ich wyniki są pozytywne. Fizycznie prezentuje się dobrze, gdyż on na Słowacji cały czas trenował z drugą drużyną Spartaka Trnava. Brakuje mu tylko meczów, ale tak byłoby w przypadku każdego piłkarza, który miałby za sobą tylko treningi. Kamil w tym momencie jest z nami i są ustalane warunki jego kontraktu.
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...