Marcin Waszczuk odpowiada na pytania?
- Adrian.G
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Marcin Waszczuk odpowiada na pytania?
Powiem szczerze, że mało co mnie tak irytuje jak ten temat.
Z całym szacunkiem panie Marcin ale proszę, załatw i się chwal a nie chwal się że próbujesz załatwić.
Po opuszczeniu stołka wiceprezesa jesteś jednym z szarych kibiców i do momentu pochwalenia się sukcesem, powinieneś sam poprosić o zamknięcie tego niepotrzebnego już tematu.
Absolutnie nie jest to wycieczka osobista ale troska o naszą higienę emocjonalną.
Krócej : mniej prania mózgów kibiców.
Do jutra !
Z całym szacunkiem panie Marcin ale proszę, załatw i się chwal a nie chwal się że próbujesz załatwić.
Po opuszczeniu stołka wiceprezesa jesteś jednym z szarych kibiców i do momentu pochwalenia się sukcesem, powinieneś sam poprosić o zamknięcie tego niepotrzebnego już tematu.
Absolutnie nie jest to wycieczka osobista ale troska o naszą higienę emocjonalną.
Do jutra !
Kupię (wymienię) proporczyki Ruchu Chorzów do mojej kolekcji.
Zapraszam na mój fan page z proporczykami Ruchu Chorzów.
FB ---> https://www.facebook.com/ProporczykiRuchuChorzow/
TT ---> @RuchProporczyki
Zapraszam na mój fan page z proporczykami Ruchu Chorzów.
FB ---> https://www.facebook.com/ProporczykiRuchuChorzow/
TT ---> @RuchProporczyki
-
Elmer, aleś trefił

Ło armie moga Wom łopowiadać wiców bez liku, yno niy byda sie som wystowiać na szczał

Lutz, widziołch na Youtube.

- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
Adrian.G, źle to interpretujesz...Adrian.G pisze: ↑15 lis 2019, o 10:51Powiem szczerze, że mało co mnie tak irytuje jak ten temat.
Do jutra !
To nie jest ani chwalenie się, ani tym bardziej pranie mózgów.
To jest tylko informowanie ludzi i lakoniczne, krótkie informacje na jakim to jest etapie...
Mam świadomość tego, że jeśli nic z tego nie wyjdzie, to dołaczę do tego niechlubnego "panteonu" ściemniaczy i wizjonerów...
Mimo to, kontynuuję ten temat, bo wierzę, że to postawi Ruch na nogi!
Adrian, to nie są żadne obietnice, tylko krótki przekaz informacji.
Wierzę jeszcze i w to, że jeśli wyjdzie z tym inwestorem, to wzrosną nasze szanse na "podziękowanie" łysemu...
Do jutra! pyRsk!
- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
PANIE Wela już blisko 20:)termin z inwestorami klepnięty?
-
Arango-mokre, klepnięty.
Myślę, że z końcem tygodnia będzie krótka informacja post factum.
pyRsk!
-
Simon, ustalołech to z Wiro, ale mieli my to potwierdzić. Byłech pewny, że niy ma dzisiej tego spotkanio. Bołżech w doma. Jak to jo zadupioł, to sorry Chopy. Wiysz, że mi zależało. Trza sie zaś dogodać.
Jeżech na miyjscu. Cołkiy tydziyń.
pyRsk!
- viRo_BJJ
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
MArcin ja napisałem , gdzie będziemy - bez potwierdzania w tym samym miejscu będziemy tez za tydzień:)
JIU JITSU ZNACZY MIEKKA SZTUKA - JESTESMY MIECZAKAMI, KTORZY LEJA TWARDZIELI
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW
-
Wiro, w takim razie Mea Culpa! Przepraszam.viRo_BJJ pisze: ↑18 lis 2019, o 07:56MArcin ja napisałem , gdzie będziemy - bez potwierdzania w tym samym miejscu będziemy tez za tydzień:)
Szkoda, że nie zadzwoniliście, czy nie puściliście smsa, byłbym w kwadrans, ale trzeba iść do przodu.
Szkoda, że dopiero znowu za tydzień, bo te tygodnie tak lecą, już ponad miesiąc od mojego wyrzucenia, a w tym tygodniu będzie się sporo działo.
pyRsk!
- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A dobrze:)?
-
W dniu 21.11 w godz. 14.00 - 18.00 odbyło się spotkanie z zainteresowanym inwestorem z Belgii. Inwestorzy /na życzenie/ zostali zapoznani z infrastrukturą Klubu, przedstawioną przez pracowników Ruchu. Następnie miało miejsce spotkanie z prezesem Ruchu i pracownikami merytorycznymi.
Ostatnią i kluczową częścią pobytu inwestora było spotkanie z akcjonariuszami, na którym została przedstawiona sytuacja Klubu i oczekiwania obu stron, akcjonariuszy i inwestora. Kolejne spotkanie ma zostać zaplanowane w pierwszej połowie grudnia.
pyRsk!
Ostatnią i kluczową częścią pobytu inwestora było spotkanie z akcjonariuszami, na którym została przedstawiona sytuacja Klubu i oczekiwania obu stron, akcjonariuszy i inwestora. Kolejne spotkanie ma zostać zaplanowane w pierwszej połowie grudnia.
pyRsk!
-
- Kontakt:
Czyli za dwa tygodnie
sorry, musiałem
Fajnie, że w końcu przylecieli, szkoda, że jak na razie nic z tego nie wynikło.

Fajnie, że w końcu przylecieli, szkoda, że jak na razie nic z tego nie wynikło.
-
Gipcu, to nie są magiczne "dwa tygodnie"

Trudno to tak określić, że "jak na razie nic z tegonoe wyszło". Wiedzieli dużo o naszym Ruchu i skoro, mimo to przylecieli, to potwierdzili zamiary.
Nigdy do końca nie będziemy wiedzieć, co tam siedzi w ich głowach, ale jak nie sprawdzimy, to się nie dowiemy. Teraz okaże się, czy zderzenie z rzeczywistością przyniesie zakładane rezultaty.
pyRsk!
- somebody_correct
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kim oni sa?
Wszyscy - #wspieram WR - WIELKI RUCH
Kto nie daje ten z policji hej!
Kto nie daje ten z policji hej!
-
- Kontakt:
Czy Prezes albo pracownicy merytoryczni klubu mogą potwierdzić wizytą tajemniczych inwestorów?Wela pisze: ↑22 lis 2019, o 02:20W dniu 21.11 w godz. 14.00 - 18.00 odbyło się spotkanie z zainteresowanym inwestorem z Belgii. Inwestorzy /na życzenie/ zostali zapoznani z infrastrukturą Klubu, przedstawioną przez pracowników Ruchu. Następnie miało miejsce spotkanie z prezesem Ruchu i pracownikami merytorycznymi.
pyRsk!