Działania marketingowe
-
- Kontakt:
Re: Działania marketingowe
Nie ma światła, więc nie można grać. Wymogi telewizji. Już o braku licencji na C6 nie mówię.
Do tego stan techniczny trybuny.
Do tego stan techniczny trybuny.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
czy ktoś z klubu mógłby już ściągnąć plakaty na mecz z Legią na przystanku na aks?
- Radvan138
- Kontakt:
Albo sciagnac zgodowe produkty na szpil z wisla ze skleputynbydziedobry pisze: ↑26 kwie 2025, o 13:16czy ktoś z klubu mógłby już ściągnąć plakaty na mecz z Legią na przystanku na aks?
-
- Kontakt:
akurat spoko że te zgodowe produkty są, dwupak z szolką W&R chca zamówić. i książka 1tom
-
- Kontakt:
"Kraina blasku Auto SPA" Dawid Tomaszczyk.
Czy ktoś może podać NIP, KRS do tego nowego "partnera biznesowego" Ruchu?
Czy ktoś może podać NIP, KRS do tego nowego "partnera biznesowego" Ruchu?

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ha! Też nie mogę znaleźć. I pomijam już to zdjęcie garażu, gdzie niby wszystkie "usługi" są prowadzone. Ktoś mi powie o co tu chodzi?
https://www.google.com/maps/place/Krain ... JQAQ%3D%3D
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zdjęcia musieli pomylićdisu pisze: ↑29 kwie 2025, o 01:14Ha! Też nie mogę znaleźć. I pomijam już to zdjęcie garażu, gdzie niby wszystkie "usługi" są prowadzone. Ktoś mi powie o co tu chodzi?
https://www.google.com/maps/place/Krain ... JQAQ%3D%3D

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Najnowszy model biznesowy, nasz prezes uczył się od najlepszychchropaczow pisze: ↑29 kwie 2025, o 06:05Zdjęcia musieli pomylićdisu pisze: ↑29 kwie 2025, o 01:14Ha! Też nie mogę znaleźć. I pomijam już to zdjęcie garażu, gdzie niby wszystkie "usługi" są prowadzone. Ktoś mi powie o co tu chodzi?
https://www.google.com/maps/place/Krain ... JQAQ%3D%3D![]()

- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jedyny Tomaszczyk na cało Polska co prowadzi działalność to jest z Bydgoszczy PROFES-HAND DAWID TOMASZCZYKdisu pisze: ↑29 kwie 2025, o 06:54Najnowszy model biznesowy, nasz prezes uczył się od najlepszychchropaczow pisze: ↑29 kwie 2025, o 06:05Zdjęcia musieli pomylićdisu pisze: ↑29 kwie 2025, o 01:14Ha! Też nie mogę znaleźć. I pomijam już to zdjęcie garażu, gdzie niby wszystkie "usługi" są prowadzone. Ktoś mi powie o co tu chodzi?
https://www.google.com/maps/place/Krain ... JQAQ%3D%3D![]()
![]()
- Rickenn10
- Kontakt:
Na początku sezonu mogli uprzedzić że karnety będą na cyrk a nie na piłkę nożną.
Firma kogucik jako partner biznesowy... Niech się ten sezon już kończy bo to jest jakaś paranoja.
Firma kogucik jako partner biznesowy... Niech się ten sezon już kończy bo to jest jakaś paranoja.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Idealne podsumowanie profesjonalizmu klubu to podjęcie współpracy z firmą no name niezarejestrowaną w CEIDG, która swoją działalność prowadzi w starym garażu.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Szczerze miałbym w du***, gdzie to jest robione, gdyby wszystko bylo zgodne z pozwoleniami itd. Przeciez jak wyjdzie za chwilę, ze ta firma przez właśnie taki szum okaże się jedynie "firma" to znow będzie beka na całą Polskę co to nasz pozorant klepnął

NIP brak. Druga kwestia robienie usług detailingowych w takich ogólnodostępnych garażach jest praktycznie niemożliwe ze względu na wymagania, które trzeba spełnić. Ale co ja tam mogę wiedzieć. Za krótko w tym siedzę

Chyba, że patrząc po znajomych na fejsie się dostało dzięki temu współpracę

Ostatnio zmieniony 29 kwie 2025, o 10:21 przez Bialy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Firma kogucik. Wypolerowoł i uciykBialy pisze: ↑29 kwie 2025, o 10:11
Szczerze miałbym w du***, gdzie to jest robione, gdyby wszystko bylo zgodne z pozwoleniami itd. Przeciez jak wyjdzie za chwilę, ze ta firma przez właśnie taki szum okaże się jedynie "firma" to znow będzie beka na całą Polskę co to nasz pozorant klepnął
NIP brak. Druga kwestia robienie usług detailingowych w takich ogólnodostępnych garażach jest praktycznie niemożliwe ze względu na wymagania, które trzeba spełnić. Ale co ja tam mogę wiedzieć. Za krótko w tym siedzę![]()

- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Może dopiero wystąpią o NIP.... , albo to taka firma bez NIPu :-)
Zaczęli zakładać firmę od rzeczy najważniejszych tzn. Ruch nr 1 w moim sercu :-)
Chcesz założyć firmę wstąp do nas. Ehhhh
Zaczęli zakładać firmę od rzeczy najważniejszych tzn. Ruch nr 1 w moim sercu :-)
Chcesz założyć firmę wstąp do nas. Ehhhh