Działania marketingowe
-
- Kontakt:
Re: Działania marketingowe
Bo przyszła specjalistka Daria wollenberg ? I ruszyło
U nas pewnie nikt nawet nie pomyślał żeby złożyć jej propozycje
U nas pewnie nikt nawet nie pomyślał żeby złożyć jej propozycje
-
W kwestii sklepiku, widzę pojawiło się kilka nowych rzeczy. Porusze jedną rzecz - koszulka t-shirt, już pomijam walory wizualne, mocno dyskusyjne, ale wiadomo każdemu podoba się co innego. Mianowicie czy tylko mnie oburza cena 89zł za t-shirt? Czy już wszyscy pośrednicy nakładają takie marże że nie można taniej?
-
- Kontakt:
Od dłuższego czasu ceny w sklepiku są oderwane od rzeczywistości, a w porównaniu z kwestiami wizualnymi to aż słów brak.Buger pisze: ↑11 kwie 2025, o 00:00W kwestii sklepiku, widzę pojawiło się kilka nowych rzeczy. Porusze jedną rzecz - koszulka t-shirt, już pomijam walory wizualne, mocno dyskusyjne, ale wiadomo każdemu podoba się co innego. Mianowicie czy tylko mnie oburza cena 89zł za t-shirt? Czy już wszyscy pośrednicy nakładają takie marże że nie można taniej?
Teraz wypuścili fajne bluzy a`la bassebalowe - dokładnie taką samą chciałem sobie kupić w pewnym chińskim sklepie - wyrób identyczny oprócz oczywiście brandingu, który jak wiadomo coś kosztuje - no normalna sprawa. Nienormalne natomiast jest to, że to co mam w koszyku kosztuje w detalu mniej niż jeden Kazimierz Wielki. Można się zastanawiać czy kwestie cen są tak samo losowane jak składy meczowe ostatnio... Zresztą i tak nie ma ich na stronie sklepu tylko na FB.
Ostatnie okolicznościowe wypusty gadżetów czy to na Dzień Kobiet czy tym podobne były dostępne też w takich ilościach, że nie można było ich kupić nawet.
Od czasów spędzonym w agroligach niestety uważam, że nie mamy sklepu klubowego - wtedy na prawdę można było wejść z marszu i coś kupić całkiem przypadkowo nawet bo raz, że były atrakcyjne ceny, a dwa były fajne produkty, grafiki które przyciągały, a nie odpychały oko itp.
Ale zaraz się pojawi, że przecież "my som Ruch to gadżety muszą kosztować, a nie wyglądać"... bo i tak ktoś je kupi...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Najsłabszej jakości, cienka jak doopa węża filiżanka - 60 ziko.
https://sklep.ksruch.com/pr/-/p/filizan ... esso/14446
Gruba, dobrej jakości porcelana - 50 ziko (wybaczcie link do tych kuref, ale może jak zobaczycie na zdjęciu to się zaczniecie zastanawiać co jest nie tak z tym amatorskim klubem):
https://sklep.legia.com/product/filiank ... -warszawa/
Reasumując: ten klub to mem. Nieśmieszny mem.
Gruba, dobrej jakości porcelana - 50 ziko (wybaczcie link do tych kuref, ale może jak zobaczycie na zdjęciu to się zaczniecie zastanawiać co jest nie tak z tym amatorskim klubem):
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ta z nauki jazdy, wygląda solidniej.disu pisze: ↑12 kwie 2025, o 07:51Najsłabszej jakości, cienka jak doopa węża filiżanka - 60 ziko.

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Może mamy droższe filiżanki, ale mamy też gorszą jakośćchropaczow pisze: ↑12 kwie 2025, o 07:58Ta z nauki jazdy, wygląda solidniej.disu pisze: ↑12 kwie 2025, o 07:51Najsłabszej jakości, cienka jak doopa węża filiżanka - 60 ziko.
Reasumując: ten klub to mem. Nieśmieszny mem.![]()

-
- Kontakt:
Co do samej filiżanki na jakości się nie znam ale wyglądowo bardziej podoba mi się nasza i to nie tylko ze względu na herb. Bardziej moją uwagę przyciąga amatorszczyzna zdjęć, nasze produkty wyglądają tak jakby wycięto je w paintcie i to w dodatku nierówno. Wiem, że to szczegół i nie ma większego znaczenia dla nas kibiców ale jakbym był kimś z zewnątrz i zobaczył w dobie wszechobecnego AI które w dowolny sposób w ciągu minuty jest w stanie przerobić każde zdjęcie to wiedziałbym, że ktoś to robi "tylko żeby było". Pewnie gdybyśmy mieli drużynę która walczy o awans nikt by się tym nie przyjmował ale skoro w klubie jest "dupa i kamieni kupa" to jest to okres na rozliczenie wszystkich zaniedbań bo sportowo ten sezon stracił już dla nas znaczenie.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z tego co wiem, filiżanki Ruch zamawia w Bogucicach, czyli jakościowo jest to bardzo dobra porcelana i na pewno nie będzie gorsza od tej z warszawki. Kwestią gustu jest styl, u nas to takie retro ze złoconym rantem, u nich bardziej wspolczesny styl. Inna sprawa to ta ich eLka naprawdę paskudna przy naszej eRce 

-
- Kontakt:
Wlasnie tyz mi sie tak cos kojarzylo, ze nasze som robione w Bogucicach. Mozna by to bylo fajnie opakowac cos w stylu Made in Silesia albo Made in Blue Katowice. Czy ogolnie zrobic narracja, ze robione u nos a niy bez Chinczykow.Aleho pisze: ↑12 kwie 2025, o 12:36Z tego co wiem, filiżanki Ruch zamawia w Bogucicach, czyli jakościowo jest to bardzo dobra porcelana i na pewno nie będzie gorsza od tej z warszawki. Kwestią gustu jest styl, u nas to takie retro ze złoconym rantem, u nich bardziej wspolczesny styl. Inna sprawa to ta ich eLka naprawdę paskudna przy naszej eRce![]()
Niy chca za bardzo krytykowac ale ta naszo wyglondo bardziyj jak szolka do kawy niz do espresso. Ta legijno to juz bardziyj do espresso natomiast ta ich elka paskudno.
Mie sie zdowo, ze nasz sklep relatywnie duzo oferuje. Interesuje mie czy my ogolnie wychodzymy na plus z dzialanosci sklepow.
Jedna malo rzecz, nowosci w sklepie a sam mycki i jakle zimowe na grafice

Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
- Kontakt:
pamietocie gadzety u FRontala na poczatku z heRbem jeszcze wiela tego było, to se ne vrati...
-
- Kontakt:
Tam nawet stringi były, na których ledwo się eRka mieściła, fakt w ci*** asortymentu.
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
-
- Kontakt:
Kupował z Was ktoś ostatnio kubki w sklepie Ruchu? Zdecydowałem się na zakup kilku w najgorszych czasach dla klubu. Było na nich, że można myć w zmywarce. Mam teraz komplet białych kubków. Wszystko zeszło. Jakiś czas później kupiłem kubki w Barcelonie (nie klubowy, od jakiegoś Hiszpana na La Rambli z jakimiś tam badziewiami), do dzisiaj mam, nic nie zeszło.
Jak u nas teraz wygląda kwestia kubków? Trzeba je traktować jak porcelanową filiżankę żeby wszystko nie zlazło?
Jak u nas teraz wygląda kwestia kubków? Trzeba je traktować jak porcelanową filiżankę żeby wszystko nie zlazło?
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja mam od długiego czasu. Zmywarka chodzi. Kubek bez zmian
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mam kubek z tymi eRkami. Po kilku myciach wewnętrzny spód zaczął mieć pajączki na całej szerokości. Niby nie przeszkadza w korzystaniu, ale wygląda nieestetycznie. Z kolei przezroczyste szklanki z herbem mam wrażenie że tracą kolory z każdym użyciem.Elmer pisze: ↑12 kwie 2025, o 23:09Kupował z Was ktoś ostatnio kubki w sklepie Ruchu? Zdecydowałem się na zakup kilku w najgorszych czasach dla klubu. Było na nich, że można myć w zmywarce. Mam teraz komplet białych kubków. Wszystko zeszło. Jakiś czas później kupiłem kubki w Barcelonie (nie klubowy, od jakiegoś Hiszpana na La Rambli z jakimiś tam badziewiami), do dzisiaj mam, nic nie zeszło.
Naprawdę bardzo słaba jakość...
-
- Kontakt:
Wszystkie kubki z nadrukami i roznej masci farbami zawsze wyblakna w zmywarce, chemia zawarta w tabletkach nadaje sie do mycia glowic samochodowych i wam jednemu z drugim smierdzacemu leniowi ciezko umyc kubek ukochanego klubu reczniedisu pisze: ↑13 kwie 2025, o 04:12Mam kubek z tymi eRkami. Po kilku myciach wewnętrzny spód zaczął mieć pajączki na całej szerokości. Niby nie przeszkadza w korzystaniu, ale wygląda nieestetycznie. Z kolei przezroczyste szklanki z herbem mam wrażenie że tracą kolory z każdym użyciem.Elmer pisze: ↑12 kwie 2025, o 23:09Kupował z Was ktoś ostatnio kubki w sklepie Ruchu? Zdecydowałem się na zakup kilku w najgorszych czasach dla klubu. Było na nich, że można myć w zmywarce. Mam teraz komplet białych kubków. Wszystko zeszło. Jakiś czas później kupiłem kubki w Barcelonie (nie klubowy, od jakiegoś Hiszpana na La Rambli z jakimiś tam badziewiami), do dzisiaj mam, nic nie zeszło.
Naprawdę bardzo słaba jakość...

Grafika wykonana ceramicznie jak reszta kubka daje rade.
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW