RUCH Chorzów 2 - 0 Hydrobudowa 30.09.2006; godzina 18:00
-
- Kontakt:
- kRycha
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Swoja droga to ciekawe, Wisła chce rezerwowego gracza z drugoligowego klubu 8)Simone pisze:Ten Iwan ma nadal cos wspolnego z Wisla bo ciagle gada o Cwielongu![]()
Jakby sie zakochal :lol:
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
"Ruch z taka gra nie mialby zadnych problemow w ekstraklasie" - mniej wiecej w tym tonie wypowiedzial sie Iwan. Na pcozatku doping torche przyciszony, pozniej juz lepiej, choc C+ to nie byl. Za to czeste rzuty kamera na bawiacych sie kibicow. Jeszcze raz brawo sedzia!
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
To samo chciałem tu zacytowac ale widze że ktoś mnie uprzedziłjajo pisze:"Ruch z taka gra nie mialby zadnych problemow w ekstraklasie" - mniej wiecej w tym tonie wypowiedzial sie Iwan.

za***ista sprawa z taką retranskisją, można być na meczu na żywo a potem w domu na spokojnie wszystko zobaczyć... Mogłoby tak być co kolejke!
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Po obejzeniu meczu w tv:
Co do Mikiego to ktos pisal ze mu nie wychodzilo.Moim zdaniem wychodzilo tylko brakowalo troche szczescia albo partnerzy nie wykonczyli idealnej pozycji ktora wypracowal Miki.To ze juz brakowalo mu sil to efekt duzej pracy ktora wlozyl
Sokołowski - tak sie zdobywa uznanie na ślasku
Jak jezdze na mecze nie paitema czy kiedykolwiek Ruch gral taka pile jak gra teraz.Ciagle graja swoje bardzo dobrze poukladana druzyna.Bez wzgledu na wynik caly czas do przodu.
Troche pusto bez flag na prostej ale nadrabiamy za***istym dopingiem
Jednak doczekalem lepszych czasow
Co do Mikiego to ktos pisal ze mu nie wychodzilo.Moim zdaniem wychodzilo tylko brakowalo troche szczescia albo partnerzy nie wykonczyli idealnej pozycji ktora wypracowal Miki.To ze juz brakowalo mu sil to efekt duzej pracy ktora wlozyl
Sokołowski - tak sie zdobywa uznanie na ślasku

Jak jezdze na mecze nie paitema czy kiedykolwiek Ruch gral taka pile jak gra teraz.Ciagle graja swoje bardzo dobrze poukladana druzyna.Bez wzgledu na wynik caly czas do przodu.
Troche pusto bez flag na prostej ale nadrabiamy za***istym dopingiem
Jednak doczekalem lepszych czasow

-
- Kontakt:
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Jak dla mnie najważniejsze zdjęcie z tej galerii:
http://www.sportowefakty.pl/galeria/ind ... 9&g=83&z=3
mimo wszystko żal mi MaRia i łza sie w oku kreci

mimo wszystko żal mi MaRia i łza sie w oku kreci

-
- Kontakt:
Mam nadzieje, ze nie bedzie sie rozmienial na drobne i szukal klubu zima. Niech sie pogodzi z don Wlecialem i w meczu pieczetujacym awans wejdzie na ostatnie 15 min, strzeli brameczke, my go pieknie pozegnamy, a on zostanie nowym prezesem. 8)Bizak16 pisze:mimo wszystko żal mi MaRia i łza sie w oku kreci
-
- Kontakt:
Bizak16 pisze:Jak dla mnie najważniejsze zdjęcie z tej galerii:
mimo wszystko żal mi MaRia i łza sie w oku kreci![]()
![]()
Ruch Bogiem Śrutwa Nałogiem
Nio foteczka fest sentymentalna ;(