WD PZPN: Sześć punktów ujemnych dla Ruchu Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
ZIBI13
Kontakt:

#751 Post autor: ZIBI13 » 27 kwie 2006, o 14:55

To moze sprobujmy Pani Prezes powiedziec o naszych propozycjach.Mamy pomysly.Gramy przeciez do tej samej bramki.....
Zrobmy cos dla klubu,bo to tak jakbysmy robili tez dla siebie.

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#752 Post autor: SzaRlin » 27 kwie 2006, o 15:33

Bytom20 pisze:To zbieraj na ta sektorówka może za trzy lata jak bydymy już nie daj Boże w okręgówce to uzbierasz. Tylko żebyś miał od kogo zbierać bo na meczu z Heko nie spodziewam sie tłumów.A tak na marginesie to jest paradoks składać się na sektorówka jak klub tonie w długach w drugiej lidze to jest chyba dopiero szaleństwo?
Chopie tak czytom te twoje posty i ty ku*** non stop o ty sektorówce. Ktoś nie chce to nie musi nic wciepnąć do puszki abo przeloc na konto! ty ku*** tego nie rozumisz? chcesz wyciągac klub ze długów? prosze bardzo lej im kasa na konto! Klimek mo tako dupno firma i ledwo z tym wyrobiomy!
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

piknicfriendly

#753 Post autor: piknicfriendly » 27 kwie 2006, o 15:36

To czy Klimek jest frajerem czy filantropem czy też interesy i ciągłe wyjazdy nie pozwalają pragmatyczno ocena tego stanu mo tu znaczenie drugorzędne. Bo to jego pieniądze i to jego krwawica.
Faktym jest ino to, że sposób regulowania zadłużenia przez zarząd przypomino dokonania małpy z brzitwą.
I jedyne co mogymy to Klimkowi współczuć

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#754 Post autor: Bytom20 » 27 kwie 2006, o 15:36

Chopie daje tylko propozycja bo ja osobiście tego nie rozumiem ale jak chcecie to się ściepujcie przecież Wam nie bronie.

Viro

#755 Post autor: Viro » 27 kwie 2006, o 15:49

Zibi jak chcesz mozesz probowac mnie zniechecilo ciagle lazenie ciagle gadanie o tym samym i nic nie robienie , moze pani prezes jest inna, mozna sprobowac wystosowac pismo propozycja spotkania itd. moze Ty dasz rade i zycza ci jak najlepiej

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#756 Post autor: radzion » 27 kwie 2006, o 16:07

Bytom20 pisze:Chopie daje tylko propozycja bo ja osobiście tego nie rozumiem ale jak chcecie to się ściepujcie przecież Wam nie bronie.
dolzes propozycja i kkoniec!po kiego w kozdym temacie psizesz dokladnie to samo!rob sciepa i jo zrobia sciepa!tyla wela ty pieneidzy uzbierosz w ciagu miesiaca na ratowanie jo nazbierom w ciagu jednego meczu wetniesz sie? to ino swiadczy o tym ze ludzie nie sa naiwni i za przeproszeniem pi***ola takie akcje!bo wiedza ze to i tak pieniadze wyciepniete w bloto!poza tym tyrochga tego nie rozumia tych twoich argumentow!rownei dobrze moga nei ejchac na wyajzd na drugi koniec Polski i zaplacic za neigo 50zl ino dac te 50zl na klub, bo klub tonie w dlugach a my sie jezdzymy pol Polski zeby zobocyc jak 22 baranow loto za szmatom!no sorki!bez sensu!i nie pisz ze to nie to samo!

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#757 Post autor: Bytom20 » 27 kwie 2006, o 16:24

Z leksza dajesz argumenty które nie mają związku. Przecież ja nikomu nie gadałem ani nie proponowałem żeby nie jeździł na wyjazdy. Jeżeli sektorówka a wyjazd na mecz to to samo to ni wiem kto tu jest szalony ale napewno nie ja.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#758 Post autor: spyru » 27 kwie 2006, o 17:23

NU bedzie zbierało na sektorówke a nie na długi czy ratowanie Ruchu. Tyle w temacie. Bytom20 - Twój pomysł został odrzucony :!:
Nie ma co go już poruszać, decyzja jest ostateczna. Jak chcesz to stań na czele jakiejsć ekipy, która sie tym zajmie, załóżcie stowarzyszenie i zbierajcie kase. Naprawde życze powodzenia. A my w tym czasie bedziemy zbierali na sektorówke.
EOT
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#759 Post autor: jajo » 27 kwie 2006, o 18:25

Bytom - kibice musza sie zajac kibicowaniem. Spojrz na to z tej storny. Zalozmy, ze sektorowka bedzie kosztowala 5 tysiecy. Przedd jej zaprezentowanie zalozmy za 1,5 roku zrobi sie akcje, prezentacja noej sektorowki itd, co przyciagnie jakas czesc ludzi na stadion. I kasa sie zwroci w jakiejs czesci. Bedzie i sektorowka i jakis hajs w klubie wiekszy. Zobacz jak podskoczyla frekwencja na Jadze, na mecz z ktora NU zapowiadalo oprawe. I kibce nadal powinni tworzyc jak najlepsza atmosfere (w jaki sposob to juz dyskusja nie na ten temat), zeby przyciagac ludzi, tym samym pieniadz z biletow - duzo wieksze niz z puszki, a moze i w koncu jakeigos sponsora
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#760 Post autor: wolfik » 27 kwie 2006, o 18:41

A robiac sektorowke nie dzialamy dla dobra tego klubu? Wszystkie sektorowki, oprawy, fany, jezdzenie na wyjazdy przez cala Polske to ogromnie duzo. Patrzac wlasnie z ekonomicznego punktu widzenia to My kibice jestesmy ogromnym kapitalem dla tego klubu. Kilka tysiecy niezwykle wiernych i lojalnych ludzi. Hipermarkety, stacje benzynowe wydaja ogromne pieniadze na rozne programy lojalnosciowe, ogromne znizki zeby miec stalych klientow. A nasz klub w tym wzgledzie nie robi i nie musi robic kompletnie nic. Kibice zawsze beda niezaleznie od pogody, fatalnej gry, stanu stadionu. I nawet jak ten klub gralby w okregowce to ci kibice zawsze beda. To jest kapital nieoceniony.

Nawet jakbys zebral 10 tys zl i przeznaczyl je na dlugi to nikt by tego nie zauwazyl, bo jest to tylko kropla w morzu potrzeb. Gdy te pieniadze przeznaczymy na wyjebana w kosmos sektorowke to udowodnimy po raz kolejny jak wspanialych Ruch ma kibicow.

Przepraszam za odejscie od glownego tematu :wink:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#761 Post autor: gerhat » 27 kwie 2006, o 18:45

Lysy Ty rzeczywiście dzisiej mosz coś nie tak ze swoim kumaniem.
Kaj jo twierdza że mój pogląd jest jedyny i słuszny? Kilka razy żech podkreśloł że to ino teoria, do której potwierdzenia brakuje mi 1-2 meczy. Jo sie ciesza że mosz inny pogląd ino prezentuj zalety tego poglądu bo jak na razie to próbujesz go argumentować osądzaniem od czci i wiary tych co maja inny i emenujesz agresją na poziomie keller -3. . Gratuluja Ci argumentów. Przypominom że temat brzmi "6 pkt ujemnych dla Ruchu Chorzów", a nie kto kogo mo za frajera.
A co do tych dwóch panów... tu był tekst który żech wydelejtowoł, a co tam mosz mieć, niy byda Cie napastowoł ;)
Mom nadzieja że i Ty umiesz się powstrzymać.

wili

#762 Post autor: wili » 27 kwie 2006, o 20:28

na dzien dzisiejszy ruch to tragedia niech sie biora do roboty :oops:

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#763 Post autor: Simone » 27 kwie 2006, o 20:35

kur ... kolego a jak w tym Klubie ma byc dobrze skoro kibic nie odczowa potrzeby napisania jego nazwy z duzej litery

To jest rownie niezrozumiale jak gra naszych pilkarzy

btw : Zapewniam Cie Gerhat ze jestem wyluzowany jak malo kto
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2006, o 20:51 przez Simone, łącznie zmieniany 1 raz.

gregor
Kontakt:

#764 Post autor: gregor » 27 kwie 2006, o 20:46

Zamias zbierać kaa na ratowanie klubu zacząć przyciągać ludzi na stadion i bes puszek kasy sie nazbiero w kasie klubowej. :wink:
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#765 Post autor: gerhat » 27 kwie 2006, o 20:46

podobnie jak Bóg, którego piszemy z dużej litery oraz wyrażenia Twój, Twoja, Twoje

Jest takie przysłowie, kto nie jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem.
Niedługo będziemy się dzilić na lepszych i gorszych skuli znajomości ortografii, Simone wyluzuj

ODPOWIEDZ