Alek, jestem Marcin albo po prostu Wela. Szacunek ludzi, szacunek Kibiców jest o wiele więcej wart, niż ten zwrot "pan"...alek900 pisze: ↑1 lis 2019, o 17:26Panie Marcinie!
Na początku Pana pracy w Ruchu, byłem sceptycznie nastawiony. Dlaczego? Już odpowiadam. Dlatego, że nie jestem zwolennikiem akcji kiedy generał ma stać na czele klubu sportowego. Tak jak nie jestem zwolennikiem piosenkarzy, sportowców itp w polityce.
Dzisiaj powiem Panu jedno! Dziękuje! Stokrotne Dziękuje! I przepraszam!!
Szczególnie kiedy sami widzieliśmy niebieską rodzinę, Fornalaka, Wleciała, Warzychy i wielu wielu inyych.
Dla mnie to Pan, Simon z rodzinnego, i wiele wiele innych, co nie udzielają się ale robią wiele dla 14 krotnego mistrza Polski! Wy jesteście niebieską rodziną! Chylę czoła.
Pyrsk!!
Dziękuję Stary za dobre słowo.
Wierzę, że my wszyscy stanowimy NIEBIESKĄ RODZINĘ!
To czego pragnąłem i w co bardzo wierzyłem, co chciałem osiągnąć, to PRZYWRÓCIĆ LUDZIOM WIARĘ W URATOWANIE RUCHU I POKAZAĆ KIBICOM, JAKĄ POTĘŻNĄ SIŁĘ STANOWIĄ i że może być przejrzyście transparentnie i uczciwie i to w dużej mierze udało się razem osiągnąć!
Jednak Alek, to dopiero początek tej drogi!!!
Musimy dbać o to, co wywalczyliśmy i walczyć o kolejne kroki, etapy, postulaty!
Kolejnym krokiem powinny być comiesięczne rozliczenia do wiadomości Kibiców, ile przychodów jest z biletów, karnetów i gadżetów i aktywności Kibiców i GWARANCJA, że te pieniądze idą TYLKO I WYŁĄCZNIE NA PENSJE PRACOWNIKÓW, TRENERÓW I ZAWODNIKÓW, NA I DRUŻYNĘ I NA AKADEMIĘ, A NIE NA STARE DŁUGI!
Alek, przed nami jeszcze dluga walka!!!
I o stadion i o Ruch!
Jak widzisz, 30 X minął i postulaty nie zostały spełnione, więc już trzeba to wyjaśniać i walczyć o ich realizację!
RAZEM WYGRAMY WIELE BITEW I CAŁĄ WOJNĘ O WIELKI RUCH I O STADION!
pyRsk!