Skonczcie wreszcie z tym wyrzucaniem kibicow Ruchu na Giekse i Górnika. Wujotek napisal co mysli i nie da sie ukryc, ze ma swoim poscie wiele racji. A jesli kogos posylac do Zabrza to ja bym t

Dzieki Wolfik, dokladnie to mialem na mysli.....

Recht... ale Gornik sezon temu o malo co nie śleciol a na szpile lazilo po 6 tyś...i nagle przyszlu transfery i kasa i maja dobrze, pilkarzy i frekwencja maja teraz lepszo od nos. U nos mom nadzieja bydzie tak samo po zimie albo chcociaz po wiosnie na nastepny sezon w Ekstarklasiewujotek pisze:łezka się w oku kręci patrząc na Górnika.....mają sponsora, grają coraz lepiej, więcej przychodzi kibiców i będą mieć jeszcze stadion na 30tyś a u nas jakby wszystko na odwrót...
hehe czyli pilkarze beda robic sciepe na wynajecie slaskiego??Simone pisze:czy ja wiem czy tak duzo za 2 godziny wychodzi 300 zl
Gra z reguly minimum 22 chlopa 300/22 = 13.60 zl
Czesto za ciulata hale wychodzi wiecej na lebka
Dobry pomysł by był..ale wiadomo,że za to wynajęcie tak naprawde zapłacimy mySlawko pisze:hehe czyli pilkarze beda robic sciepe na wynajecie slaskiego??Simone pisze:czy ja wiem czy tak duzo za 2 godziny wychodzi 300 zl
Gra z reguly minimum 22 chlopa 300/22 = 13.60 zl
Czesto za ciulata hale wychodzi wiecej na lebka
w sumie dobry pomysl... za taka gre jak ostatnio....
Zebyś nie miał jeszcze dalej to należy się modlić o zimą do połowy stycznia lub... zmianę decyzji dot. instalacji podgrzewanej murawy Marka Twardogłowego.kijop666 pisze:http://sport.onet.pl/0,1248675,1639691,wiadomosc.html
byda miol trocha dali niz na Cicho
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 41 gości