slavo pisze:Swiat nie stoi w miejscu. Każdego dnia coś, się zmienia, coś się modernizuje. Czasem zabytki zostają, czasem zabytki się burzy. Zawsze ktoś będzie udowadniał, że stare było lepsze. Ten stadion, też się zmienia, nie na tyle jak byśmy chcieli ale jednak się zmienia, do tego doszedł system rezerwacji karnetów, może w przyszłości pojedynczych biletów (jak dziś w kinach), przybyło stołków. Wszystkim się nie dogodzi, a postęp czasem niesie ze sobą ofiary. Wolę ten postęp niż piękną tradycyjną stagnację jak za Rogali.
To co mamy bezkrytycznie sie zgadzac z kazda decyzja zarzadu i sie cieszyc ze cos sie dzieje. To mi wlasnie pachnie czasami rogali
Decyzja o zmienie numeracji jest nielogiczna jesli na prostej zrobiono 4 sektory, to analogicznie na 1 mamy 2 sektory, a na Dziesionie 3. nijak nie poprawi to wygody kibicow, jedynie moze byc utrudnieniem ze wzgledu na dawne przyzwyczajenia. No i dziwna jest sytuacja gdy ktos mowi ze idzie na Dziesione, a ma na mysli zupelnie inny sektor niz ten o nr 10 :roll:
Decyzja dla mnie bezsensowna, nieprzemyslana, zrobiona niby dla kibiców, a nikt nie raczyl spytac kibicow co o tym mysla. Niby pi***ola, ale niepokoja mnie takie dzialania klubu.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.