radzion pisze:pozyjemy, zoboczymy jak bydzie ostateczno decyzja co do szpilu!jak w sobota to nie pojada:(NIEBIESKI_ pisze:Radzion -Mecz w Niedzielato jadymy !!!!!!!!!
![]()
ale zero :%
a co do % to nie pija bo mi sie szczac chce potym 8)
Jo coś wymyślił na to. 8)radzion pisze:pozyjemy, zoboczymy jak bydzie ostateczno decyzja co do szpilu!jak w sobota to nie pojada:(NIEBIESKI_ pisze:Radzion -Mecz w Niedzielato jadymy !!!!!!!!!
![]()
ale zero :%
a co do % to nie pija bo mi sie szczac chce potym 8)
gramy w sobote o 17, a w niedziele ma byc retransmisja i mysle ze to najlepsze rozwiazanie - moze pojedzie wiecej osob, a obejrzec i tak i tak bedzie moznaJedenZtzw.Czarnych pisze:Chyba w sobotę o 17. Z transmisją nic nie wiadomo, podobno poszło o kasę, nasz prezes Rafałko chce, żeby TVP3 płaciło za transmisję, ci odpowiadaja, że skoro robią darmową reklamę Polonii i Ruchowi, to i za co....
Co do meczu, to jestem dobrej myśli, po kontuzjach wraca 2 piłkarzy podstawowego składu, bardzo dobre nastroje po wygranej z Kmitą. Niebieskich nikt nie lekceważy, wiemy, że jesteśmy obok Jagielloni i Hydrotwora naszymi głównymi konkurentami w walce o OE. Drużyna Niebieskich też będzie grała o 3 pkt, bo w odróżnieniu od nas czekają Was w najbliższych 2 kolejkach ciężkie mecze - z Odrą Opole i Polonią Beuthen :roll:
Niech wygra lepszy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], kroy, Majestic-12 [Bot], west72 i 48 gości