Podbeskidzie Bielsko-Biała - RUCH Chorzów
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jedyne co mnie wkurza u Wleciala, bo nie mozna ukryc tego ze zrobil kawal dobrej roboty, zbudowal druzyne z charakterem, walczaca, ambitna i z meczu na mecz coraz bardziej sie rozumiejaca
ale powiedzcie mi po jakiego kija on w koncowkach np w meczu z Piastem wpuszcza Bizaka przy wyniku 3:0 do przerwy i w przewadze zamiast ogrywac mlodych Fosa, Wawrzynczok no i ten w ktory machyba najwiekszy potencial Janoszka
to samo w Bielsku, tu juz wynik inny jest ale zleciec nie zlecymy awansowac nie awansujemy w takim meczu to wg mnie od poczotku powinni oni grac .... bez presji i co najwazniejsze ogrywac sie !
pozdRo Niebiescy
ale powiedzcie mi po jakiego kija on w koncowkach np w meczu z Piastem wpuszcza Bizaka przy wyniku 3:0 do przerwy i w przewadze zamiast ogrywac mlodych Fosa, Wawrzynczok no i ten w ktory machyba najwiekszy potencial Janoszka
to samo w Bielsku, tu juz wynik inny jest ale zleciec nie zlecymy awansowac nie awansujemy w takim meczu to wg mnie od poczotku powinni oni grac .... bez presji i co najwazniejsze ogrywac sie !
pozdRo Niebiescy
- krzysiek...
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pepek :lol: nie nerwowo ...PePeK pisze:jo powiem tak WSTYD!!! najtanszy wyjazd w sezonie 20zł !! i to sobota nie środek tygodnia a nos zaledwie 500-600 osob !!!
rozumia robota, albo cos!! ale ku***... nie wierza ze kozdy robi... WSTYD!!

Sendzia pedzioł ze teraz bez cołki tydzien bydziesz uradowany łaził bo zes sie megafonem cało droga bawioł :lol:
pozdRo
ps.
CHWDP!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
:lol: :lol: :lol: pozdRo
co do meczu to chyba dopingu za***isty, Baran ponoc powiedzial że czul sie jakby grali u siebie, oprawa mysle ze tez niezła

fotka od Neo wiecej bydzie na http://www.ruch.chorzow-online.pl
co do meczu to chyba dopingu za***isty, Baran ponoc powiedzial że czul sie jakby grali u siebie, oprawa mysle ze tez niezła

fotka od Neo wiecej bydzie na http://www.ruch.chorzow-online.pl
-
- Kontakt:
Zgadzam się z Tobą w 100%. Po prostu wg. mnie jest to logiczne co napisałeś i tak powinno być. Ale dlaczego tak nie jest???Goscioo pisze:jedyne co mnie wkurza u Wleciala, bo nie mozna ukryc tego ze zrobil kawal dobrej roboty, zbudowal druzyne z charakterem, walczaca, ambitna i z meczu na mecz coraz bardziej sie rozumiejaca
pozdRo Niebiescy
-
- Kontakt:
Fajny wyjazd co do gry mielismy szczescie bo Podbeskidzie grało mecz o zycie i to bylo widac ale Ruch tez zagral ambitnie nie odpuscili meczu rowniez walczyli dzielnie.Duzo zablokowanych strzalow obrona spisala sie bardzo dobrze.
Tak jak wczesniej napisano boisko kartoflisko i ciezko bylo Nienieskim wyprowadzac kontry.
Szkoda 2 ostatnich akcji bo mogla pasc bramka nawet powinna i bylo by po meczu.No coz sprawiedliwy remis
Bohater powrotu Depta :lol:
Tak jak wczesniej napisano boisko kartoflisko i ciezko bylo Nienieskim wyprowadzac kontry.
Szkoda 2 ostatnich akcji bo mogla pasc bramka nawet powinna i bylo by po meczu.No coz sprawiedliwy remis
Bohater powrotu Depta :lol:
-
- Kontakt:
tyz sie z tym zgodzom ale jakos wlecial mo chyba innko koncepcja a szkoda marnowac taki talynt jak Ecik!stan01 pisze:Zgadzam się z Tobą w 100%. Po prostu wg. mnie jest to logiczne co napisałeś i tak powinno być. Ale dlaczego tak nie jest???Goscioo pisze:jedyne co mnie wkurza u Wleciala, bo nie mozna ukryc tego ze zrobil kawal dobrej roboty, zbudowal druzyne z charakterem, walczaca, ambitna i z meczu na mecz coraz bardziej sie rozumiejaca
pozdRo Niebiescy
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
ehhh gadanie... pewnie bylbys wyrozumialy i nie bylbys wkurwiony gdyby te mlodziki reprezentujac dzis Ruch dostaly baty. oni maja sie wykazywac na treningach i w czasie przygotowan, musza sobie na szanse zapracowac sami, a nie gadanie 'nie gramy o nic to logiczne jest...' otoz mi logika podpowiada co innego, nie chodzi o powtarzanie sloganu ale: premie, zwyciestwa, kibice - to nie jest nic.Gonzi pisze:Wyjazd udany. A co do meczu to mógł Wleciał wypuścić młodzików. Przecież był to mecz o "pietruszkę" a każdy młody chcioł by się napewno pokozać.
I wszyscy razem"Maryjo Królowo Polski".tego nigdy nie zapomna
PozdRo dla kumatych. :lol:![]()
:twisted:
Tero żech chyba zrozumioł o co chodziło Śrutwie po szpilu z Piastem. Może o tego karnego że on nie sztrzeloł tak by mioł większo premiaLukas Michalski pisze:ehhh gadanie... pewnie bylbys wyrozumialy i nie bylbys wkurwiony gdyby te mlodziki reprezentujac dzis Ruch dostaly baty. oni maja sie wykazywac na treningach i w czasie przygotowan, musza sobie na szanse zapracowac sami, a nie gadanie 'nie gramy o nic to logiczne jest...' otoz mi logika podpowiada co innego, nie chodzi o powtarzanie sloganu ale: premie, zwyciestwa, kibice - to nie jest nic.Gonzi pisze:Wyjazd udany. A co do meczu to mógł Wleciał wypuścić młodzików. Przecież był to mecz o "pietruszkę" a każdy młody chcioł by się napewno pokozać.
I wszyscy razem"Maryjo Królowo Polski".tego nigdy nie zapomna
PozdRo dla kumatych. :lol:![]()
:twisted: