Podbeskidzie Bielsko-Biała - RUCH Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#76 Post autor: Goscioo » 3 cze 2006, o 21:45

jedyne co mnie wkurza u Wleciala, bo nie mozna ukryc tego ze zrobil kawal dobrej roboty, zbudowal druzyne z charakterem, walczaca, ambitna i z meczu na mecz coraz bardziej sie rozumiejaca
ale powiedzcie mi po jakiego kija on w koncowkach np w meczu z Piastem wpuszcza Bizaka przy wyniku 3:0 do przerwy i w przewadze zamiast ogrywac mlodych Fosa, Wawrzynczok no i ten w ktory machyba najwiekszy potencial Janoszka
to samo w Bielsku, tu juz wynik inny jest ale zleciec nie zlecymy awansowac nie awansujemy w takim meczu to wg mnie od poczotku powinni oni grac .... bez presji i co najwazniejsze ogrywac sie !
pozdRo Niebiescy

Awatar użytkownika
krzysiek...
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#77 Post autor: krzysiek... » 3 cze 2006, o 21:46

TE PEPEK CI CHYBA TEN MEGAFON ZASZKODZIŁ NAS SPOKOJNIE 800 NIELICZ TYCH W POCIAGU BO DUZO DOJECHALO AUTAMI :lol: ZOBACZYCIE ZDJECIA

ishateR

#78 Post autor: ishateR » 3 cze 2006, o 21:50

PePeK pisze:jo powiem tak WSTYD!!! najtanszy wyjazd w sezonie 20zł !! i to sobota nie środek tygodnia a nos zaledwie 500-600 osob !!!
rozumia robota, albo cos!! ale ku***... nie wierza ze kozdy robi... WSTYD!!
Pepek :lol: nie nerwowo ... :D
Sendzia pedzioł ze teraz bez cołki tydzien bydziesz uradowany łaził bo zes sie megafonem cało droga bawioł :lol:
pozdRo
ps.
CHWDP!

Sh
Kontakt:

#79 Post autor: Sh » 3 cze 2006, o 21:50

wyjazd nawet nie najgorszy...pepe nie bylo zle...bielsko cislo nas przez prawie cala druga polowe az w koncu strzelili nam ta brama ! pozdRo

Pepek
Kontakt:

#80 Post autor: Pepek » 3 cze 2006, o 21:58

:lol: :lol: :lol: pozdRo
co do meczu to chyba dopingu za***isty, Baran ponoc powiedzial że czul sie jakby grali u siebie, oprawa mysle ze tez niezła
Obrazek
fotka od Neo wiecej bydzie na http://www.ruch.chorzow-online.pl

stan01
Kontakt:

#81 Post autor: stan01 » 3 cze 2006, o 21:59

Goscioo pisze:jedyne co mnie wkurza u Wleciala, bo nie mozna ukryc tego ze zrobil kawal dobrej roboty, zbudowal druzyne z charakterem, walczaca, ambitna i z meczu na mecz coraz bardziej sie rozumiejaca
ale powiedzcie mi po jakiego kija on w koncowkach np w meczu z Piastem wpuszcza Bizaka przy wyniku 3:0 do przerwy i w przewadze zamiast ogrywac mlodych Fosa, Wawrzynczok no i ten w ktory machyba najwiekszy potencial Janoszka
to samo w Bielsku, tu juz wynik inny jest ale zleciec nie zlecymy awansowac nie awansujemy w takim meczu to wg mnie od poczotku powinni oni grac .... bez presji i co najwazniejsze ogrywac sie !
pozdRo Niebiescy
Zgadzam się z Tobą w 100%. Po prostu wg. mnie jest to logiczne co napisałeś i tak powinno być. Ale dlaczego tak nie jest???

Fanatyk z Rudy
Kontakt:

#82 Post autor: Fanatyk z Rudy » 3 cze 2006, o 21:59

Fajny wyjazd co do gry mielismy szczescie bo Podbeskidzie grało mecz o zycie i to bylo widac ale Ruch tez zagral ambitnie nie odpuscili meczu rowniez walczyli dzielnie.Duzo zablokowanych strzalow obrona spisala sie bardzo dobrze.
Tak jak wczesniej napisano boisko kartoflisko i ciezko bylo Nienieskim wyprowadzac kontry.
Szkoda 2 ostatnich akcji bo mogla pasc bramka nawet powinna i bylo by po meczu.No coz sprawiedliwy remis

Bohater powrotu Depta :lol:

CHORZOWSKI_NAROD_SLASKI

#83 Post autor: CHORZOWSKI_NAROD_SLASKI » 3 cze 2006, o 21:59

Wyjad fajny.PozdRo dla sprzedajacych bigos :lol: i woszty :wink:

rumcajs_79
Kontakt:

#84 Post autor: rumcajs_79 » 3 cze 2006, o 22:08

stan01 pisze:
Goscioo pisze:jedyne co mnie wkurza u Wleciala, bo nie mozna ukryc tego ze zrobil kawal dobrej roboty, zbudowal druzyne z charakterem, walczaca, ambitna i z meczu na mecz coraz bardziej sie rozumiejaca
pozdRo Niebiescy
Zgadzam się z Tobą w 100%. Po prostu wg. mnie jest to logiczne co napisałeś i tak powinno być. Ale dlaczego tak nie jest???
tyz sie z tym zgodzom ale jakos wlecial mo chyba innko koncepcja a szkoda marnowac taki talynt jak Ecik!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#85 Post autor: MkF » 3 cze 2006, o 22:47

mogli my tyn szpil spokojnie wygrac, poprzeeczka przy stanie 0-1 i ta setka Bizaka w 90 min. :? :? ale nie ma zle gromy juz o nic i remis je dobry :D

Gonzi

#86 Post autor: Gonzi » 3 cze 2006, o 22:47

Wyjazd udany. A co do meczu to mógł Wleciał wypuścić młodzików. Przecież był to mecz o "pietruszkę" a każdy młody chcioł by się napewno pokozać.
I wszyscy razem"Maryjo Królowo Polski". :wink: tego nigdy nie zapomna
PozdRo dla kumatych. :lol: :D :wink: :twisted:

Pepek
Kontakt:

#87 Post autor: Pepek » 3 cze 2006, o 22:55

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#88 Post autor: L_M » 3 cze 2006, o 23:02

Gonzi pisze:Wyjazd udany. A co do meczu to mógł Wleciał wypuścić młodzików. Przecież był to mecz o "pietruszkę" a każdy młody chcioł by się napewno pokozać.
ehhh gadanie... pewnie bylbys wyrozumialy i nie bylbys wkurwiony gdyby te mlodziki reprezentujac dzis Ruch dostaly baty. oni maja sie wykazywac na treningach i w czasie przygotowan, musza sobie na szanse zapracowac sami, a nie gadanie 'nie gramy o nic to logiczne jest...' otoz mi logika podpowiada co innego, nie chodzi o powtarzanie sloganu ale: premie, zwyciestwa, kibice - to nie jest nic.

Michalik

#89 Post autor: Michalik » 3 cze 2006, o 23:03

A gromy o nic wiec wynik nie jest zly. Doping byl fest za***isty, wsumie praktycznie przez caly mecz non stop. Szkoda tej niewykorzystanej akcjii Bizaka ale i tak najbardziej widoczna negatywna postacia tego szpilu byl sedzia.... ale wynik na takim bagnie wcale nie jest zly

Gonzi

#90 Post autor: Gonzi » 3 cze 2006, o 23:19

Lukas Michalski pisze:
Gonzi pisze:Wyjazd udany. A co do meczu to mógł Wleciał wypuścić młodzików. Przecież był to mecz o "pietruszkę" a każdy młody chcioł by się napewno pokozać.
ehhh gadanie... pewnie bylbys wyrozumialy i nie bylbys wkurwiony gdyby te mlodziki reprezentujac dzis Ruch dostaly baty. oni maja sie wykazywac na treningach i w czasie przygotowan, musza sobie na szanse zapracowac sami, a nie gadanie 'nie gramy o nic to logiczne jest...' otoz mi logika podpowiada co innego, nie chodzi o powtarzanie sloganu ale: premie, zwyciestwa, kibice - to nie jest nic.
Tero żech chyba zrozumioł o co chodziło Śrutwie po szpilu z Piastem. Może o tego karnego że on nie sztrzeloł tak by mioł większo premia :) :wink:

ODPOWIEDZ