Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
rumcajs_79
Kontakt:

#76 Post autor: rumcajs_79 » 22 kwie 2006, o 10:18

pogoda super niema jak wybrac sie na szpil :lol:
mie sie zdaje ze to tyn dziej dzis najdzie co sie przełomie nasz atak i bydzie oki
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#77 Post autor: gerhat » 22 kwie 2006, o 11:34

radzion pisze:lepiej jak bydzie po pierwszej polowie 0-2 i wygromy 3-2 niz mialaby sie powtorzyc sytuacja z Bielskiem
czyli wariant gieksa, ino skąd wezmymy ta gitara ;)

AdasLaziska
Kontakt:

#78 Post autor: AdasLaziska » 22 kwie 2006, o 12:32

zeby dzisoj było za***iscie z dopingiem ,najlepeij jakby przestali my spiewac na zaboli gieksa i legia w ogole nie wiem an co to spiewomy do teraz tego nie rozumia po co to je spiewane :shock: skupmy sie lepij an dopingu naszych grajków ....jakby my grali z tymi zespołami to idzie najezdzac a tak to ino sie syf iprzypał robi na estadio de cicho :p

pozdro moj typ RUCH-slask- 2:1

Awatar użytkownika
anyfor
Kontakt:

#79 Post autor: anyfor » 22 kwie 2006, o 12:36

Jak czytom wasze wypociny co tu szkriflocie to wos normalnie niyrozumia, wy łazicie na szpile bo sie scecie tam pokozać abo pochwolić żeście na Ruchu byli :?: Dyć mie sie zdowo co na szpil Ruchu sie łazi skuli wewnyntrznyj potrzeby by zaś poczuć ta wspaniało atmosfera i zoboczyć naszych w akcji i ku*** niyważne jes czy wygrajom czy niy , czy je pogoda fajno abo żadno, ida tam bo musza. Rwie mie durś jak narkotyk. I niy dupca sam fleków że niy wierza żeby wygrali, abo bilety som zadroge. Dyć mie nawet niy zawodzo że gromy w 2lidze. Durś mom nadzieja że przidom te nojlepsze dlo Ruchu dni. I tym żyja (nadziejom na lepsze czasy). Tela łodymie ,co wom byda godoł ? do niykerych itak to nigdy niy dotrze. Pyrsk
Obrazek

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#80 Post autor: HKSADIK » 22 kwie 2006, o 12:37

Naprzód piłkarze dzisiaj ambicja wam każe grać na całego i walczyć do upadłego
Bramki zdobywać i wszystkie mecze wygrywać
Jesteśmy z wami my za was życie oddamy
:twisted: 8)
niech tylko wygrajom--tego od nich wymagam!! :wink:
PS.anyfor--100 % poparcia! 8)

kobrrra
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#81 Post autor: kobrrra » 22 kwie 2006, o 12:48

gerhat pisze:
radzion pisze:lepiej jak bydzie po pierwszej polowie 0-2 i wygromy 3-2 niz mialaby sie powtorzyc sytuacja z Bielskiem
czyli wariant gieksa, ino skąd wezmymy ta gitara ;)
wariant Odra W.
maszeRuj albo Giń

COYD!

JEDI_V
Kontakt:

#82 Post autor: JEDI_V » 22 kwie 2006, o 14:47

Jest zech ciekawy kej u nos w klubie wtos pomysli tak ja we zabrzu,bilety po 5 zl i loroz 12tys ludzi,a z tego co mi kumpel zabol godol to dzisioj bydzie conajmnij 15 tys.,wszyndzie idzie ino niy w chorzowie,ciekawe kej u nos zapanuje RUCHOMANIA,a u nos skromne 4tys,kej bydzie ze przylazic bydzie 10 i wiyncyj?
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#83 Post autor: Lutz » 22 kwie 2006, o 16:17

pi***ola TO WSZYSTKO SKULI MIE NIECH SPIERDALAJOM DO IV LIGI

HBSiwy
Kontakt:

#84 Post autor: HBSiwy » 22 kwie 2006, o 16:20

Lutz najpierw lecymy do 3 ligi a potym do 4 poczekosz jeszcze 2 lata. Jeczcze trocha nerwow i po bolu......
Tragicznie sie zaczyna robic........
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]

Murzyn

#85 Post autor: Murzyn » 22 kwie 2006, o 16:23

Ja pi***ole jak można być takimi ciulami. Powiedzcie mi to bo ku*** nie rozumie czegoś.
Oni są tacy ci*** sami z siebie czy inne drużyny im płacą.
Wleciałowski niech lepiej wy***rdala a w łeb niech sie je*** ci którzy go wychwalali i widzieli w nim zbawce.
Ciesze sie że nie musiałem tych pojebusów dzisiaj oglądać.
Jak tak mają grać to ich pi***ole niech lecą ku*** do 6 ligi głupie ci***.

Murzyn

#86 Post autor: Murzyn » 22 kwie 2006, o 16:32

Lysy pisze:Zoboczymy kto w tym klubie mo honor i zrezygnuje po dzisiejszym szpilu.
Wleciał-Raus nie daja ci prawa trenowanio tego klubu.
Śrutwa -raus,Bizacki RAUSSSSSSSS! Ćwielong RAUS. Mikulenas RAUS!!!!!!!!!
Pani prezes a co Pani zrobi ze sponsorami i finansami? Proponuja obciąć gaże panienkom z boiska o 80% .Poza tym jako kibic chciałbym wiedzieć ile te kaleki zarabiają.
Czemu Cwielong i Mikulenas??? bo nie strzelili bramki??? tylko szkoda że Mikulenas grał narazie w 3 lub 4 meczach.

Srutwa też niech lepiej powie sobie dość niech odejdzie z honorem a nie jako pośmiewisko, chociaż i tak juz nim jest.

Niebieska
Kontakt:

#87 Post autor: Niebieska » 22 kwie 2006, o 16:39

Niebieska pisze:
juan21 pisze:Wiadomo jakie jest zdanie wiekszosci ale trza dac chopowi szansa a nie od razu przekreslac. Zoboczymy po pierwszych najwazniejszych meczach w rundzie z czołówką tabeli. Pozdro
Najważniejsze mecze w tej rundzie to będę te z dołem tabeli - moim zdaniem to one o wszystkim zdecydują i w nich nie możemy pogubić bezsensownych punktów. O mecze z czołówką boję się dużo mniej.

A jeśli chodzi o Marka Wleciałowskiego - miałam nadzieję, że to nie będzie on, bo uważam że jest dobrym trenerem, młodym i zdolnym i cenię go jako człowieka - a jak już kiedyś napisałam Chorzów narazie nie jest dobrym miejscem dla trenerów (chodzi mi i o piłkarzy i o kibiców). Mam nadzieję, że się nie da ani jednym ani drugim i zrobi swoje, trzymam kciuki. Powodzenia Panie Marku.
Niestety wygląda na to, że chorzowska rzeczywistość okazała się silniejsza niż potencjał Marka - tego się bałam i wygląda na to, że miałam rację. Jedyna droga na odbudowanie Ruchu niestety prowadzi jednak przez 3 ligę, zmiana trenera, czy nawet połowy składu, prezesa czy Bóg wie czego jeszcze to za mało. Tu musi się zmienić wszystko, czasem żeby się podnieść trzeba spaść na samo dno, a trener - niestety jak to w tym fachu bywa - cała wina spadła na niego. Mnie radość, że znów cudem utrzymali się w II lidze już nie bawi, nie tu jest nasze miejsce. Ostatni mecz na jakim byłam to ten zwycięski 3-0 z Lechią i chyba dobrze się stało. Mam nadzieję, że jak będę mogła znów pojawić się na Cichej to wynik będzie podobny i nie będzie to "wypadek przy pracy".
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#88 Post autor: Scypion » 22 kwie 2006, o 16:47

Moim zdaniem kozdy tryner jaki tu sie pojawi musi przegrac z szatnia, ostatni kiery byl niezly Pietrzak tyz nie dol rady z niebieska rodzina... pierwszy roz zech nie strzimol na Ruchu do konca, ku*** byl to ostatni szpil na jaki zech poszol i mogecie nie meczyc sie wypisywaniem frazesow o tym jaki to zy mie jest falszywy kibic etc. 10 zet to stanowczo za wielki wydatek relatywnie do towaru jaki za niego dostaja. Zgodzom sie z tym co napsiala Niebiesko.

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#89 Post autor: jalboss » 22 kwie 2006, o 16:48

W dniu 22.04.2006r. w wieku 86 lat zszedł do III ligi RUCH Chorzów. Do śmierci piłki w Chorzowie przyczyniła sie tzw. "niebieska rodzina".

Pochylmy głowy.Amen.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

AndRe
Kontakt:

#90 Post autor: AndRe » 22 kwie 2006, o 16:52

bo z rodzina to sie wychodzi najlepiej na zdjeciu....jak cie nie wytna

Ps.Niebieska ale my polowe skladu co sezon zmieniamy, to samo trenera...

i efekty sa coraz gorsze...

Moj ostatni mecz rowniez z Lechia... i tak zostanie przynajmniej na pol/do roku
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

ODPOWIEDZ