Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
zeby dzisoj było za***iscie z dopingiem ,najlepeij jakby przestali my spiewac na zaboli gieksa i legia w ogole nie wiem an co to spiewomy do teraz tego nie rozumia po co to je spiewane :shock: skupmy sie lepij an dopingu naszych grajków ....jakby my grali z tymi zespołami to idzie najezdzac a tak to ino sie syf iprzypał robi na estadio de cicho :p
pozdro moj typ RUCH-slask- 2:1
pozdro moj typ RUCH-slask- 2:1
- anyfor
- Kontakt:
Jak czytom wasze wypociny co tu szkriflocie to wos normalnie niyrozumia, wy łazicie na szpile bo sie scecie tam pokozać abo pochwolić żeście na Ruchu byli
Dyć mie sie zdowo co na szpil Ruchu sie łazi skuli wewnyntrznyj potrzeby by zaś poczuć ta wspaniało atmosfera i zoboczyć naszych w akcji i ku*** niyważne jes czy wygrajom czy niy , czy je pogoda fajno abo żadno, ida tam bo musza. Rwie mie durś jak narkotyk. I niy dupca sam fleków że niy wierza żeby wygrali, abo bilety som zadroge. Dyć mie nawet niy zawodzo że gromy w 2lidze. Durś mom nadzieja że przidom te nojlepsze dlo Ruchu dni. I tym żyja (nadziejom na lepsze czasy). Tela łodymie ,co wom byda godoł ? do niykerych itak to nigdy niy dotrze. Pyrsk

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jest zech ciekawy kej u nos w klubie wtos pomysli tak ja we zabrzu,bilety po 5 zl i loroz 12tys ludzi,a z tego co mi kumpel zabol godol to dzisioj bydzie conajmnij 15 tys.,wszyndzie idzie ino niy w chorzowie,ciekawe kej u nos zapanuje RUCHOMANIA,a u nos skromne 4tys,kej bydzie ze przylazic bydzie 10 i wiyncyj?
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
- Lutz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja pi***ole jak można być takimi ciulami. Powiedzcie mi to bo ku*** nie rozumie czegoś.
Oni są tacy ci*** sami z siebie czy inne drużyny im płacą.
Wleciałowski niech lepiej wy***rdala a w łeb niech sie je*** ci którzy go wychwalali i widzieli w nim zbawce.
Ciesze sie że nie musiałem tych pojebusów dzisiaj oglądać.
Jak tak mają grać to ich pi***ole niech lecą ku*** do 6 ligi głupie ci***.
Oni są tacy ci*** sami z siebie czy inne drużyny im płacą.
Wleciałowski niech lepiej wy***rdala a w łeb niech sie je*** ci którzy go wychwalali i widzieli w nim zbawce.
Ciesze sie że nie musiałem tych pojebusów dzisiaj oglądać.
Jak tak mają grać to ich pi***ole niech lecą ku*** do 6 ligi głupie ci***.
Czemu Cwielong i Mikulenas??? bo nie strzelili bramki??? tylko szkoda że Mikulenas grał narazie w 3 lub 4 meczach.Lysy pisze:Zoboczymy kto w tym klubie mo honor i zrezygnuje po dzisiejszym szpilu.
Wleciał-Raus nie daja ci prawa trenowanio tego klubu.
Śrutwa -raus,Bizacki RAUSSSSSSSS! Ćwielong RAUS. Mikulenas RAUS!!!!!!!!!
Pani prezes a co Pani zrobi ze sponsorami i finansami? Proponuja obciąć gaże panienkom z boiska o 80% .Poza tym jako kibic chciałbym wiedzieć ile te kaleki zarabiają.
Srutwa też niech lepiej powie sobie dość niech odejdzie z honorem a nie jako pośmiewisko, chociaż i tak juz nim jest.
-
- Kontakt:
Niestety wygląda na to, że chorzowska rzeczywistość okazała się silniejsza niż potencjał Marka - tego się bałam i wygląda na to, że miałam rację. Jedyna droga na odbudowanie Ruchu niestety prowadzi jednak przez 3 ligę, zmiana trenera, czy nawet połowy składu, prezesa czy Bóg wie czego jeszcze to za mało. Tu musi się zmienić wszystko, czasem żeby się podnieść trzeba spaść na samo dno, a trener - niestety jak to w tym fachu bywa - cała wina spadła na niego. Mnie radość, że znów cudem utrzymali się w II lidze już nie bawi, nie tu jest nasze miejsce. Ostatni mecz na jakim byłam to ten zwycięski 3-0 z Lechią i chyba dobrze się stało. Mam nadzieję, że jak będę mogła znów pojawić się na Cichej to wynik będzie podobny i nie będzie to "wypadek przy pracy".Niebieska pisze:Najważniejsze mecze w tej rundzie to będę te z dołem tabeli - moim zdaniem to one o wszystkim zdecydują i w nich nie możemy pogubić bezsensownych punktów. O mecze z czołówką boję się dużo mniej.juan21 pisze:Wiadomo jakie jest zdanie wiekszosci ale trza dac chopowi szansa a nie od razu przekreslac. Zoboczymy po pierwszych najwazniejszych meczach w rundzie z czołówką tabeli. Pozdro
A jeśli chodzi o Marka Wleciałowskiego - miałam nadzieję, że to nie będzie on, bo uważam że jest dobrym trenerem, młodym i zdolnym i cenię go jako człowieka - a jak już kiedyś napisałam Chorzów narazie nie jest dobrym miejscem dla trenerów (chodzi mi i o piłkarzy i o kibiców). Mam nadzieję, że się nie da ani jednym ani drugim i zrobi swoje, trzymam kciuki. Powodzenia Panie Marku.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Moim zdaniem kozdy tryner jaki tu sie pojawi musi przegrac z szatnia, ostatni kiery byl niezly Pietrzak tyz nie dol rady z niebieska rodzina... pierwszy roz zech nie strzimol na Ruchu do konca, ku*** byl to ostatni szpil na jaki zech poszol i mogecie nie meczyc sie wypisywaniem frazesow o tym jaki to zy mie jest falszywy kibic etc. 10 zet to stanowczo za wielki wydatek relatywnie do towaru jaki za niego dostaja. Zgodzom sie z tym co napsiala Niebiesko.
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
bo z rodzina to sie wychodzi najlepiej na zdjeciu....jak cie nie wytna
Ps.Niebieska ale my polowe skladu co sezon zmieniamy, to samo trenera...
i efekty sa coraz gorsze...
Moj ostatni mecz rowniez z Lechia... i tak zostanie przynajmniej na pol/do roku
Ps.Niebieska ale my polowe skladu co sezon zmieniamy, to samo trenera...
i efekty sa coraz gorsze...
Moj ostatni mecz rowniez z Lechia... i tak zostanie przynajmniej na pol/do roku
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)