Ruch Chorzów vs Widzew Łódź 19.04.06r
- 19r20
- Kontakt:
odnośnie Bartosa - bo tak zboczył temat to każdy wiedział że on pije
jak po raz pierwszy został wyrzucony z Ruchu tzn. wypożyczony już nie pamiętma gdzie ale grał chyba w Polonii Bytom a potem dłużej w Hetmanie Zamość to zawsze miał problem z piciem
było tak jak pisze AndRe, a ja się z tym zgadzam w 100%
jak po raz pierwszy został wyrzucony z Ruchu tzn. wypożyczony już nie pamiętma gdzie ale grał chyba w Polonii Bytom a potem dłużej w Hetmanie Zamość to zawsze miał problem z piciem
było tak jak pisze AndRe, a ja się z tym zgadzam w 100%
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
- rubin
- Kontakt:
- fRyta
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jo tez mysla że powalczymy o zwyciestwo, nasze grajki lepiej sie mobilizują na dobre zespoły tak jak było z Lechią. Sebek Nowak bydzie mial szanse pokazania sie na pewno zagra ambitnie.
Z drugiyj strony mysla ze to powinien byc szpil ostatniej szansy dla Wleciala, na razie wyniki ma ciulate a gra jeszcze gorsza. Boje sie że bydzie powtórka z Fornalaka obych sie mylil.
Z drugiyj strony mysla ze to powinien byc szpil ostatniej szansy dla Wleciala, na razie wyniki ma ciulate a gra jeszcze gorsza. Boje sie że bydzie powtórka z Fornalaka obych sie mylil.
-
- Kontakt:
bez bicia sie przyznam ze jestem kibicem Śląskiego pierwszo ligowego klubu, który obecenie zanjduje się w strefie spadkowej lub barażowej - różne tabele. Ale można powiedzieć że lubie Ruch i życze mu jak najlepiej ponieważ jest Śląskim klubem. Mam nadzieje że moderatorzy mnie nie wywalą z forum przez to że jestem Żabolem... A powie mi ktoś czy jest gdzieś relacja na żywo z meczu ?
P.S. Przybyłem w celach pokojowych
P.S. Przybyłem w celach pokojowych

- mpapmp
- Kontakt: