Ruch-Podbeskidzie

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
slavo
Kontakt:

#76 Post autor: slavo » 10 lis 2005, o 22:07

bary pisze:
łowca goroli pisze:
Luke pisze:Ruch Chorzów - Podbeskidzie Bielsko - Biała 2:1 (0:1) :twisted: :twisted: PS.Chyba jak na razie nie udało nam się wygrać z Góralami więc najwyższa pora w piątek :!: :!: :D :D
Górale to są w Zakopanem, Bielsko to Śląsk, Biała to Małpolska, a ci co się w BB podają za górali zostali przywiezieni bydlęcym wagonem w 45 z dzisiejszej Białorusi i tako gówniano jest ich świadomośc narodowo. "górale znad Niemna" )))
Aż mi cię żal,gdzieś ty się uczył histori Polski
niy wiym kaj łon sie uczoł historii, wiym kaj żeś sie uczoł TY - na kursach ZSMP

http://republika.pl/podbeskid/

a jako śmiyszny komunistyczny twór "miasto" Bielsko-Biała idealnie pokazuje czym Śląsk rózni się od Polski.
Tym czym miasto Bielsko od wsi Białej.

Ostańcie z partyjnym pozdrowieniem. :-)

Awatar użytkownika
Rejon
Kontakt:

#77 Post autor: Rejon » 10 lis 2005, o 22:18

KS RUCH Chorzów - TS Śląsk Cieszyński & Ziemia Żywiecka Bielsko-Biała 2:0 :lol:
Jutro wszyscy szaliki i jak pilkarze wlazom wszyscy szale w gore !
tak mo być!
"Od piłkarzy wymagam wyłącznie respektu. Tak jak w szkole musisz mieć szacunek do nauczyciela, w domu do ojca i matki, tak w szatni do trenera. I ten respekt musi być zawsze, a nie tylko wtedy, kiedy trener zrobi awanturę." - J. Kocian

tomsuede

#78 Post autor: tomsuede » 11 lis 2005, o 00:54

jej, przeciez wy nie wiecie kim się czują Bielszczanie..historia Naszego miasta była bardzo burzliwa i sorryy...ale jeśli zapytacie 100 mieszkańców Bielska, to gwarantuje Wam, że ze 90 odpowię, że nie czują się związani ze Śląskiem....a jesli gdiześ w Bielsku w knajpach zapytacie to bedzie gdzies koło 99% .., więc prosze ne bądźcie za mądrzy w tym temacie...a co do wyniku ..niech wygra lepszy...Ruch-TS 2-2...

JEDI_V
Kontakt:

#79 Post autor: JEDI_V » 11 lis 2005, o 09:22

Primo:do RadiatoRa-qr** czowieku co cie pogielo abo ci mozg przemrozilo,RUCH mo zawsze wygrywac ze Srutwom,Fornalakiem jako tryner czy bez.Puknij sie w tyn pusty kadlub bo mi cie zol,wiyncyj takich kibicow i bydymy jak tetryki B klasa oglondac. Sekundo:do Bary:kajs ty sie histori uczyl,w politbiurze KC,a myslisz ze Lwowioki we Bytomiu to krowa z pod ogona wysrala?We wagonach przijechali tak jak chyba twoja familia,ino Bytom miol pecha bo pierwszy transport dojechol do Wroclawia,samo elita Lwowa a do Bytomia trafila cholota ze okolicznych wsi spod Lwowa,Opa mi godol jak z krowom na II piyntro do laziynki wlazili bo mysleli ze to koryto z wodom,i tak teroz Bytom wyglondo,ucz sie czowieku bo lata plynom a rok po roku przemijo w zmroku.Pozdro dla normalnych niybieskich,pyrsk
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#80 Post autor: jalboss » 11 lis 2005, o 10:08

Ruch Chorzów - Podbeskidzie Bielsko-Biała, 18:00, sędzia: Marek Kowal (Katowice). :?: :?: :?:

Ciekawe komu bydzie ten pan kibicowoł :) :)
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Awatar użytkownika
RadiatoR
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#81 Post autor: RadiatoR » 11 lis 2005, o 10:40

Po 1. - takie jest moje zdanie i mam prawo je wyrazic.
Po 2. - widac jak wam sie czyjes zdanie nie podoba to tylko obrazac umiecie, ale do waszego poziomu sie nie znize.
Po 3. - chce myslec przyszlosciowo, a przyszlosc Ruchu powinna byc w I lidze !! Niestety z takimi ukladami w szatni (+ to co Srutwa powiedzial dla ComTV) na ekstraklase trza bedzie kilka lat poczekac.
Po 4. - Jak wygraja to pewnie i tak sie bede cieszyc, ale to bedzie radosc chwilowa; prawdziwa radosc bedzie w I lidze a na to na razie nie ma co liczyc.
Nie kłóć się z idiotami. Sprowadzą dyskusję do swojego poziomu i pobiją cię doświadczeniem.

Draqon

#82 Post autor: Draqon » 11 lis 2005, o 11:01

Jestem kibicem TS-u mam pytanie czy jest mozliwośc na waszym stadionie zakupic bilet do klatki
jak się nie jest zapisanym.
Na niektorych stadionach mozna nie wiem jak na stadionie Ruch-u. :?:

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#83 Post autor: KOSTA » 11 lis 2005, o 11:06

u nos niy ma klotki jest sektor , normalnie wleziesz karlus
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

Awatar użytkownika
Grzegorz
Kontakt:

#84 Post autor: Grzegorz » 11 lis 2005, o 11:34

Bedzie 2-0 do Ruchu.
A jo sie musza wom pochwolić ze dziś pierwszy roz udało mi sie namówić moja zonka na mecz... To jest epokowe wydarzenie...Lata negocjacji, namawiania, przekonywania, tłumaczenia... Dzisioj musi byc spokój ... bo byda mioł przeje....

Pozdrowienia dlo tych co dalij ze swoimi babami takie wyjscie negocjują :lol: :lol: :lol: [/quote]

JEDI_V
Kontakt:

#85 Post autor: JEDI_V » 11 lis 2005, o 11:40

Megowiec:moja jest bukmacherem,loglondo wszystkie szpile zymnom i na niewtore lazi(te u nos),a na mecz by przijechala ino niy momy kaj lostwic cery,a mo dopiyro 2 lata,wienc gowa rodziny musi reprezyntowac nos na RUCHU,ale na wiosna jak jus bydzie cieplij i cera bydzie trocha wiynkszo to biera te dwa anioly i na RUCH,cza wychowywac narybek,bo jesce za jakimis ciulami bydzie kibicowac,pyrsk

JEDI_V
Kontakt:

#86 Post autor: JEDI_V » 11 lis 2005, o 11:42

RadiatoR:ty to mi tak wyglondos na jakigos gorolskigo inteligencika,a te twoje MOWIENIE to az w du*** szczypie

Blue''White

#87 Post autor: Blue''White » 11 lis 2005, o 12:10

:flaga: WIELKA WIELKA WILEKA NIEBIESKA E \R/ KA :flaga: :flaga: :flaga: :flaga:

:flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga:

:flaga: MUSZYMY DZIS WYGRAC ! POZDRO
:flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga:

:flaga: aaeeeeejjjjjoooooooo NIEBIESCY GOOOOLLLLLL!!!!!!:flaga: :flaga: :flaga: :flaga:

hehe sie rozkrecilem :faja:

Hassan

#88 Post autor: Hassan » 11 lis 2005, o 13:04

:shock:

Awatar użytkownika
Grzegorz
Kontakt:

#89 Post autor: Grzegorz » 11 lis 2005, o 13:08

Blue"White mom nadzieja ze tak intensywnie kibicujesz nie ino na forum.

ruby z kaliny

#90 Post autor: ruby z kaliny » 11 lis 2005, o 13:21

JEDI_V pisze:PrimoOpa mi godol jak z krowom na II piyntro do laziynki wlazili bo mysleli ze to koryto z wodom
przez Ciebie jedi v musiolech zmjynic pory bo zech nie wytrzymol ucisku na pyncherz :lol:
mie oma godala ze jak rusy wlezli do kuchni podczas wojny to kradli krany , bo mysleli ze jak sie u siebie zamontujom to tyz im poleci :D

ODPOWIEDZ