Drwęca-RUCH
-
- Kontakt:
salas
kur... jakby byl inny trener to srutw by wogole nie zagrol od poczatku tylko jak co to by wlazil na ostatnie 20 min ale ja widze ze nasze szefostwo polubilo 2 lige i zdecydowalo sie tu zadomowic na dluzej!!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!
-
- Kontakt:
szkoda gadac od 3 szpili co mecz lecimy w dół i niebedzie lepiej!jak juz nieumiemy zdobyc 3 punktow z ostatnim w tabeli to kaj momy szukac punktow i czeba se zadac pytanie czy niebedzie znow powtorki z zeszłego sezonu!wstyd 

[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ale obciach--każdy kto gra z Drwęcą leje ich jak chce tylko znów nie my... :x :x Myślałem,że ten sezon będzie przełomowym sezonem--no ale jak nie dojdzie do żadnych zmian to znów bedziemy sie emocjonować walką o uniknięcie baraży!! Na ten remis nie ma żadnego usprawiedliwienia i dla piłkarzy i dla trenera!! 

jak niema jak jest ? grali w najwiekszym upale o 14.30 :roll:HKSADIK pisze:ale obciach--każdy kto gra z Drwęcą leje ich jak chce tylko znów nie my... :x :x Myślałem,że ten sezon będzie przełomowym sezonem--no ale jak nie dojdzie do żadnych zmian to znów bedziemy sie emocjonować walką o uniknięcie baraży!! Na ten remis nie ma żadnego usprawiedliwienia i dla piłkarzy i dla trenera!!
-
- Kontakt:
no bo jebne ze śmiechu :lol: dobry pomysł z tymi puszkami bo inaczej nie widza pomysłu na pobudzenie naszych galaktikos a o trenerze zapomnijmy....łowca goroli pisze:propozycja do adminów.
Można by założyć temat (przyklejony) zrzutka na geriavit i doppelhertz dla drużyny i podac numer konta,a w czasie szpilu posłac bajtli z puszkami.
ZUS Chorzów fonetycznie bardziej zbliżony do Ruch, jak ftoś mo gorszy słuch to w dopingu by nie odróżnioł.
Kto wygra mecz ?? ZUS, kto ?? ZUS.......
[img]http://i11.tinypic.com/4q5b9c4.jpg[/img]
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ile jeszcze?
Jako kolejny frustrat nie znający się na pilce prosza i apeluja do zarządu - posłuchejcie czasami tych co się nie znają ale nasz Ruch kochają. Fornal jako trener sie niy sprawdził - zróbcie z niego kogo chcecie w klubie choćby i dyrektora (vacat po Wyrobku) ale dejcie szansa potrenować fachowcom. Kadra mo potencjał - ino trzeba go z tych zagubionych we mgle dzieci wyciągnąć - Marx, Lorens, Kuras..... abo walczymy o awans abo bydzie jak w ostatnich latach - puste trybuny i wstyd w barażach.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Przeca z przodu było dwóch super snajperów. Najepsi z najlepszych, chopy nie do zastąpienia co zawsze strzylaja tory, a tu modzi zdupcyli wszystko.Przeprowadziłem trzy ofensywne zmiany. Spodziewałem się, że Ćwielong ze Smarzyńskim wniosą w nasze poczynania zdecydowanie więcej ożywienia - podsumował postawę rezerwowych trener Dariusz Fornalak.
ps
w Życiu Bytomskim jest zdjencie naszego supersnajpera na obchodach 85 lecia Polonii Bytom, pod zdjenciem jest podpis "Czy MŚ zagra przeciwko macierzystemu klubowi w derbach z Ruchem?"
Widać nie znają realiów. On gro ZAWSZE!
-
- Kontakt:
tylko ze KLIMEK popiero tom imitacje trynera i to mi sie niepodobo ale to jego kasa....łysybatoRy pisze:gerhat pisze:Klimka szkoda, zaś go w ciula robiom a potem zjebiom wszytsko na goroli.
Świento Racja !!!!! nojlepij winy szukać w chybionych tRansfeRach abo w gorolach!!!!!!!!

[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
-
- Kontakt:
No przecież jesteśmy w górnej połówce tabeli. czego Wy chcecie
Ile ten pseudotreneiro będzie jeszcze okupywał naszą ławkę?

Ile ten pseudotreneiro będzie jeszcze okupywał naszą ławkę?
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- L.G
- Kontakt:
- m-p
- Kontakt:
To sie poleku brzidnie!
Ile jeszcze idzie wytrzimac czlowiek przyjezdzo
wali kilometry kupuje bilety, gadzety daje do puszek
i nojlepsze na szpilu co widzi to oprawa. To nie tak chyba mo byc
NIe wiem jak wos ale mnie szpile Ruchu normalnie nudzom !
Zeby w naszym klubie odpierdalali tako padlina to wolo o wszelko
pomsta !
W tym sezonie przijada jeszcze na szpil z jagom reszta mom w żici!
Pozdrowienia dla 10!
Ile jeszcze idzie wytrzimac czlowiek przyjezdzo
wali kilometry kupuje bilety, gadzety daje do puszek
i nojlepsze na szpilu co widzi to oprawa. To nie tak chyba mo byc
NIe wiem jak wos ale mnie szpile Ruchu normalnie nudzom !
Zeby w naszym klubie odpierdalali tako padlina to wolo o wszelko
pomsta !
W tym sezonie przijada jeszcze na szpil z jagom reszta mom w żici!
Pozdrowienia dla 10!
-
- Kontakt:
Kiedy sie to skończy
Teroz jest tak chcesz mieć punkty grej z Ruchem
niech w końcu zaczna grać a nie lecieć w ch***
Za dwa tydnie mieli ogłosić czy bydzie sponsor
pytalicie jakie teroz znajdą wymówki i znodli słabe wyniki
dej boże żebych sie mylił bo mie ta miernota już męczy 

Za dwa tydnie mieli ogłosić czy bydzie sponsor

Ostatnio zmieniony 10 paź 2005, o 20:26 przez gregor, łącznie zmieniany 1 raz.
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]