RUCH Chorzów - Górnik P
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
możesz przypomnieć kiedy to było, bo pierwszy raz o tym słysze, o tym odśnieżaniu już tu było kilka razy, ale to pierwszy raz słysze, wiec może wiecej szczegółów, szczególnie, że z Twoich wypowiedzi wiem , ze ąłzisz na ten som sektor co jo czyli na 10, wiec kiedy to było, bo jo sie takiego czegoś nie przypominom.KAMA Z KALINY pisze:Kto pamięta, jak Franke w tamtym sezonie powiedział po jednym z meczów ( oczywiście kolejnym przegranym ) że ma kibiców w hu** i że mogą mu skoczyć ???? no i jeszcze skwitował to pięknym środkowym palcem do kibolów !!!

Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to bez to żeś tak fajnie napisołheli pisze:od Batorego czyli od Armii
:lol:
jo nie wiem kaj jest Armii
jo znom tylko ul. Cichą, Dąbrowskiego i DTŚ
jak byś napisoł że od strony chłodni kominowych, albo zegara elektronicznego (chociaż go już nie ma) to pewnie bym zajarzył
ale to nic ta teoria tyz się nie sprawdzo, bo ostatni mecz jaki Ruch przegroł na Cichej to baraż ze Zniczem i ten mecz nasz torman zaczoł od strony dawnego zegara elektronicznego.
Jak widać zabobony nie mają nic wspólnego z rzeczywistością boiskową.
Jo tyz pierwsze o tym słysza.Znom Pepka,Franke to jego kumpel i wiem ze on by sie boł cos takiego powiedziec bo na kozdym kroku by dostowoł wjebaneA mu to nawet by bajtel najeboł z gimnazjum.Więc nie pi***ol gupot. :twisted:KAMA Z KALINY pisze:Kto pamięta, jak Franke w tamtym sezonie powiedział po jednym z meczów ( oczywiście kolejnym przegranym ) że ma kibiców w hu** i że mogą mu skoczyć ???? no i jeszcze skwitował to pięknym środkowym palcem do kibolów !!!
- Patton
- Kontakt:
Jaja sobie robisz? To wie kazdy kibic Ruchu!!! :twisted: :twisted: To i jeszcze pare innych kwiatkow. Z drugiej strony, slyszalem, ze on za Ruch zycie odda... Wiec te jego wypowiedzi, to moga byc bledy mlodosciHassan pisze:Jo tyz pierwsze o tym słysza.Znom Pepka,Franke to jego kumpel i wiem ze on by sie boł cos takiego powiedziec bo na kozdym kroku by dostowoł wjebaneA mu to nawet by bajtel najeboł z gimnazjum.Więc nie pi***ol gupot. :twisted:KAMA Z KALINY pisze:Kto pamięta, jak Franke w tamtym sezonie powiedział po jednym z meczów ( oczywiście kolejnym przegranym ) że ma kibiców w hu** i że mogą mu skoczyć ???? no i jeszcze skwitował to pięknym środkowym palcem do kibolów !!!

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jak nie zagra Seba, to będzie ciężko wygrać. Polowice dużo bramek zdobywają ze stałych fragmentó gry. Mają bardzo rosłych obronców i Moskala w ataku. A jak w torze stanie taki knypek jak Franke to każda wciepa będzie śmierdziała golem Ale ja wierzę w Sebę i mam nadzieję, że jednak zagra
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Anmael
- Kontakt:
Rafal Franke 1 sklad - jak tak bedzie to kto bedzie nam w przerwie chytac elwry? Rafal nie daj sie - nikt tak jka ty nie potrafi rozbawic publicznosci w przerwie !
A tak na serio - to ciezko bedzie bez Seby - co strzal to parno pod brama, a przy wciepie to wogole bedzie smiesznie :?
A tak na serio - to ciezko bedzie bez Seby - co strzal to parno pod brama, a przy wciepie to wogole bedzie smiesznie :?
...::: Z pol popiolow dwa feniksy - jezdzcy APOKALIPSY :::...
[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]
[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: