Ruch Szczakowianka

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
ishateR

#76 Post autor: ishateR » 20 sie 2005, o 14:39

Panewniki pisze:sadik....tys jechol w tym 48 co za nami jechol pelny bus z napisem wycieczka :D
ja :D

Panewniki
Kontakt:

#77 Post autor: Panewniki » 20 sie 2005, o 14:40

Ciekawe skad loni byly :) Ale to było dojebane....WYCIECZKA :lol:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#78 Post autor: radzion » 20 sie 2005, o 22:22

jo chciol ino podziekowac wszytskim ktorzy w jakikolwiek sposob przylaczyli sie do tej oprawy:

teraz widzicie ze pieniade ktore wrzucacie do puszek na akzdym meczu nie ida na marne!

za te pieniadze kupilismy material na te pasy, zrobilismy sektorowke, w planie jest zrobienie flag na kijach, mamy tez troche piro!

jednak to jest ciagle kropla w morzu potzreb!!!!

mamy super pomysly, jednak ciagle brakuje na to pieniedzy!!
mamy nadzieje ze po tym co zobaczyliscie po tych 2 meczach u siebie ze dorzucicie pare zloty kolejnym razem!! i ze zrozumiecie ze stac nas na naprawde wiecej! a kulminacja nastapi w meczu z Jagiellonia!!!!!

DLATEGO PROSIMY KAZDEGO KTO MOZE NAS W JAKIS SPOSOB WSPOMOC, DORZUCIC SIE DO TEJ OPRAWY, STWORZYC WSPANAILE WIDOWISKO, ZEBY TO ZROBIL, ZEBY WRZUCIL TE PARE ZLOTY DO TYCH PUSZEK!!! A MY WAS NIE ZAWIEDZIEMY!!!

poza tym wielkie podziekowania do tych ludzi co przyszli do mlyna!bylo nos malo,ale bylo za***iscie!!zoboczcie jak wyszly nam pasy materialu w mlynie!pas obok pasa, zero przerwy!!
jednak do tego zebysmy mogli zrealizowac nasze najlpesze pomsyly jest potzrebnych wiecej ludzi w mlynie!!!

dlatego wszyscy niech ida na nastepnym szpilu do mlyna!!!!!!!!!!!!!

co do meczu:kto bol to widziol!!!!!!!!!!ekstra!brawo Petasz i obrona z Bartnikiem na czele

Awatar użytkownika
GREGOR1920
Kontakt:

#79 Post autor: GREGOR1920 » 20 sie 2005, o 23:21

A mi sie podobało jak jo i reszta chopców na młynie seblekli koszulki i zaczeli spiewac << JESTEMY po***ani >>>
Brawo dla tego co to Wymyslił !!!!!!!!!! chiałbym widziec przynajmiej jedno zdjecie z tego momentu jak mocie to podejcie link DZIEKI :brawa:
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#80 Post autor: Goscioo » 20 sie 2005, o 23:37

ile zebrano kasy na tym szpilu ?

Viro

#81 Post autor: Viro » 21 sie 2005, o 12:47

panowie oprawa swiietna ale trzeba troche zmienic forme zbierania kasy
szczegoly w innym dziale pozdRo

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#82 Post autor: spyru » 21 sie 2005, o 12:57

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#83 Post autor: Wilus » 21 sie 2005, o 14:23

Witam w radosnym nastroju :) Nareszcie dzisiaj Ruch zagral tak jak oczekuja tego kibice. Nie ma sie co czarowac, ze Szxzaksa byla slabiutka jak .....nie wiem co, ale pare rzeczy dalo sie zauwazyc ( pozytywnych ) :)))

1. Petasz - super chop, szybki, technicznie dobry, pomyslowy i potrafiacy zacentrowac jak malo kto. Naprawde jak dla mnie gracz meczu. Zagranie na 1:0 do Mariusza bylo pierszorzedne. Widac, ze wie co robi na boisku i w dodatku duzo widzi.
2. Gra z klepki - od niepametnych czasow, na Ruchu mozna bylo zobaczyc jak nasi graja z klepy ( znowu Petasz :) i nie tylko on ). Od razu obrona Jaworzna sie tracila. Zamiast bezsensownego holowania bali byla gra szybka, urozmaicona i skrzydlami
3. Obrona - grala pewnie, bez rozpaczliwego wybijania na oslep. jak dla mnie Klaczka pewny punkt, spokoj , opanowanie. Fakt, ze Jaworzno zbytnio nie atakowalo, ale gra obronna widac bardzo sie poprawila w stosunku do zeszlej rundy

Jedyne zastrzezenia, ktore mozna miec to razilo wykanczanie akcji, szczegolnie jak mieli my przewage liczebna ( byla taka akcja 5 na 3 ). panowie to trzeba wykorzystywac. Beda takie mecze, ze taka sytuacja moze byc jedyna w meczu i co wtedy ?

Generalnie widac pozytywy i przeblyski jakies mysli taktycznej. No i ambicja i zaangazowanie. Milo sie patrzylo jak nasi sie starali. Dla nas kibicow to sie liczy. Tak wiec do boju niebiescy :)

Wilus

TomSky
Kontakt:

#84 Post autor: TomSky » 21 sie 2005, o 14:33

Wilus pisze:Witam w radosnym nastroju :) Nareszcie dzisiaj ......
Wiluś tyś musioł mieć fest bania po szpilu.... dzisiej jest niedziela a szpil był w piatek... chyba Ci ktoś cało sobota zajeboł.... 8) [/b]
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

Stary kibic

#85 Post autor: Stary kibic » 21 sie 2005, o 16:44

Czyzby Jaworzno sie wycofalo z 2-giej ligi? Nie ma ja w tabeli.

KK
Kontakt:

#86 Post autor: KK » 21 sie 2005, o 18:08

Stary kibic pisze:Czyzby Jaworzno sie wycofalo z 2-giej ligi? Nie ma ja w tabeli.
Nic mi o tym nie wiadomo. Ale wiem ze wywolano mnie do tablicy zebym sie tlumaczyl. No to wytlumacze ze nasza tabela czesto ma rozne przeklamania, bo skrypt nie byl przygotowany na przerozne wymysly pzpn, typu minusowe punkty, albo hurtowe przekladanie meczow. Stad sie robia z ta tabela niezle jaja. Odsylam do 90minut.pl, tam jest zawsze ok.

SODA

#87 Post autor: SODA » 21 sie 2005, o 21:21

nareszcie wygrano oby tak dali.

NP07
Kontakt:

#88 Post autor: NP07 » 21 sie 2005, o 22:12

Mom tako uwaga do chopców o chodzą z puszkami. Siedziołech na 5 i wszystko spoko wszystko wygladało ta jak miało być tylko jak przechodzili to duż ludzi jeszcze kasa wyciągało i godali ze wciepnom jak pójda spowrotem ale niestety już tamtedy nie wracali :? Może lepiej przejść tak ze 2 razy ??

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#89 Post autor: Goscioo » 22 sie 2005, o 11:02

Goscioo pisze:ile zebrano kasy na tym szpilu ?

snajper

#90 Post autor: snajper » 22 sie 2005, o 11:07

to ino bogas wie a on mo narazie zwalonego neta 8)

ODPOWIEDZ