nie wiem czego żeś jest sympatyk ale jak tego nie wiesz to bardzo mało wiesznie sympatyk pisze:To Srutwa jest w Zarzadzie Poloni B>???
Ruch Chorzów - Arka Gdynia
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jedna mądra taktyka w obecnej chwili:
Natychmiastowa zmiana trenera: błagac, powtarzom, błagać jakiegoś dobrego trenera (Edek, Lenczyk,???), coby sie zgodzioł doradzać przed barazami, mecz z Korona oddac walkowerem, wysłać tych pedałów na zgrupowanie i przygotowywać się do baraży.
A potem liczyć na cud, bo nie wierza, że nosz przeciwnik bydzie słabszy
Natychmiastowa zmiana trenera: błagac, powtarzom, błagać jakiegoś dobrego trenera (Edek, Lenczyk,???), coby sie zgodzioł doradzać przed barazami, mecz z Korona oddac walkowerem, wysłać tych pedałów na zgrupowanie i przygotowywać się do baraży.
A potem liczyć na cud, bo nie wierza, że nosz przeciwnik bydzie słabszy
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No Mario jest fest madry a som ch*** gro!!! :twisted: Innych umi krytykowac ale niech patzry na siebie. Dla mnie sklad Ruchu to jest jedno dupno paranoja!!!!! wy***ac tych pseudograjkow. Jedyny co moze zostac to Nowak a reszta RAUS W pi***!!!modelius1 pisze:ogladajcie wiadomosci na 3 mario udzielil nawet ostrego w stosunku do kolegow wywiadu.dlamnie jedyny wartosciowy zawodnik ruchu.ktoremu jeszcze sie przynajmniej chce
Mill
do maciek 73
Ale dałeś chłopie do pieca: Lwowski gorolu hehe
W sumie jestem gorolem,ale nie mów mi, że stadion Ruchu to stadion wogóle jest.
Zresztą nie ma ani jednego w Polsce.
No może teraz ten co będzie w Kielcach: całkowicie zbudowany od podstaw kryty w 100% podgrzewana murawa, światła podwieszane.
nie mówię tutaj o atmosferze, tradycji itd. związanych z danym obiektem.
Stadion Piasta to na 3 Ligę jest, ale widzisz Piast ma oprócz tego ładne boisko z małymi trybunkami, gdzie grają rezerwy; dwa boiska trawiaste z zapleczem dla juniorów+boisko do minipiłki, a Ruch?
Mówię o tym, że trzeba od bazy zacząć.
A tak wogóle to jestem kibicem Widzewa
pzdr
Ale dałeś chłopie do pieca: Lwowski gorolu hehe
W sumie jestem gorolem,ale nie mów mi, że stadion Ruchu to stadion wogóle jest.
Zresztą nie ma ani jednego w Polsce.
No może teraz ten co będzie w Kielcach: całkowicie zbudowany od podstaw kryty w 100% podgrzewana murawa, światła podwieszane.
nie mówię tutaj o atmosferze, tradycji itd. związanych z danym obiektem.
Stadion Piasta to na 3 Ligę jest, ale widzisz Piast ma oprócz tego ładne boisko z małymi trybunkami, gdzie grają rezerwy; dwa boiska trawiaste z zapleczem dla juniorów+boisko do minipiłki, a Ruch?
Mówię o tym, że trzeba od bazy zacząć.
A tak wogóle to jestem kibicem Widzewa

pzdr
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dzisiaj to już była kwintesencja tego całego sezonu. Jak dla mnie te wszystkie grajki są spalone. Z Nowakiem włącznie. Wszyscy co do joty
Mnie już serio nerwy puszczają. Starzy robią co chcą, młodzi też mają wszystko w du***. Ja już nie wiem o co chodzi. ZERO AMBICJI, TOTALNE ZERO. A Bizacki i Śrutwa to jest już ku*** poziom A-klasowy. Weźcie ze sobą wszystkie nabytki + Molka, Bartosa, Pokładowskiego, tego ciula Franke-go i jeszcze kilku i idźcie w ch** jak najdalej

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dla mnie DNO!!
nie bede nazekal bo juz mi sie nie chce poprostu bezsensu.
wiem tylko jedno czy bedziemy grali w 2,3 lidze czy w A-klasie bede z uporem maniaka lazil na Ruch i wierzyl ze jeszcze nadejda zlote czasy :roll:
A co do kopaczy dzialaczy trenerow wy***rdalac !! wtym sezonie najbardziej rozdupilo mnie nie ze nie umia grac w bala i ze na Aks Chorzowiance szpile stoja na lepszym poziomie tylko to dupna zmiana trenera :lol: Czlowiek ktoremu nie wyszlo kompletnie nic wybiera swego nastepce a zarzad mu przyklaskuje ze tak wielki trener wskazal swego nastepce echh smieszne.
Ps. Nie mialem zamiaru obrazac p.Wyrobka bo napewno za poprzednia dekada nalezy mu sie szacunek
nie bede nazekal bo juz mi sie nie chce poprostu bezsensu.
wiem tylko jedno czy bedziemy grali w 2,3 lidze czy w A-klasie bede z uporem maniaka lazil na Ruch i wierzyl ze jeszcze nadejda zlote czasy :roll:
A co do kopaczy dzialaczy trenerow wy***rdalac !! wtym sezonie najbardziej rozdupilo mnie nie ze nie umia grac w bala i ze na Aks Chorzowiance szpile stoja na lepszym poziomie tylko to dupna zmiana trenera :lol: Czlowiek ktoremu nie wyszlo kompletnie nic wybiera swego nastepce a zarzad mu przyklaskuje ze tak wielki trener wskazal swego nastepce echh smieszne.
Ps. Nie mialem zamiaru obrazac p.Wyrobka bo napewno za poprzednia dekada nalezy mu sie szacunek
-
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a tam sie wkurzocie, na "10" byl za***isty kabarecik :lol:
a tak powaznbie to wiela idzie to samo komentowac , co mecz jest to samo
Mom ino nadzieja ze w tych barazach jak trefiemy na jakokolwiek druzyna to zawodnicy przeciwnej druzyny chycom jako dzuma,grypa,itp i jakos naszym kopaczom sie udo wkulac pilka do tora i sie utrzymiymy
A potem ino prosza odpowiednie osoby zeby zrobily czysta
Ino tyla chca albo az tyla
a tak powaznbie to wiela idzie to samo komentowac , co mecz jest to samo
Mom ino nadzieja ze w tych barazach jak trefiemy na jakokolwiek druzyna to zawodnicy przeciwnej druzyny chycom jako dzuma,grypa,itp i jakos naszym kopaczom sie udo wkulac pilka do tora i sie utrzymiymy
A potem ino prosza odpowiednie osoby zeby zrobily czysta
Ino tyla chca albo az tyla

[img]http://img34.imageshack.us/img34/6540/fanalaziska7cp.gif[/img]
"On nie umarł za Ciebie, lecz po to by syjonu wiara zabiła Nas, Bóg to Twoje sumienie, to nie semicki fetysz który nadstawia twarz"
"On nie umarł za Ciebie, lecz po to by syjonu wiara zabiła Nas, Bóg to Twoje sumienie, to nie semicki fetysz który nadstawia twarz"