Piast-Ruch!!!
-
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
byłem i weszłem na ten ciulaty stadion
kamera: uśmiech przedstawić się + dowód tożsamości, ku*** jak w je***ym policyjnym państwie
bramki nie widziałem
wyszliśmy, jak ch*** nie chciały reszty wpóścić a miejsca w sektorze było w ch**, w sumie było nas 300 (150 na stadionie + 150 przed)
a te spotkanie - piłkarzyki szli jak na ścięcie, bali się wpierdolu na co moim zdaniem w pełni zasłużyli, zresztą ich reakcje o tym świadczyły
zobaczymy jak będzie na meczu z sosnowcem
kamera: uśmiech przedstawić się + dowód tożsamości, ku*** jak w je***ym policyjnym państwie
bramki nie widziałem
wyszliśmy, jak ch*** nie chciały reszty wpóścić a miejsca w sektorze było w ch**, w sumie było nas 300 (150 na stadionie + 150 przed)
a te spotkanie - piłkarzyki szli jak na ścięcie, bali się wpierdolu na co moim zdaniem w pełni zasłużyli, zresztą ich reakcje o tym świadczyły
zobaczymy jak będzie na meczu z sosnowcem
Ostatnio zmieniony 13 maja 2005, o 09:21 przez 19r20, łącznie zmieniany 1 raz.
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
- anyfor
- Kontakt:
Lysy pisze:Mojer serce jest z Ruchem ale moja osoba na Cichej sie w tym sezonie już nie pojawi>panowie(ku*** jacy panowie ale nie wiem jak was określć) grajki, większości z Was pluję wam w twarz.Tej porażki nie przebaczę wam nigdy!!!!!!!
P.S.
A co do wypowiedzi niektórych co do Gliwic. Jak serce sie kraje że Ślonskie miasto tak cierpi :oops:
Lysy szacunek wielki do Ciebie żeś na nich zaczoł tak klonć i godołś to na cołki głos, a co do gliwickich kibiców to powiym tela żech jes w szoku bo przed szpilym Volka żech sie pytoł czy tu cza mówić abo można godać? Odpowiydź Volka boła jedna no dyć my som na Górnym Ślonsku

Takich ku*** goroli to nawet na Sosnowcu niy ma

Gliwicki PIKNIK sektor to je som Lwów

BATORY F@NS
-
- Kontakt:
ku*** swieto racja my wylezli z mlyna i poszli kupic bilety do kasa piastowskich kiboli a tam same ku*** gorolskie godkianyfor pisze:Lysy pisze:Mojer serce jest z Ruchem ale moja osoba na Cichej sie w tym sezonie już nie pojawi>panowie(ku*** jacy panowie ale nie wiem jak was określć) grajki, większości z Was pluję wam w twarz.Tej porażki nie przebaczę wam nigdy!!!!!!!
P.S.
A co do wypowiedzi niektórych co do Gliwic. Jak serce sie kraje że Ślonskie miasto tak cierpi :oops:
Lysy szacunek wielki do Ciebie żeś na nich zaczoł tak klonć i godołś to na cołki głos, a co do gliwickich kibiców to powiym tela żech jes w szoku bo przed szpilym Volka żech sie pytoł czy tu cza mówić abo można godać? Odpowiydź Volka boła jedna no dyć my som na Górnym ŚlonskuA po szpilu sie mi prziznoł że sie zdrowo ciulnoł
![]()
Gliwicki PIKNIK sektor to je som Lwów![]()
![]()
![]()
BATORY F@NS
ino chop co sloniol sprzedowol godol po slasku czyzby byl z chorzowa?
nie rozumia tego Slaskie m,iasto a same gorole ja pindole <-)
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jo tyz dwa zdania bylo nos 300 ale 150 wlazlo i na znak solidarnosci my wylezli
po szpilu zbiurka na trybunie do***ac pilkarzykom ,miny mieli strute ,gowy pospuszczane i cykor w du***
ale to co K. im dojebywol to rewelka i jeszcze paru ,zjebka ogolno i ostatnie oszczezenie do grojkow
ale widac jakos bezsilnosc i zalomanie w tyj druzynie obiecali ...........ze wszystkie szpile wygrajom :shock: :shock: :lol:
po szpilu zbiurka na trybunie do***ac pilkarzykom ,miny mieli strute ,gowy pospuszczane i cykor w du***
ale to co K. im dojebywol to rewelka i jeszcze paru ,zjebka ogolno i ostatnie oszczezenie do grojkow
ale widac jakos bezsilnosc i zalomanie w tyj druzynie obiecali ...........ze wszystkie szpile wygrajom :shock: :shock: :lol:
-
- Kontakt:
jak juz wszyscy właza na te spotkanie wczorajsze to jak to jest tu wszyscy sie wypowiadaj i jadom po naszych trapkazach a tam na trybunie bylo okolo 200 moze 250 stuk i nikt sie nie odzywol pozat 6 osonami i jednym oszolomem!zemu zecie sie ci poniektorzy tak niewypowiadali tylko podobalo sie jak inni iechali ostro na necie kazdy umnie wproto w ryj to juz boli cos pedziec oczywiscie mondrego a nie jakies ciulstwa
-
- Kontakt:
- fRyta
- Kontakt:
Jedno pytanie sie nasuwa....CO TO BEDZIE??? dziwny byl ten wyjazd, dziwni byli pilkarze na spotkaniu....CICHO WSZEDZIE, GLUCHO WSZEDZIE---CO TO BEDZIE CO TO BEDZIE??????? ino oby nie 3 liga!!! DAWID BARTOS ZAPOWIADAL WALKE W TYCH 6 MECZACH I TWIERDZIL ZE TO DLA NICH TERA NAJWAZNIEJSZE, TO NIECH TRENUJA I UDOWODNIA TO 21 MAJA, niech nie przyniosa nam wstydu...oby slowa Pana Bartosa byly prawdziwe wiec pozostaje nam teraz jedynie WIARA
na temat meczu z piastem lepiej sie nie wypowiadac...

-
- Kontakt:
Gorolski to sie zgadzom, lwowski tyż sie zgadzom ale powiym Wom ze kole mie siedzieli lwowioki co do Ruchu mieli w pierony szacunku, i niych mi nikt niy godo że to wyjontki, a co wyście sie z choinki urwali, ze Glwice do gorlski miasto,Lysy szacunek wielki do Ciebie żeś na nich zaczoł tak klonć i godołś to na cołki głos, a co do gliwickich kibiców to powiym tela żech jes w szoku bo przed szpilym Volka żech sie pytoł czy tu cza mówić abo można godać? Odpowiydź Volka boła jedna no dyć my som na Górnym Ślonsku A po szpilu sie mi prziznoł że sie zdrowo ciulnoł
Gliwicki PIKNIK sektor to je som Lwów
ślonski pozostały już yno niyftore dzielnice w niyftorych miastach i tela, i przestońće farmazony pociskać bo co to mo wspólnego ze szpilym i grajkami;
jo teroski - łod poru lot - miyszkom w gleiwitzu i co z tego godom po naszymu i taki sie czuja, a że w koło same gorole taki czasy i tela
mom nadzieja że p. Klimek mo jeszcze trocha kasy żeby te szpile kupić, piyrszy ze Sosnowcym je do kupiynio skoro Sradomiak kupioł to i my poradzymy aby niy, bo jka nos niy stać to trza se pedzieć gynał w ślypiaZAPOWIADAL WALKE W TYCH 6 MECZACH I TWIERDZIL ZE TO DLA NICH TERA NAJWAZNIEJSZE, TO NIECH TRENUJA I UDOWODNIA TO 21 MAJA, niech nie przyniosa nam wstydu...oby slowa Pana Bartosa byly prawdziwe wiec pozostaje nam teraz jedynie WIARA na temat meczu z piastem lepiej sie nie wypowiadac...
wilkommen III ligo
tela
I'm a man who walks alone
No tak
13 i do tego piatek!
Ale nie oto chodzi. Tyle narzekan tyle zalu kibicow. Ja to odczytuje jakby ktos rzucal grochem o sciane. Czyli bez wiekszego odzwieku. Gdzie sa dzialacze, gdzie sa akcjenarjusze? Gdzie sa ludzie ktorzy co jak co za to odpowiadaja?
Co jak strusie pochowali glowy w piasku? Stan krytyczny, to za male slowa , stan alarmowy ,to za maly zwrot. to jest juz dno! A panowie odpowiedzialni za to milcza. Bo po co sie maja wysilac. Jest wszystko w najlepszym porzadku! Wszystko idzie w/g planu. Zlikwidowac klub sportowy z tradycjami.
Juz na to miejsce p.Kopel ma chrapke. Super Markiet.
Jest mi bardzo przykro jak czytam taka tragiczna lekture, Upadek wielkiego" Ruch"-u
Kto moze postawic Ruch spowrotem na nogi. Kto rzuci haslo "Ruch do 1-szej ligi. Kto rzuci haslo " Ruch na mistrza"
Czy to juz minelo? Czy te hasla juz beda nie aktualne?
Zasmucony, rozzalony, rozczarowany
-Stary Kibic-
13 i do tego piatek!
Ale nie oto chodzi. Tyle narzekan tyle zalu kibicow. Ja to odczytuje jakby ktos rzucal grochem o sciane. Czyli bez wiekszego odzwieku. Gdzie sa dzialacze, gdzie sa akcjenarjusze? Gdzie sa ludzie ktorzy co jak co za to odpowiadaja?
Co jak strusie pochowali glowy w piasku? Stan krytyczny, to za male slowa , stan alarmowy ,to za maly zwrot. to jest juz dno! A panowie odpowiedzialni za to milcza. Bo po co sie maja wysilac. Jest wszystko w najlepszym porzadku! Wszystko idzie w/g planu. Zlikwidowac klub sportowy z tradycjami.
Juz na to miejsce p.Kopel ma chrapke. Super Markiet.
Jest mi bardzo przykro jak czytam taka tragiczna lekture, Upadek wielkiego" Ruch"-u
Kto moze postawic Ruch spowrotem na nogi. Kto rzuci haslo "Ruch do 1-szej ligi. Kto rzuci haslo " Ruch na mistrza"
Czy to juz minelo? Czy te hasla juz beda nie aktualne?
Zasmucony, rozzalony, rozczarowany
-Stary Kibic-
- 19r20
- Kontakt:
- m-p
- Kontakt:
-
- Kontakt: